Joulukuusi

Nyt alkaa jo tuntumaan joululta!! Itse olen ollut flunssassa ja en ole pystynyt tekemään paljon mitään. Yöt olen täällä kukkunut yksikseni toisten kuorsatessa, on ollut niin kova nuha ja kurkkukipu etten ole saanut unta. Mutta nyt on joulufiilistä! Olon kohennettua, sain valkoisen joulukuusen koristeltua. Ja hyvä että flunssa tuli nyt eikä jouluna. 
19.jpg
Ostin Stockmannilta kuuseen yhden ihanan jutun.
26.jpg
Ja mitäs sieltä paljastuukaan..
27.jpg

Latvatähti 🙂 Tää on kyllä upea! Ennen meillä oli sellanen lirpake, joka piti aina taivutella tähden näköiseksi. En tykänny.

                                               Arvatkaapa saako tää olla rauhassa??
18.jpg
Meidän valkoinen joulukuusi. Punaisia palloja ja hopean eri sävyjä. On siellä muutamia kirkkaitakin koristeita..Koristenauhaa en laittanut ollenkaan. Ehkäpä joku vuosi meille voi tuoda aidon kuusen ilman että sitä tarvii sitoa kiinni seinään 😀 Ei tää muovikuusikaan kyllä rauhassa saa tuossa nököttää! Yks pallo jo hajos, se on täynnä hampaanjälkiä. Ja pienempi yritti hakata kuusta mattopiiskalla, voi kuusi parka..vai pitäiskö sanoa että voi äitiparka.
😀
25.jpg
30.jpg
I like!
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

17 kommenttia “Joulukuusi

 1. Onpa muuten erityisen kaunis kuusi 🙂 Ihana väri tuo valkoinen. Ja kaunis on uusi latvatähtikin. Mukavaa joulunodotusta!

 2. Todella kaunis kuusi! <3<br />Minua jo hirvittää, kuinka meidän kuuselle käy, nuorimmaiset tyttö ja kissa on luultavasti aivan liian kiinnostuneita… 🙂

 3. Johanna: Kiitos! Valkoinen kuusi on erilainen mut mä tykkään :)<br /><br />Onnen Omenia: Kiitos! Teille myös mukavaa ja jännittävää joulunodotusta, sielä taitaakin olla kohta jännät paikat ;)<br /><br />Esmeralda: Kiitos! Joo kuusi on niin kiinnostava ja ei se täälläkään saa yhtään olla rauhassa 🙂 mutta ei ainakaan neulasia varistele 🙂

 4. Hieno kuusi ja latvatähti! Oikeastaan on parempi laittaa se kuusi jo hyvissä ajoin ennen joulua, niin ehtii nauttimaan enemmän siitä. Minua alkaa hyvin nopeasti joulun jälkeen ärsyttämään kuusi ja mieli suuntautuu jo tulevaan vuoteen. Mukavaa joulun odottelua sinulle!

 5. Onpa kaunis kuusi! Valkoisen vois joskus itsekin laittaa. Latvatähti on myös kaunis ja hyvin näyttää asettuvan latvaan eikä tosiaan oo semmonen lirpake niinku ne yleensä tahtoo olla. Mukavaa Joulun odotusta!:)<br /><br />Piia

 6. Kaunis kuusi ja ihana tuo latvatähti!Saa nähdä miten meidän kuuselle käy,kun noita lapsukaisia on neljä ja jotenkin vilkkaan sorttisia,varsinkin 1v:)

 7. Marita: Niin on, mukava nauttia kuusesta jo ennen joulua, sitten sen voikin hyvillä mielin joulun jälkeen pakata laatikkoon 🙂 Mukavaa joulun odottelua teillekin!<br /><br />Piia: Mäki tykkään! Vähän piti taivutella kuusen latvaa kaksinkerroin että sain tähden asettumaan hyvin siihen, oli sen verran painavampi latvatähti 🙂 Sinulle myös mukavaa joulun odotusta!<br /><br />sanna: Ihanaa joulun odotusta teille myös!<br /><br />Minttunen: Joo se voi olla että pallot lentelee niiku täälläkin 😉 Ja sitku noissa palloissa on sitä hilettä ni joka paikka kiiltelee!<br /><br />Ja kiitos kaikille, kuusi kiittää kehuista 😉

 8. Ihanan näköinen kuusi! Meillä on hiukka samantyylinen latvatähti. Se vaan on niin painava ettei meinaa pysyä nätisti pystyssä kuusenlatvassa.

 9. I like it too!! very very much <3<br />aivan ihana, niin kaunis valkoinen. ihana nähdä valkoisia kuusia ku meille ei sitä nyt tullu!!! voi mä ootin koko ajan et tulee kisukuvia, mut ei tullukaan :D. laita joku päivä jookosta, ois kiva nähdä teidän kisut 🙂

 10. Siis todella valloittava valkoinen kuusi. Minkä värisiä koristeet on, ihan ei saa selvää, punaisia ja hopeisia ainakin? :)<br /><br />Ihanaa joulunalusviikkoa!

 11. Mäkin tykkään tästä valkoisesta kuusesta. Kun on muovikuusi, niin sitten ihan reilusti muovinen! Tyylikäs!<br /><br />Koitahan parantua!

 12. Hanna: Kiitos 🙂 Munki piti vähä taivutella tuota latvaa että sain sen pysymään, mut hyvin pysyy kun kaksinkerroin taitoin.<br /><br />S: Thanks <3 Voi mä lupaan että tällä viikolla laitan vielä kisuista kuvia, tiiä vaikka niille sais tonttulakit päähän ;)<br /><br />Päm: Kiitti! Koristeet on hopean eri sävyjä ja punaista. Joissakin on vähän kultaakin. Ihanaa joulun odotusta sinnekin!<br /><br />Emilia: Kiva että tykkäät! Harmi vaan että tää ei tuoksu, mut jospa joku vuosi sen aidonkin meille voi tuoda. Onneksi oon jo parantunut, vähä vielä tukkoisuutta mut saan jo nukutuksi.

 13. Todella kaunis kuusi 🙂 ja latvatähtikin on nätti. Minulla pitäsi ostaa kans uusi latvatähti..edellinen on sellanen lirpukka 🙂

 14. Siis miten multa on jäänyt tämä postaus välistä!:) Aivan ihana kuusi!! <3 <3 Todella kaunis!Kaikista kaunein mitä olenkaan nähnyt! <3<br /><br />Tuliskohan meillekin ensijouluna valkoinen kuusi!Tahtoisin!:)<br /><br />Ihanaa joulua!

 15. Heli: Kiitos! Harvoin muuten kaupoissa näkyy muita tähtiä kuin niitä lirpukoita 🙂 Tuon ostinki heti kun näin, oli niin kaunis ja tukeva.<br /><br />sarppa: Voi apua, miten ihanasti sanottu!! Mä täälä hymyssä suin kirjottelen, miten iloiseksi tulinkaan! Kiitos sarppa <3 Ihanaa Joulua teille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *