Ihana viikonloppu takana

Olipas aurinkoinen, pitkä viikonloppu. Nautittiin lämpimistä päivistä.
16.jpg
On otettu aurinkoa..ihailtu maisemia..kuunneltu puron solinaa. Kyläilty, leikitty pihalla, koottu trampoliini..
30.jpg
19.jpg
20.jpg

3-tile.jpg
Grillikausikin avattiin viikonloppuna. Ihana oli grillailla auringonpaisteessa! Ja mitkä tuoksut <3 tuli niin kesäfiilis.

10-tile.jpg
33.jpg

17.jpg
On istutettu kasveja ja taimia.. pilkottu polttopuita varastoon..
14.jpg
..ja haravoitu pihaa. Pikku-apulaiset ahkerana mukana 🙂 Touhuttu on joka päivä, silti niin rentoutunut ja levännyt olo, vieläkin 🙂 Vappua odotellessa!
11-tile.jpg
Meidän nuorempi kisu oli ihan täpinöissään höyhenistä! Sai oksat kyytiä 😀
12-tile.jpg
Lopuksi työnsi vielä pään pussiin ja höyhenet vaan pöllähti ilmaan. Leikit jäi kesken ku otin tarvikkeet pois ja kisu jäi vielä terassille oksien viereen päikkäreille, turkki täynnä höyheniä 🙂 KISSANPÄIVÄT!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

12 kommenttia “Ihana viikonloppu takana

  1. Slurps mitä herkkuja olette taikoneet! Mistä olet hommannut nuo korkeat rottinkisen näköiset kukkaruukut. Haluaisin tuollaiset samanlaiset. Ovat kerrassaan kauniit!!!

  2. IHANA-ihana tunnelmakuvapläjäys ;)! voi noita grilliherkkuja, meilläkin korkattiin grillikausi :). Innolla odotan herkullisia kasvisvartaita, niitä ei vielä tehty (vaan makkaraa ja kanaa)!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;On teillä vaan niin kaunista siellä :).Sisällä ja ulkona! Kisu on söötti ;)!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Rentoa ja aurinkoista keskiviikkoa!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;t.MInna 🙂

  3. Kaaponkammari: Ruukut on Halpa-Hallista, jotain 12e/kpl. Tosi kevyet, varmaan muovia. Minusta kans kauniit vaikkei oikeaa rottinkia olekaan :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Minna: Hih, kiitos 🙂 Oli kyllä ihan huippukelit viikonloppuna, tulis nyt vapuksi yhtä hyvät ilmat ni pääsis taas grillaileen. Kasvisvartaatkin on herkullisia, nam! Kivaa keskiviikkoa!

  4. Voi Witsit kun on ihania kuvia. Ja kuolaan tuota sun korituolias..ah kuinka ihana. Ja kuin nätti on niinkin yksinkertainen juttu kun pajunkissat maitotonkassa. I LIKE!&lt;br /&gt;Aika namin näkösiä vartaita, nam.

  5. ANNAO: Kiitos! Tuo nuorempi kisu keksii aina kaikenlaista, vanhempi on vähä viisaampi ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Heli: Kiitos :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Outi: Hih, kiitti 🙂 Korituoli on muutes kirpparilta 10e!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Kaaponkammari: Löytyy varmasti muualtakin, Prismassaki oli samannäköisiä mut melkeen kolme kertaa kalliimpia :O

  6. Voi miten ihania aurinkoisia kuvia ja värikkäitä herkkuja!! Kyllä meidänki on viimein saatava se uusi grilli! Mukavaa viikkoa ja kiitos kun aina saa lukea sun mukavia postauksia! 🙂

  7. Anna: Voi kiitos Anna sanoistasi, ihana jos tykkäät postauksista &amp;lt;3 Useamminhan tuota vois päivittää blogia, mut ei tahdo keretä kun lasten kanssa touhua riittää 🙂 &lt;br /&gt;Mukavaa viikkoa teillekin ja toivottavasti saatte uuden grillin, missä grillata herkkuja 🙂

  8. DD: Hih, olihan ne herkkua, varsinki grillivartaat 🙂 Kesällä tehdään melkein kaikki ruoka grillissä, tulis nyt ne lämpimät kelitkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *