Yks kesälomapäivistä

Tampereella viihdyttiin kolme päivää kesäloman päätteeksi, käytiin ostoksilla ja Särkänniemessä. Näsinneula oli lapsille jännittävä paikka. Eka kerta noin korkeella.

2.jpg

4.jpg
1.jpg
Mua alko heikottaan jo ku kuvasin maisemia tornista.. ja ei puhettakaan että ois tohtinut enää tälläseen laitteeseen mennä 😀
8.jpg
Nuorempana ei ollut mitään ongelmia vauhdin ja korkeiden paikkojen kanssa. Hurjapäänä vaan paikasta toiseen!
5.jpg
Tää vauvakin oli melkonen hurjapää!

9.jpg
Näitä mä kumauttelin ja monia muitakin 😀 pitihän sitä jotain keksiä ku laitteisiin en uskaltanu! Varmaan kymmenestä eri paikasta kokeilin onnea, mut en saanu tollasta ihanaa isoa pehmolelua..Yks tyttö käveli vastaan smurffi kainalossa. MULLEKIN! 
Mieskin kokeili, vähän kovemmalla voimataktiikalla 😀 Yhtä huonolla menestyksellä.
6.jpg
Lasten eläintarha oli kiva lapsille ja aikuisillekin.
10.jpg

11.jpg

13.jpg
Siellä viihdyttiin vaikka kuinka kauan ihastelemassa eläimiä.
20.jpg

21.jpg
14.jpg

16.jpg

17.jpg
18.jpg

19.jpg
Sellanen KIVA viikonloppu, tällä kertaa Tampereella! Paljon me kerettiinki reissata kesäloman aikana.
Iloista viikonloppua toivotellen,


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

5 kommenttia “Yks kesälomapäivistä

  1. Kiva viikonloppu teillä! Mekin aateltiin suunnata Tampereelle lomalla, katotaan miten aika riittää kaikkiin suunnitelmiin… Kiva olis vaan olla kotonakin :)<br />Muksaa viikonloppua!

  2. Hei, tehän ootte ollut ihan meidän kotikulmilla 🙂 Mullekin toi Näsinneulan korkeus tuottaa aina aluks ongelmia. Laitteisiin en sitten uskalla mennä ollenkaan. Ei ole vanhaks tulemista 😉 Eläinpuisto on Särkänniemen parasta antia. Mun mielestä. Ihanaa viikonloppua!

  3. Marika: Oli kivaa! Tampereella on paljo kaikkee nähtävää, meiltäkin jäi muutama paikka käymättä, kun aika loppu. <br />Reissaaminen on mukavaa, mut ihana on palata aina matkan jälkeen omaan kotiin ja purkaa laukut. Ihanaa viikonloppua!<br /><br />Maria: Ai te asutte Särkänniemen lähellä 🙂 Hehe, päästäisköhän ne meidät possujunaan tai leppäkerttuun, se ois just sopiva vauhti mulle 😀 Ei menis pää sekasin. <br />Eläinpuisto oli minunki mielestä parasta, ja lasten. Delfinaariossa olisin vielä halunnut käydä, mutta eihän noi lapset malta yli puolta tuntia istua rauhassa, ehkä ens vuonna sitten 🙂 Ihanaa viikonloppua teillekin!

  4. Tampere on kyllä kiva kaupunki!<br />Siellä riittää monenlaista näkemistä ja tekemistä. Itselleni tuli tutuksi opiskeluaikoina ja nyt meidän esikoinen asuu jo siellä, joten siellä tulee vierailtua aika usein.

  5. SariM: Siellä kyllä viihtyis kauemminkin 🙂 Mullakin on ystäviä siellä, joiden luona aina käydään.<br />Viikonloppu on liian lyhyt, jäi vielä muutama paikka käymättä missä ois haluttu piipahtaa. Ens kerralla sitten 🙂 Mukavaa sunnuntaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *