Keittiöön lisää raikkautta..

..valkoisellapa tietenkin 🙂 

20.jpg
Kevääksi ostin puhtaan valkoiset verhot ikkunoihin. Tässä on siis kahdet verhot, kun noin leveää ei ollut saatavilla, mitä nuo meidän ikkunat on.
21.jpg
Rullasin verhon pahvisen putkilon ympärille ja sidoin ruseteilla kiinni. Paljon kivempi noin, kuin että roikkuisi pelkkien narujen varassa. Ihastuin näihin niin paljon, että ostin vielä samanlaisen kodinhoitohuoneen ikkunaankin.
23.jpg
Ja tässä 7 euron löytö! Viimeinen kappale oli alennuksessa. Jalkalamppu, jossa kukkainen varjostin. Ei ollut oikein mieleinen joten laitoin päälle kangasvarjostimen, jonka ostin Tampereen reissulta, sisustusliike Kantriinasta. Paljon kauniimpi!

IMG_1826.JPG
Varjostimessa teksti `Provence`

22.jpg


Musta tuntuu että nää viikot menee taas niin nopeaa ettei perässä tahdo pysyä. Äsken oli vielä perjantai ja nyt on TAAS maanantai! Lapset tuli kuumeeseen. Ensin poika, ihmeteltiin kun oli niin rauhallinen ja sylissä halusi vaan istua. Yleensä iltavillissään ajaa rallia ympäri olohuonetta tai juoksee isosiskon kans huoneesta toiseen. Yli 39 kuumetta kun mittasin. Pojan ku sain nukkumaan ni tyttö tuli viereen ja kokeilin otsaa. Kuumetta!  
Saas nähä miten kauan täällä sit sairastellaan. 

Ja lunta vaan tulee lisää. Mä haluan auringonpaistetta ja kevään tänne! Mies sanoi aamulla kun valitin että taas tulee lunta `Jes, ei lopu vielä kelkkakelit!`  Joo jes jes 😀 Odottaako kukaan muu niin paljon kevättä kuin minä? Anyone?

                                                                                Lumen keskeltä 😀

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

21 kommenttia “Keittiöön lisää raikkautta..

 1. täällä toinen joka odottaa kevättä!! kyllä se kohta tulee ;).<br />kaunis keittiö!<br />ja voi että, pikaista paranemista pikkuisille <3. <br />laitan sulle sähköpostia tämän päivän aikana 🙂

 2. Onpas kiva tuommoinen "baaritiski" teidän keittiössä. Juu, saishan tuo kevät tulla, täälläkin tullut aivan taivaan täydeltä lunta koko päivän. Paranemisia teille!

 3. Pkaista paranemista sinne. Sairastelu on mälsää, meidän kersat on vielä toistaiseksi säästyneet moiselta, koputan puuta…<br />Ihanan raikasta valkoista ja kiva lamppulöytö.<br />Ja tuo ikkunanpokakin on magee!

 4. S: Joo kyllä se sieltä tulee, on vaan tuntunu niin pitkältä tää talvi et malttamattomana odotan 🙂 <br />Kiitos :)<br />Äsken tuossa oksennukset siivosin, ei jääny tää sairastaminen kuumeeseen. Nyt pikkuset taas nukkuu päikkäreitä.. Minäpäs odottelen postia :)<br /><br />Onnen Omenia: Tuossa on kiva aina aamukahvit juoda ja katsella ulos 🙂 Meillä on baaritiski/kaappi eri seinustalla, siitä en ole tainnutkaan laittaa tänne kuvaa. <br />Toivotaan ettei tauti tartu muhun että jaksan lapsia hoitaa, muuten pitää isin jäädä töistä pois.<br /><br />Johanna: Kiitos 🙂 Päivät onkin paljon valoisampia ja mukavampi kuvatakin, mut tulis nyt se oikee kevätkin :)<br /><br />Outi: Kiitos! Minäkin luulin että lapset säästyy tältä taudilta mut ei..jostain se vaan tarttu. <br />Toivottavasti teidän lapset pysyy terveenä!<br />Ikkunanpoka on kyllä tosi mieluinen ja lasitkin oli vielä ehjät kun sen ostin.

 5. Mia: Kiitos! Lampunjalka oli kyllä edullinen ja paljon kauniimpi tuon varjostimen kanssa 🙂

 6. Kaunista ja valoisaa! <3<br />Kyllä,kevät tänne ja äkkiä!!Täälläkin satoi aamulla lunta!!:O

 7. Oi ompas ihanan näköistä 🙂 Joo kovasti jo odotan kevättä ja kesää 🙂

 8. Kauniit verhot ja ihana lamppu ♥<br />Täällä odotetaan kevättä kovasti!<br />Mukavaa viikon jatkoa 🙂

 9. Kivat nuo baarijakkarat ikkunan edessä. Tuollaisen kahvittelupaikan haluan minäkin keittiööni…

 10. Niina: Kiitos 🙂 Aamuaurinko paistaa aina ihanasti keittiön ikkunoista sisään.<br />Sulais nyt nuo lumet ni pääsis pihalle hommiin :)<br /><br />Heli: Kiitti 🙂 Ihana että muutkin odottaa kevättä ja kesää, vaikka talvestakin tykkään mut nyt sais jo riittää :D<br /><br />Marjo: Kiitos! Kävinkin jo uudessa blogissasi vierailulla :)<br /><br />ANNAO: Mä kans tykkään ihan hirmusesti noista verhoista. Lamppuja meillä on kyllä jo ihan liikaa mut pakkohan tuo oli ostaa kun noin halpa 🙂 Mukavaa viikonjatkoa teillekin!<br /><br />Marita: Noissa on kyllä kiva istua ja katsella pihalle 🙂 Keittiöfirman edustaja ois laittanut keittiösuunnitelmaan tuon koko seinustan täyteen vetolaatikoita mutta mä halusin ehdottomasti tuon välin että saan baarijakkarat siihen 🙂 <br />Teillähän oli se keittiöremppa suunnitteilla, sinne suunnittelet sitten ikkunan eteen kahvittelupaikan 🙂

 11. Ihanan valoisa keittiö!! Mulla on niin ikävä entisen kodin isoja ikkunoita, kun tämänhetkisessä kodissa pienet ruppanat :(. Muutenkin keittiö näyttää, että siellä on varmasti ihana laittaa ruokaa ja leipoa ;)->viihtyisä! Ja ikkunanpokaa mäkin ihastelen, mistähän tuommoisen löytäisi?<br /><br />Kurjuuden kurjuus :(! Iski tauti sitten sinne, kovasti tuntuu olevan liikkeellä. Pikaista paranemista ja toivottavasti sä "edes" pysyt terveenä!!<br /><br />t.Minna 🙂

 12. Minna: Kiitos! Aurinko paistaa aamupäivän keittiöön, niin valoa kyllä riittää 🙂 Lapset yleensä aina istuu noilla tuoleilla ja katsoo ku mä teen ruokaa 🙂 Leipoa vois kyllä useamminkin mut aina ei aika riitä..<br />Tuon ikkunanpokan ostin naapurilta, mut useesti kirppiksillä on noita myytävänä. Viimeksi ostin 2kpl 10e, tosi edulliset! Ajattelin laittaa ne tulevaan leikkimökkiin ikkunoiksi :)<br />Mutta kannattaa käydä kirppiksillä etsimässä jos sattuis löytymään!<br /><br />Joo mä niin toivoin ja luulin jo et meihin se ei iske ku joka puolella sitä näyttää olevan liikkeellä mut lapsiin tarttu.. Ite oon onneksi vielä terveenä, että jaksaa lapsia hoitaa *koputtaa puuta 😀 Välillä tulee huono olo mut ei passaa aatella sitä.

 13. Kauniit verhot! Meillä on sama vika ikkunoissa, että ihanat laskosverhot on aina liian kapeita :S Onpa suloinen varjostin :)<br /><br />Kivaa tiistaita! 🙂

 14. Päm: Harvoissa paikoissa myydään 160cm verhoja ja sitten ku ikkunat on meillä sen 160cm yhteensä ni verhojen pitäis olla vähä leveämmät. Aina pitää ostaa kahdet. Kivaa tiistai iltaa 🙂

 15. Juu ja meilläkin on ikkunoiden leveys keittiössä ja ruokapöydän luona 180cm….niihin ei löydä koskaan :S

 16. Päm: Niihinhän vois sopia kaks metristä verhoa vierekkäin. Nuo on metrisiä mitkä meillä on keittiön ikkunassa, vähä liian leveät tuohon mut rypistin niitä sen verran ettei tuu liikaa yli ikkunoista.

 17. Oikein kiva tuo pöytä tuossa ikkunan alla. Siinä on varmaan mukava istuskella.<br /><br />Lupaavat nyt viikonlopusta lämpenevää. Ihanaaaaaaaaa……….

 18. KesäEsa: Kiva kun jätit kommenttia! Joo tossa on mukava aina aamukahvit hörppiä 🙂 Kesää kovasti ootellaan ja lunta vaan tulee lisää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *