Pakkasta ja jäälyhtyjä

1.jpg
Viikonloppuisin oon jo sytyttänyt muutamaan jäälyhtyyn kynttilät palamaan. Jäälyhtyjä ollaan tehty jo toista kymmentä, niin kovat pakkaset tuli että kohta kuja saadaan valmiiksi. Jouluna sitten poltellaan jokaisessa kynttilöitä. Käytän öljykynttilöitä, joissa paloaika on 60 tuntia, perjantaina kun sytyttää niin vielä sunnuntaina saa nauttia niiden valosta.

2.jpg

                                                  Pihakuvien myötä MUKAVAA PAKKASVIIKONLOPPUA 🙂
                                                           Ja uusille lukijoille lämpimästi tervetuloa!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

15 kommenttia “Pakkasta ja jäälyhtyjä

 1. Taidanpa laittaa itsekin ensi yöksi jäätymään, taitaisi olla juuri sopiva pakkanen nyt meillä täällä. Onpa ihania nuo isot alakuvassa olevat lyhdyt 🙂 Mukavaa viikonloppua sinullekin!

 2. ihanaa ihanaa :)<br />aivan täydellinen jäälyhty <3<br />meillä on edelleen ne 4 jotka appiukko pari viikonloppua sitte toi :). just kävin laittamassa niihin kynttilät palamaan.<br />näitkö miten upeesti tossa toisessa kuvassa lumi kimaltelee, oiiii <3

 3. Meillä kirii pakkanen ihan tosissaan.Nyt jo näyttää yli -20.Jäälyhdyt olisi ihania,mutta en ole saanut aikaiseksi tehdä:)<br />Mukavaa viikonloppua!

 4. Ihania!<3Miunki pitää tehdä jäälyhtyjä!<3 Ja nuo öljykynttilät on ihan huippuja!:D Saa pitkään niistä iloa vähällä vaivalla!:)<br /><br />Mukavaa viikonloppua!

 5. Onnen Omenia: Joo ei muutako yöksi jäätymään ni aamulla on valmiita! Huomasin muuten et nuo lyhdyt näyttää tuossa kuvassa isommilta mitä on 🙂 Ihan normikokoja, oisko tuo isompi n.30cm.<br /><br />S: Sun pitää sanoa appiukolle et teeppäs pari vielä lisää 😉 Mä tykkään kans ihan hirveesti jäälyhdyistä! Ja niin helppo tehä. Enpäs muuten huomannu tuota kimallusta ennenku sanoit :)<br /><br />Minttunen: Nythän niitä ois hyvä tehä ku kunnon pakkanen 🙂 Yöks vaan ulos ni aamulla valmis!<br /><br />sarppa: Joo ne on parhaita! Joskus oon käyttänyt niitä 20h kynttilöitäkin, mut niitä sai olla joka päivä sytyttelemässä. Ei muutaku jäälyhtyjen tekoon <3

 6. Meillä kävi hassusta jäälyhdyille. Peittyivät hankeen, kun lunta tuli niin hirmuisesti! Täytyy tehdä seuraavat polun varteen niin voi lapioida esiin.<br />Minäkin tykkään käyttää niitä viikonlopun kestäviä öljykynttilöitä. Saa koko viikonlopun nautistkella! :)<br /><br />Ihanaa viikonloppua!

 7. Ihania nuo jäälyhdyt..täytys itelläki tehä, vai että öljykynttilöitä käytät niissä..oonki aatellu et mikä kynttilä niitä olis paras 🙂 pitääpäs kokeilla!

 8. Esmeralda: Voi harmi, aika paljon meidänki pihalla on lunta mut mä laitoin ne tuohon tien varteen ni sain lapioitua lumet ympäriltä. Mut kerkeethän sä vielä tehdä niitä jouluksi ku on näin kovat pakkaset :)<br /><br />-Heli-: Joo öljykynttilät on kyl parhaita eikä tarvi joka päivä sytytellä kynttilöitä 🙂

 9. Ihania tunnelmakuvia! Pitäisi minunkin aktivoitua jäälyhtyjen tekoon, mutta kun olisi niin paljon muutakin tekemistä.. Voi voi 🙂

 10. Hei jäälyhty! Miten mä olen unohtanut!!! Kiitos muistutuksesta 🙂 Ne on niin kauniita!<br /><br />Mukavaa sunnuntaita!

 11. Tirlittan: Kiitos! Niin täälläkin, sitä mukaa tehdään ku keretään ja jos joku jää tekemättä ni en ota stressiä (edelleen se piparkakkutalo tekemättä) :)<br /><br />Emilia: Vielä kerkeät ennen joulua tehä ku tuota pakkastakin näyttää riittävän! Ihanaa sunnuntaita sinnekin!

 12. Kauniilta kuullostaa jäälyhtykujanne. Sitä pitkin on kiva tepastella kotia. Ensiviikoksi on tännekkin luvattu kovia pakkaslukemia joten nyt tiedän mihin yksi ilta menee 🙂

 13. Marie Elisabeth`s rum: Kuja on kyllä tosi kaunis kun pimeällä tulee kotiin, ei paljon muita valoja tarvita 🙂

 14. Aivan ihana tuo sinun lyhtysi:) Löysin juuri blogisi ja meinaan syventyä tähän ihan ajankanssa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *