Joulukuu

Ihanaa joulukuun alkua teille kaikille! Meillä aamu aloitettiin katsomalla oliko se tonttu yön aikana tuonut joulukalenteriin täytettä. Löytyihän sieltä paperikarkit molemmille.

3.jpg
Ostin tällaisen kalenterin, jossa on joka päivälle oma pussukka. Tykkään näistä väreistä.

1.jpg
Ainut valkoinen hyasintti oli enää kaupassa jäljellä. Muita värejä kyllä löytyi. Miksihän ne valkoiset aina loppuu? Koristelin sen sammaleella, puolukanvarvuilla, sisalilla ja helmillä.

2.jpg
Tulppaaneitakin oli tullut myyntiin, jopa valkoisia. Ostan kimpun sitten jouluksi jos niitä on vielä saatavilla.

Oletteko muuten tienneet että kun tulppaaneihin tekee neulalla läpi reiän aivan siihen kukan alle varteen, niin ne kestää kauemmin? Ja varsi ei taivu, vaan pysyy suorassa. Myyjä kertoi tällaisen niksin ja aion ehdottomasti kokeilla sitä seuraavan kimpun kohdalla.


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

15 kommenttia “Joulukuu

 1. Ihana joulukalenteri 🙂 En ole kyllä aikaisemmin kuullut tuollaista niksiä.

 2. Kauniita kuvia ja kiitos vaan kovasti tulppaani vinkistä, tulppaanit on yksiä mun lempikukkia 🙂

 3. Kauniita kuvia!Valkoiset kukat menee aina,koskaan ei kerkeä niitä saamaan.Kiitos muuten tulppaani vinkistä,ne niin äkkiä alkaa rötköttämään maljakossa rumasti.ehdottomasti täytyy kokeilla seuraavan kerran miten käy.<br />Ihanaa joulukuun alkua sinullekkin!

 4. Kivat värit tosissaan tuossa Joulukalenterissa! Saanko udella, että mistä ostit?:)<br />Kiitos tuosta tulppaani niksistä! En ole aikaisemmin kuullutkaan, joten täytyypä testata.<br /><br />Piia

 5. On kyllä kaunis kalenteri ja väritys varsinkin! <3<br />Ihana hyasinttiaselema! En ollutkaan koskaan kuullut moisesta vinkistä. Täytyy kokeilla heti, kun ostan tulppaaneita!

 6. -Heli-: Mä kans ihastuin heti ku näin! En minäkään ollut kuullut tuosta niksistä, mutta onneksi myyjä paljasti ja aion kyllä kokeilla miten käy :)<br /><br />Minna: Kiitos! Kannattaa kokeilla tuota niksiä jos ne sais säilymään kauemmin 🙂 Ne on mun lemppareita kans!<br /><br />Minttunen: Kiitti! Joo niin on, aina valkoiset on loppu, taitaa olla muidenkin lempiväri 🙂 Minä kans kokeilen heti kun ostan kimpun. <br /><br />Piia: Mä kans tykkään ku ei oo niin värikäs mitä joulukalenterit yleensä on. Kärkkäiseltä ostin ja hintaa oli muistaakseni jotai 15e. Ja ole hyvä tulppaani vinkistä :)<br /><br />Esmeralda: Ihastuin heti ku näin ton kalenterin 🙂 Joo niin minäkin kokeilen heti kun tulppaaneja ostan. Arvokas vinkki jos toimii!

 7. En oo tiennyt, aina sitä näemmä oppii jotain uutta. Kiitos vinkistä 🙂

 8. Kaunis kalenteri ja kukka-asetelmat. <br />Tänään pyörittelin kädessäni valkoisia tulppaaneita hammaslääkäri reissullani ja päädyin myös vielä odottelemaan. Täytyykin kokeilla niksiäsi 🙂

 9. Johanna: Ole hyvä vain :)<br /><br />Marie Elisabeth`s rum: Jospa me sitten jouluksi ostettaisiin omat valkoiset kimput :)Ja kokeillaan tuota niksiä.

 10. voi valkoiset tulppaanit on mun lemppareita! ihanaa että niitä on kaupoissa, toiv. meilläkin päin! lauantaina sieppaan heti mukaan jos nään :). kiitos tuosta vinkistä!!<br /><br />hyasinteista en tykkää niiden pistävän hajun vuoksi, mut nyt ajattelin siinäki tehdä poikkeuksen ja ostaa kauniin valkoisen <3. ehkä matkin sua, jos saan, ja laitan joukkoon valkoisia helmiä, ne on äärettömän kauniita sullakin tuossa :). <br />luotan siihen ettei se hyasintin haju (joku kyl vois sanoa tuoksu ;)) tässä isommassa talossa häiritse, ennen meinannu vaan vähä päätä särkee, ku asuttu pienemmissä asunnoissa 🙂

 11. S: Hävis koko mun pitkä kommentti johonki avaruuteen…<br />Mulleki ennen oli hyasintin tuoksu liian voimakas (astman takia) mut nyt ku isompi talo ni en oo huomannu mitään. Ja tottakai saat matkia 🙂 Mulla nuo helmet on rautalangassa ja sen kiepsautin ympärille koristeeksi.<br /><br />Kerroppas sit jos kerkeet kokeilla tuota neulajuttua ennen mua, et toimiiko 🙂

 12. ok! minäpäs tuun kertomaan jos vaan löydän tulppaaneja lauantain shoppailureissullani 🙂

 13. Samat tulppaani suunnitelmat mullakin :)<br /><br />Kiitos tunnustuksesta. Nappaan sen mukaani 🙂

 14. Emilia: Oleppas hyvä 🙂 Nyt olikin kaupasta hävinny valkoiset tulppaanit, saapa nähä tuleeko jouluksi lisää, toivottavasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *