Maksettu! Lokerikko

4.jpg
Löysin kivan säilytyslokerikon laskuille. Toiseen lokerikkoon voi laittaa vaikka maksetut ja toiseen maksamattomat. Tässä voi säilyttää kaikki muutkin työpöydällä lojuvat paperit.
5.jpg
Lasissa tekstiä, leimoja ja postimerkkikuvio. Oisko kopio jostain kirjekuoresta.
7.jpg

10-tile.jpg
Keittiön vanha ikkunakin sai uuden koristuksen.

Täällä ollaan jo taudista parannuttu, mutta flunssa jatkuu edelleen. Huonosti nukuttuja öitä ja päivällä otetaanki sit väsymykseen monet tirsat.  

Energiaa otan tuosta ihanasta auringosta, ikkunan läpi. Harmi kun ei vielä ulos pääse nauttimaan noista säteistä! Jospa viikonloppuna jo päästään ulkoilemaan  🙂 Sen verran olen ulkona piipahtanut, että postin olen hakenut. Päivän postin olen pikaisesti lukenut portailla, kun aurinko paistaa suoraan etupihalle. Lisävirtaa 😀


                                  Toivottavasti siellä ruudun toisella puolen ollaan pysytty terveenä!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

Ps. Tänään on alkanut Iittalan verkkokaupassa Iik-kampanja, tuotteita alennetuin hinnoin. klik klik

18 kommenttia “Maksettu! Lokerikko

 1. Kivan näköinen lokerikko =)<br />Ja aivan ihana tuo keittiön vanha ikkuna!

 2. Voi miten kaunis! Mistäs hankit? Ihailen usein mustavalkoista blogiasi ja kauniita postauksia 🙂

 3. Mia: Sopii sisustukseenki paljo paremmin 🙂 Ikkunasta kyllä tykkään kans paljon!<br /><br />Anna: Kärkkäiseltä ostin, muistaakseni 16e. Voi kiitos paljon sanoistasi <3<br />Meillä on aika paljon hävinny tuota musta-valkoisuutta sisustuksesta, mutta eiköhän sekin kausi tule taas joskus takaisin 🙂 Nyt kevääksi tehny mieli laittaa jotain värikästäkin 🙂

 4. Hienoja löytöjä! Mukavaa loppuviikkoa ja toivottavasti pääsette viikonloppuna jo haukkaamaan happea 🙂 Viikonlopuksi vaan taitaa olla luvattu pilvistä ilmaa..? 🙁

 5. Tou lokerikko on IHQU!<br />Voi, kuule täällä on toinen nuhanenä (jälleen), mutta joskos se nyt lääkkeillä menisi…)<br />Pikaista paranemista!!<3

 6. Iiik! Tosi kiva 🙂 Mikähän siinä on, et kaikki kankaat ja esineet yms. joissa on tekstiä ja postileima viehättää mua tällä hetkellä tosi paljon :S <br /><br />Parempaa tulevaa viikonloppua! 🙂

 7. ANNAO: On tuo kaunis ja siinähän voi pitää muutaki ku laskuja, vaikka kortteja :)<br /><br />Onnen Omenia: Sinne myös mukavaa weekendiä 🙂 Joo pilvistä säätä luvattu, mut ei se haittaa ku vaan pääsis lasten kans ulos edes vähäks aikaa, niin monta päivää oltu sisätiloissa. <br /><br />Marge: Taitaa olla nyt joka puolella flunssaa liikkeellä 🙁 Paranemisia sinullekin! Kiva kun jätit viestiä :)<br /><br />Päm: IIIKK 🙂 Tiiätkö mulla sama, tekstiä joka puolella taloa 😀 Tykkään!! Eikö niissä sun tilaamissa verhoissakin ollut jotain tekstiä? Sinne myös kivaa viikonloppua!

 8. No onpas hyvännäkönen lokerikko! Just tollasta mäkin olen etsinyt, mua kyrsii todella kun tässä työpöydällä aina pyörii nuo laskut ja paprut, äh.

 9. Onpa hyvän näköiset lokerikot. Tuon tyyppiset olisi kiva löytää omaan kotiinkin. Kiva oli löytää nämä sinun sivut. Hieman olen tainnut jo jäädä koukkuun erityisesti näihin ihaniin sisustusblogeihin 🙂

 10. Outi: Toi on kyllä kätevä siihen tarkotukseen. Meilläki mies heti oppi mihin ne paperit ja laskut pöydältä laitetaan :)<br /><br />Siri: Kärkkäiseltä löytyy:) Mä kans olen jäänyt koukkuun sisustusblogeihin, en ois uskonu 5 kuukautta sitten ku oman blogin alotin, et tää on näin mukavaa 🙂 Ihana kun jätit kommenttia :)<br /><br />Päm: No niin mä muistelinki 🙂

 11. Vautsi, miten kaunis lokerikko! Kärkkäinen on kyllä välillä oikea löytöpaikka 🙂 Itsekin siellä Suomen lomilla aina piipahdan ja melkein joka kerta jotain tarttuu mukaan (ikävä kyllä)…<br /><br />Mukavaa viikonloppua!

 12. Maria: Sieltä kyllä löytyy aina jotain kivaa 🙂 Ja sisustuspuolella varsinkin on paljo kaikkia ihania juttuja 🙂 <br />Kivaa viikonlopun jatkoa!

 13. Hei, ilmottaudun uudeksi lukijaksesi kivaan blogiisi. Selailin vanhempia postauksiasi ja ihastelin kaunista kotiasi =)

 14. ihana!! meille tarvis jonku tontyylisen kans, meinaa unohtua laskujen maksut 😛

 15. S: Joo tuo on kätevä, ku laskut on esillä ni muistaa maksaaki ne ja tohon MAHTUU vinopino laskuja :DD <br />Just miehen kans puhuttiin et miten niitä tuleeki aina niin paljo..laskuja siis 🙁 Ois joskus ees yks viikko, ettei postilaatikkoon kolahtais yhtää laskua..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *