Ihana kesä!

Ei kiirettä, ei aikatauluja. Viikonloppuna iloittiin helteestä, polskittiin uima-altaassa, kerättiin luonnonkukkia, pyöräiltiin, tehtiin voikukkaseppeleitä. Maiskuteltiin jätskiä joka päivä ja käytiin ulkosaunassa. Joki ois ollu ihan saunan vieressä, ku ois vaan pulahtanut uimaan, mut enhän mä vieläkäään tohtinu heittää talviturkkia!🙂 Vai lasketaanko se ku polskin altaassa 😀

16.jpg
13.jpg
10.jpg
Huumaava tuoksu ulkosaunaan tuli tuoreista koivunlehdistä! Heti niin kesäfiilis 🙂 Tunnetteko tuoksun sinne asti :)?? Kokeilkaapa ku lämmitätte saunan! Ihan muutama oksa riittää kiukaan lähelle ja ei tarvii saunatippoja. Koivuntuoksu on niin ihana!
12.jpg
 Kiukaassa lämmitettiin vesi ja ite tehtiin pesuvesi. Täällä ei suihkuja tarvita! 🙂 Saunan jälkeen mentiin vilvoittelemaan portaille ja sit grillaan makkaraa. Niin parasta! Ulkosauna on aivan mahtava, pakko saada joskus itellekin.
15.jpg
18.jpg
14.jpg
Tyttö ihastui voikukkaseppeleeseen ja juoksi pitkin pihaa kesähelteillä.
19.jpg
100.jpg
Poika ajeli sähkömönkijällä, pitäähän se oma mönkijä olla ku isilläkin on 😉 Vasta 2wee ja on NIIIN kaikkien pörisevien vehkeiden perään!!
23.jpg
Ihana ihana kesä!!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

9 kommenttia “Ihana kesä!

  1. Ihana viikonloppu! 🙂 Toivottavasti ei helteet tähän loppuneet, että pääsee jatkossakin nauttimaan 🙂

  2. ihana ihana postaus! tosi kauniita kuvia <3<br />kiitos vinkistä, taidanpa laittaa saunaan ens vkloppuna muutamia koivunoksia, miks turhaan jussiin asti oottaa. kesäloman alkajaisten kunniaks just loistava idea! minäki rakastan sitä tuoksua, mmmmmm <3

  3. Onnen Omenia: No niimpä, vaikka koko kesän tämmösiä ihania viikonloppuja ja helteitä 🙂 Välillä sit vois päivän sataa vettä. Olispa hyvä diili ;)<br /><br />S: Kiitos ihana S ♥ Ehdottomasti kesäloman kunniaks oksa taikka kaks 😉 Oi, huippua sulla alkaa loma! <br />Meillä on ollut tapana aina jussina laittaa koivut oven pieleen, niistäki tulee ihanat tuoksut ku ohi kävelee ja sit juhannussaunaan on tehty vasta. Mut nyt taidan korvata vastan noilla tuoreilla oksilla, niistä lähtee parempi tuoksu.

  4. Mikään ei voita tuoreen koivunoksan tuoksua saunassa:)<br />Minä en tarkene uida uimahallissa niin saati sitten järvessä:)

  5. Ihanan kesäisiä kuvia :)<br />Ja ulkosauna tuo aivan oman tunnelmansa siihen saunomiseen – tykkään itsekin hirmuisesti 🙂

  6. Minttunen: Täällä toinen vilukissa, uimahallissa en oo käyny vuosiin ku siellä on niin kylmää vettä! Onneks kylpylöissä on lämpimämpää. Saa nähä tuleeko sitä talviturkkia heitettyä ollenkaan :)<br /><br />Karoliina: Kiitos :)Kiva et joku muukin tykkää ulkosaunasta ku minä! Tunnelma siellä on kyllä parasta ja ne tuoksut 🙂

  7. Johanna: Kiitti 🙂 Koivuntuoksusta tuli kyllä nyt lemppari saunahetkiin!<br /><br />Johanna: Kiitos paljon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *