Punaista ja valkoista

Täällä nautitaan piiiitkästä viikonlopusta, ihana vaan OLLA, rentoutua, tehdä yhdessä kaikkea kivaa ja lisäillä pikkuhiljaa joulua. Punaista sinne tänne. Huomenna tämä äiti lähtee pikkujouluihin, moneen vuoteen en ole käynyt mutta nyt mennään 🙂 Korkkarit odottaa kaapissa!

Perjantaina ruokaostoksilla tipahteli ostoskärryyn jotain muutaki ku ruokaa.

1.jpg
No eihän näitä voinut vastustaa. Pehmoinen huopatyyny <3

4.jpg
Ja kaveriksi joulunpunainen ruusutyyny. Nää oli vaan pakko ostaa!
6.jpg
Ihana väripilkku olohuoneessa joulun ajaksi.

2.jpg
Lasipisarat pääsivät kodinhoitohuoneen ikkunaan valoa tuomaan. 

Nyt toivotan teille jokaiselle oikein iloista ja rentouttavaa lauantaipäivän jatkoa <3   
Minä ainakin aion ottaa rennosti ja herkutella 🙂

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

12 kommenttia “Punaista ja valkoista

  1. Kauniit tyynyt löysit :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Mukavaa lauantain jatkoa ja pikkujoulua!

  2. kaunista! mistä löysit tyynyt? Iskussa on ainaki tollasia huopatyynyjä, mut mistäs tuo punainen ihanuus &amp;lt;3?&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;mukavaa lauantaita ja huomisia pikkujouluja :))

  3. Pieni Lintu: On kyllä ihanan pehmoinen ja ihastuin tuohon kuvioon.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;-Heli-: Niin on, jouluksi pitää aina laittaa vähän punaista :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Päm: Minäki tykkään!! Mukavaa sunnuntaita teille! Ja kiitos, kyllä näitä pikkujouluja on odotettukin :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Johanna: Eikös 🙂 viime vuonna ostin nuo lasipisarat, taisivat silloin tulla markkinoille. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;S: Molemmat tyynyt on halpa-hallista, alle 10e hintaan 🙂 Joskus sieltäkin löytyy ihanuuksia! Ja kiitos, kyllä me pidetään hauskaa!

  4. Minttunen: Mulla on tyynynpäällisiä vaikka kuinka paljon mut aina niitä vaan jostain ilmestyy lisää 😉 Oli kyllä mukavat pikkujoulut!

  5. Sinulla on ihana Blogi. Vasta löysin tänne, mutta napsautin itseni heti lukijaksesi. Blogi juuri minun makuuni. Itsekkin olen mustavalkoisen ystävä. Oikein hyvää Itsenäisyyspäivää!! Kivat tyynyt olet löytänyt!

  6. Suveliina: Voi kiitos ihanasta kommentistasi, tuli niin hyvä mieli &amp;lt;3 Ja tervetuloa lukemaan juttujani 🙂 Mukavaa itsenäisyyspäivän jatkoa sinullekin!

  7. Viikonloput joina on aikaa vain olla ovat parhaita. Voimia viikon alkuun!

  8. Emilia: Totta! Tuntu kyllä pitkältä viikonlopulta, yleensä se menee niin nopeesti. Sinne myös voimia alkuviikkoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *