13 kommenttia “Kultaa ja kynttilöitä

  1. kiitos samoin sinulle!!! :)<br />voi mulla oli noita samoja lasisia kynttilänjalkoja vielä toissapäivänä 2 kpl, mutta onnistuin tiputtamaan toisen lattialle ja se särkyi :(. harmittaa, ne on tosi kauniit!!

  2. Päm: Kiitos, tänään kauppareissulta tarttui mukaan tuo ihana tähtituikku, ois vaan pitänyt heti ostaa toinenkin :)<br /><br />S: Kiitos! Voi harmi, vieläköhän noita saa kaupasta.. mä ostin heti kaks pakettia siltä varalta et jos särkyy.. Kynttilöitäkin uskaltaa polttaa vasta sitten kun lapset on nukkumassa, nuo kynttilänjalat kaatuu niin helposti.

  3. Mistäköhän löytäisin sypressin. Matka kaupunkiin siis! 🙂 Ihana ja jotenkin niin jouluinen!<br /><br />Mukavaa alkanutta viikkoa!

  4. Uuden Kuun Emilia: Sypressit on kyllä ihania, kun vaan muistaa kastella 🙂 Multa se tahtoo aina unohtua. Jouluksi ajattelinkin ostaa useamman ja vähän koristella niitä. <br /><br />Sinulle myös kivaa alkanutta viikkoa!

  5. Todella kauniit tyynyt ja verhot! <3 Itselläni on hopea kausi menossa,mutta nuo sinun kultaiset näyttävät kyllä todella ihanalta!<3<br /><br />Mukavaa viikonjatkoa!

  6. sarppa: Kiitos! Minullakin oli hopeakausi ja yhdessä välissä kaikki oli musta-valkoista olohuoneessa. Nyt jouluksi ajattelin laittaa vähän kultaa. Sitten voi taas vaihdella kun mieli muuttuu 😉 se nimittäin muuttuu aika tiuhaan mulla 🙂 Mukavaa viikonjatkoa sinne myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *