Kiire(kö)?

Apua, onko nyt jo torstai!? Miten mä kerkiän tehä kaikki lauantaiaamuun mennessä??
Mies tuossa eilen jo sanoi, että onko aina pakko touhuta niin paljo kaikkea :O Tietysti on, ku pojan 2 wee juhlat kyseessä! Oon mä kuitenki jo suunnitellu mitä sinne leivon jne. mut silti taitaa tulla hoppu.
4.jpg
3.jpg
Vähä vaahtokarkkia naamariin ja siivoushommiin. Ja sit kauppaan piiitkän ostoslistan kanssa. Huominen päivä meneeki leipomisessa ja mun tuurilla aurinko paistaa tietenki koko päivän, ku mä leivon sisällä 🙂 Noh, kerran vuodessahan ne synttärit vaan on ♥

2.jpg

8-tile.jpg
11-tile.jpg

Muistakaahan osallistua arvontaan edellisessä postauksessa 🙂 Niin huima määrä osallistujia että varmasti mahtuu mukaan ;DD Onko toi postaus menny johonki avaruuteen vai missä vika? 🙂


                                    Nauttikaahan näistä ihanista kevätpäivistä ku mä en ehdi 🙂 
                                                                                 ISOLLA sydämellä

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png


J / white & black - -

8 kommenttia “Kiire(kö)?

  1. Ai teilläkin synttärihulinoita 🙂 paahan sitten meille ihania leipomuskuvia, niin saan minäkin inspiraatiota ensiviikon 5v juhliin ja leivontoihin 🙂

  2. Ihana keittiö teillä!<3 Tykkäisin kans noista baarituoleista!:)<br />Leipomisintoa!:)

  3. Tämä Blogi on: Joo meillä on koko perheellä synttärit näin alkuvuodesta ja vielä ku nää pojan synttärit järjestän ni sit ei vähään aikaan oo juhlia, onneksi, heh 🙂 Mä lupaan laittaa kuvia leipomuksista. Olit vaihtanu nimimerkkiä ni en heti hoksannu kuka siellä kirjottelee :)<br /><br />Niina: Kiitos <3 Baarituolit on ollu tosi mieluisat, ikeasta ostettu. Leipomiset jatkuu huomenna 🙂

  4. Tsemiä leivontasulkeisiin. Omat hösäykset tuorees muistissa, joten muistan kuin ärsyttävää se on. Mutta juhlat sitten palkitsee kaiken :)<br />Mulla seuraavat vasta elokuussa, huh. <br />Paitsi että viikkiksenä odottaa kahden tilauskakun teko..nooh en osaa sanoa ei. <br /><br />Nih, en mä osallistunut sun hienoon arvontaan six kun ei mulla taida kylppäreissä olla laskutilaa tuolle palkinnolle, vaikka kiva onkin!

  5. Outi: Niimpä, kun näkee päivänsankarin ilon ja ilmeet ni sehän se parasta on <3 <br />Nii jos ei itellä oo tarvetta ni en mäkään sillon osallistu 🙂 Kakkuintoa sinnekin sit ku alat tilauskakkujen tekoon!

  6. nautitaan, nautitaan :P<br />kaunis keittiö! ja älä sinä stressaa liikaa, aivan huikeet synttärit järjestät pojalle varmasti! muistan nimittäin teidän tyttären synttärijuhlakuvia :))

  7. AnnaO: Kiitos ♥<br /><br />S: Kiitos ♥ Hih, mäki oon kerenny vähä nauttimaan 🙂 Ihana auringonpaiste ulkona! Illalla sit jatkaan leipomisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *