Kalajoen hiekat

Matka Kalajoen hiekkasärkille. Lämmintä oli melkein +30c, onneksi on ilmastointi autossa. Perille kun päästiin niin mereltä tuuli sen verran ettei ollut ollenkaan liian kuuma. Rannalla oli kiva loikoilla ja ottaa aurinkoa.

10.jpg
Lapset pomppi meressä ja teki hiekkakakkuja. Ihanteellinen paikka pienille lapsille kun rantaviivaa riittää ja vettä ei ole kuin polviin asti 🙂
11.jpg
Sillon ku me lähetään johonki reissuun ni mulle tulee aina niin kiire pakkaamisessa sun muussa et kynnet jää lakkaamatta. Joo-o siis TOSI TÄRKEE juttu :DD Ei kai sinne rannalle ois tarvinnu ees lakata kynsiä, mut laitoinpa ny kuiteski :)) Kynsilakkapullon otan vänkärin paikalle ja liikkuvassa autossa koitan sipaista lakkaa kynsiin. Ja huti menee töyssyn kohdalla 😀 Ja mies huokailee ratin takana 😀 Voishan ne tietenki edellisenä iltanaki lakata..

12.jpg
Vesi oli yllättävän kylmää! Arvatkaapa tohinko uimaan? No en! Paljon oli ihmisiä uimassa mut mulle riitti varpaiden kastelu. Nii joo ja varpaatki lakattu autossa 🙂
13.jpg
15.jpg
20.jpg
Ihanan rentouttavaa ja mitkä maisemat!
16.jpg
17.jpg

18.jpg

19.jpg
Meri ja paljon hiekkaa.. Vois ihan kuvitella olevansa jossain ulkomailla..
22.jpg
21.jpg
23.jpg
Jukuparkkiin ois menty mutta portit aukeaa vasta 18.päivä.
24.jpg
Vaan oli meillä MUKAVAA! Mihinhän sitä suunnistais seuraavaksi? Ähtärin eläinpuistoon?

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

14 kommenttia “Kalajoen hiekat

 1. Tuo on ihana paikka!Kerran oon käyny!:)<br /><br />Ja Hawaianakset on parhaita!!

 2. Se on upea paikka…tänä vuonna menossa matkailuautolla sinne…juhannnusta mietittiin, mutta silloin siellä festarit ja kauheen hintaset liput leirintäalueelle :O<br /><br />Ihanaa loman jatkoa teille! 🙂

 3. Kalajoen hiekkasärkät on kyllä aivan ihana paikka 🙂 sinne ku pääsis, katotaan miten työt antaa myöten, johonkin on pakka näin kesällä päästä 😀

 4. ihania kesäkuvia! särkillä on niin kiva käydä :)<br />mä oon muuten ollu just sama ton kynsien lakkauksen kans… kerran oon koittanu autossa lakata, se jäi sit siihe yhtee yrityksee! :D<br />nykyään oon viisaampi ja lakkaan edellisenä iltana 🙂

 5. Arvaapa vain kenellä on jemmaqssa isossa kurkkupurkissa Kalajoen hiekkaa? Kyllä vain ja sitä ei laitetakaan ihan mihin vain. Melkeinpä tunnen Kalajoen rantojen tuoksun painaessani nenäni lähelle hiekan pintaa.:)

 6. Niina: Niin on ja paljon kaikkee tekemistä :)<br />Jep sandaaleista parhaimmat!<br /><br />Päm: Voi niinkö! Varmasti mahtavaa lähtee sinne omalla matkailuautolla, säästää hotellin/mökin hinnan 🙂 Kiitos! Ilmat on kyllä mitä parhaimmat lomailuun 🙂 Mut virallisesti miehellä on vasta ens kuussa loma, ni sit lähetään taas käymään jossain :)<br /><br />Heli: On aivan ihana ja lapsilleki kaikkee kivaa tekemistä! Koitahan saada sen verran lomaa et pääsette vaik sinne lomaileen ja rentoutuun 🙂 Sit taas jaksaa töissä :)<br /><br />S: Kiitti 🙂 Joo pitäis iteki olla vähä viisaampi ja lakata kynnet edellisenä iltana :)mutku aina on mukamas nii paljo kaikkee muuta tekemistä!<br />Tuliko sulle muuten paketti perille?

 7. Pitsit sekaisin: Voi, sulla onkin ranta sit tosi lähellä 🙂 Mä oon kans ulkomailta ottanu hiekkaa muistoksi 🙂 Kalajoelta teki mieli ottaa noita heinäpuskia mukaan, ois ollu NIIIN kivoja meijän pihalle mut se ei taida olla sallittua 😉 Ois se näky, ku lapion kans ois tuolla rannalla 😀

 8. Voih, me vieteltiin toissakesänä perheleiriä Kalajoella, 5 päivää täyshoidossa hotellissa pilkkahintaan. Kyllä tosiaan lapsille hyvä paikka, kun ei tarvi ihan kokoajan perään katsoa. Matalaa on pitkästi ja hiekkarantaa vielä pidemmästi. Ihanaa kesää J! 🙂

 9. Anna: Oli varmasti upeeta olla niin monta päivää hemmoteltavana♥ Ei ruoanlaittoa, ei siivoamista.. 🙂 Oi, ihanan rentouttavaa! <br />Ihanaa ja lämmintä kesää teidän perheelle, Anna!

 10. Johanna: Kiitos!! Kiva kun olitte mukana virtuaalimatkalla :)<br /><br />S: Täh?? Kaikille muille on tullu! Mäpä laitan spostia sinne et mihin se on jääny..

 11. Kivoja reissukuvia :)<br />Tuolla rannalla olisi ihana olla näinä helle päivinä.<br />-AnnaO-

 12. AnnaO: Kiitti! Sullako vieläki bloggeri takkuaa, höh.. Joo tekis mieli lähtä uudestaan tonne rannalle, ei ollu yhtään kuuma ku mereltä tuuli 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *