Sohvapöytä

Sunnnuntai-iltaa!

Suunnittelin kuluneista lankuista rouhean sohvapöydän. Annoin pöydän mitat ja piirustukset miehelle ja hän toteutti. Tästä tuli niin mieluinen! Voittaa mennen tullen kaupan pöydät. Lankut on oman metsän puita, jotka kaadettiin rakennusvaiheessa, joten pöydällä on tunnearvoakin. 

Pidemmittä puheitta kuviin.

 

 

1.jpg

 

 

 

2.jpg

 

 

3.jpg

 

 

4.jpg

 

 

5.jpg

 

 

6.jpg

 

 

7.jpg
Lankut päät ja jalat sivelin sävytetyllä puuöljyllä.

 

 

8.jpg
Sain lukijalta toiveen että tekisin erilaisia asetelmia pöydälle. Tässä yksi vinkki 🙂 Erilaisia kynttilöitä ja alustoja ja hurrikaanilyhdyn sisään ruskan värjäämiä vaahteranlehtiä ja mustikan varpuja. Kun kynttilä palaa lyhyemmäksi niin kannattaa ottaa nuo koristukset pois ettei vaan satu vahinko. Elävää tulta meillä ei koskaan jätetä vartioimatta. Lisääkin vinkkejä tulossa 🙂 Käytän usein asetelmissa luonnosta saatavia materiaaleja; sammalta, varpuja, käpyjä, oksia, marjoja jne..

 

9.jpg
Lampaantaljat otin kaapista esille ja eilen kynttilänvalossa katselin ohjelmia ja join kuumaa kaakaota. Parasta! Mä oon niin lovena ♥ tähän pöytään 🙂 Terassille pitää ehdottomasti tehdä ens kesäksi samanlainen.  

 

 

 

 

 

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

24 kommenttia “Sohvapöytä

 1. Aivan upea!! Todella kaunis pöytä ja ihana ajatus, että puutkin on omasta metsästä.

 2. Tosi kiva pöytä! Tuleeks tosta tikkuja? Mun pitää aina miettiä käytännön asioita..heh.. 😀

 3. On kyllä upea pöytä, wow ja vielä kerran wow. Hakkaa mun pöydän niiiiiiin mennentullen. Sulla on kyllä käsistä kätevä mies.

 4. Hyvältä näyttää pöytä ja kivasti linkittyy teidän kotiin ja pihaan.<br /><br />Kaakao on myös minun suurta herkkua näin syksyisin 🙂

 5. Upea pöytä! Itsetehden saa kyllä aikaan mahtavia juttuja, sekä niillä on niin paljon enemmän tunnearvoa kuin kaupasta valmiina ostetuilla. Ja uniikki pöytähän tuo on <3

 6. Toooosi kiva!! 🙂 Ja sopii kyllä tein olkkariin mainiosti! Mä kans tykkäilen kovasti kynttilöistä. Lampaantaljaa mä en oo sisälle ajatellutkaan, on ollu enempi pulkkahommia, mutta laitanpas korvan taakse 🙂

 7. Oho, tännehän on tullu hirveesti kehuja! Kiitos jokaiselle ♥, kerron terkut miehellekin :)<br /><br /><br />Esmeralda: Kiitos paljon! Mä tykkään et tavaroilla on tunnearvoa ja tästä sitä jo löytyy 🙂 <br /><br />Pieni Lintu: Kiitti! Ei ainakaan vielä oo tullu, kädellä ku kokeilee ni onhan se karhea, mut ei tarttunu tikkuja sormiin 🙂 <br /><br />Katariina: Kiitos :)<br /><br />Outi: Kiitos paljon! Kiva kuulla että tykkäät! Jep kätevä mies, onhan se rakentanu meille talonki :)<br /><br />Sandra: Kiitos 🙂 Ja parasta on ku kaakaoon laittaa vielä paaaljon kermavaahtoa 😉 Nam nam!<br /><br />Marika: Kiitos paljon ♥ Niimpä, samaa mieltä oon et itsetekemät ne on parhaita, tai siis miehen tekemät ;D <br /><br />Anna: Kiitti 🙂 Meillä on muutakin samanväristä täällä olkkarissa, ni sopii hyvin joukkoon 🙂 <br />Heh, mitähän ne lapsoset sanoo jos pulkasta lähteekin talja sisälle 😉 Sun pitää ostaa niitä tuplaten. Äidille oma ja lapsille omat 🙂

 8. Suloinen pöytä ♥<br />Tuo harmaa on ihana sävy – itseasiassa meillä on kans lankkuja marinoitumassa talven yli pihalla, toivottavasti kesän korvalla päästään tekemään niistä pihapöytää ja penkkejä. :)<br /><br />Iloa syysviikkoosi!

 9. Mari: Kiitos ♥ Joo meilläkin oli tarkoituksella lankut marinoitumassa (ihana sana!!) ja lisää laitetaan että saa ens kesänä pöydän terassille. Harmaa on niin kaunis sävy ♥<br />Mukavaa viikkoa sinulle!

 10. Mitä ihania tunnelmapaloja. Aivan tosi suloinen tuo pöytä 🙂 Piitkästä aikaa visiitillä..miten onkin jäänyt täällä käymättä. Nyt asia täytyy korjata 🙂

 11. Nonnukka, kiitos paljon! Mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa :)<br />Tule käymään visiitillä silloin kun kerkeät ♥

 12. Onnen Omenia: Kiitos 🙂 Minäpä käyn heti kurkkaamassa ja nappaamassa tunnustuksen mukaan!

 13. Aivan ihana pöytä! Mutta huomioni kiinnittyi nurkassa olevaan pieneen kiikkustuoliin? Mistä sen olet hankkinut? Olen aika uusi blogisi lukia, mutta olen jo koukussa :)<br />nimim Heidi

 14. Moi Heidi! Hih, mukava kuulla että olet koukussa blogiini! Toivottavasti viihdyt seurassa ja saat jotain vinkkejäkin täältä :)<br />Kiikkutuoli on meidän tontilla sijaitsevasta vanhasta rakennuksesta, jonka entisöin. Vaihdoin istuinpäällisen, hioin ja maalasin kiikun. Kirpputoreilla joskus tulee vastaan samannäköisiä, toivottavasti löydät omasi 🙂 <br />Kivaa viikonjatkoa sinulle!

 15. Ihana pöytä! Olohuone muutenkin kodikas ja lämmin.<br />Lampaantaljat kaivoin täälläkin esiin. Lämmittää ihanasti.<br /><br />Kauniita loppuviikon syyspäiviä sinne!

 16. Kiitos Marie! Ihana kuulla sinusta pitkästä aikaa! <br />Kivaa ku saa ottaa kaikki lämpimät tekstiilit taas esiin, villasukkia unohtamatta :)<br />Mukavia syyspäiviä teillekin 🙂 Mä lähden nyt nauttimaan kauniista kuvista sinun blogiin!

 17. Hei! Ihana pöytä! Minkäsävyisellä puuöljyllä olet pöydän käsitellyt? Onko päälipinta myös käsitelty?

  1. Hei Elina! Sävy on muistaakseni kelonharmaa ja käsittelin vain nuo lankkujen päädyt, jotka sahattiin. Pöydän lankut on kelottuneet ulkona talven ajan ja muuttuneet kauniin harmaiksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *