Lepoa


Kuudetta päivää pedissä. Niin tylsää.

Nyt ei tuu mitään sisustusjuttuja eikä muutenkaan mitään järkevää 🙂
Täälä sairastetaan edelleen. Lapset on onneksi jo parantunu, mutta yskää on vieläkin. 
Nyt oli sit mun vuoro ja tuliki vähä rajumpana mitä luulin.

Flunssan päälle hengitystieinfektio, poskiontelotulehdusta, yskää ja kuumetta. Henki on niin ahtaalla. Joka päivä käyn spiiraa hengittämässä, helpotusta vähäksi aikaa. Oikeesti kamala tunne ku ei saa happea!

2-tile.jpg
Aamut alkaa lääkkeillä ja mustaherukanmakuisella Para-Hotilla. Näillä pitäis tervehtyä!
1.jpg
Ulkona ois mitä ihanin ilma, aurinko paistaa. Edelleen saan nauttia auringosta vaan lasin läpi.
7.jpg
Tää nainen on muuten kuuden päivän aikana selaillut VÄHÄ sisustuslehtiä, uusia ja vanhoja. 😀 Lukea en ole jaksanut, mutta kuvia katsellut ja inspiroitunut.

5.jpg
Tästä päivästä taitaa tulla samanlainen ku eilenki. Saunan kautta nukkumaan. Tulipa vähä valituspostaus, mutta tämmöstä täällä nyt on 🙂

En oo jaksanu lukea tai käydä kommentoimassa teidän ihania blogeja ja uusia postauksia, mutta varmasti tulen taas käymään kun tästä paranen.
                                                                 

                                                                                                ♥

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png


J / white & black - -

13 kommenttia “Lepoa

  1. Voi kurjuuksien kurjuus! Tsemppihalaus täältä <3<br />Minä olen katsonut elokuvia selkäni solmuun asti :)<br /> Uppoutunut vanhoihin elokuviin ja niiden kauniiseen värimaailmaan, joten sisustuksen värit ovat jo valittuna kunhan vain voimani palautuu ;)<br />Tsemppiä sinne ja toivottavasti pian toteuttamassa saatuja inspiraatioita.

  2. Voi sinua 🙁 paranehan pian, flunssat on ihan arsesta!!!!!!!!!!! *koputtaa puuta hän lapsineen* Parantele itses ja sitten vasta sisustelemaan, eikös juu!

  3. Voi kurjuus sentään, ei kiva 🙁 Meillä ollaan toistaiseksi vältytty flunssoilta (nyt koputan puuta, kopkopkop)<br /><br />Pikaista paranemista! <3

  4. Voi sua raasua :(! Pahaksi sulla kyllä äityi ja vissiin aika nopeaan? Nyt hei oikeesti huilaat siellä, nautit lämpimiä nesteitä, koetat pitää positiivisen mielen yllä ja kuule, hoidat itses kuntoon! Kyllä se aurinko jatkaa paistamista ;)!<br /><br />t.Minna :)<br /><br />ps.älä ny hyvä immeinen murehdi blogien lukemisista tai kommentoinneista, ei ne mihinkään karkaa 🙂

  5. Ja jäi "kiireessä" 😉 se tärkein: Lämmin ajatus halin kera J:lle!!Paranemisiin!<br /><br />t.M 😉

  6. Ikävä kuulla että olet sairaana! Ja noin pitkään olet jo sairastanut.<br />Pikaista paranemista sinulle!

  7. Ootte te kyllä IHANIA <3 <br /><br />Marie: Kiitos halauksesta 🙂 Leffoja täälläkin ollaan katseltu ja aina nukahdettu kesken kaiken 🙂 Toivottavasti siellä ollaan jo paranemaan päin <3 <br /><br />Outi: Niin on!! Kiitos! Onneksi mies on hoitanu lapset ja kodin, ni oon saanu levätä. Ihana että siellä ollaan terveenä!<br /><br />Päm: Kiitos <3 Minäkin niin kovasti koputtelin puuta kun joka puolella sairasteltiin, mut ei auttanu puun koputukset 🙂 Jostain se vaan tuli. Onneks lapset säästy vähemmällä. Pysyisittepä te terveenä!<br /><br />Minna: Joo perjantaiaamuna se alko ja sunnuntaina oli pakko jo mennä lääkäriin, ei auttanu enää maanantaihin odotella. Onneks menin ettei keuhkokuumeeksi kerenny, ei ollu kaukana. Mä oon aina nii jääräpää että sitte vasta ku on pakko ni meen lääkäriin..Vois ottaa opiksi 🙂 Kiitos halista ja lämpöisistä ajatuksista <3<br /><br />Anna: Kiitos paljon Anna!<br /><br />ANNAO: Kiitos paljon!<br /><br />Susanne: Kiitos paljon:) Eiköhän tämä tästä ku vielä pari päivää lepäilee ja syö kuurit loppuun.

  8. S: Kiitti paljon <3 On kyllä sitkee tauti! Uloskaan päässy viikkoon, mut jospa sitä viikonloppuna jo vois käyä vähä raitista ilmaa hengittelemässä 🙂

  9. Voi ei,<br />paranemisia sinulle <3 Toi tauti on vissiin tosi pitkäkestoista plaatua. Meillä onneks kuume kaikonnut, mutta räkäinen yskä lapsilla jatkuu…<br />Ihanaa viikonloppua ! 🙂

  10. Maria: Kiitos <3 On kyllä sitkeetä sorttia..nuha, yskä ja henki ahtaalla vieläkin. Täällä kans lapsilla vielä vähän nuhaa ja yskää muttei kuumetta. <br />Ihanaa viikonloppua sinnekin ja ihana kun ootte jo paranemaan päin ni pääsette reissuun 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *