Sateinen päivä

Ulos lähdettiin vaikka vettä vähän satoikin. Lapset tykkää pyöräillä ni käytiin pyöräretkellä, haravoitiin pihaa ja leikittiin ulkona. Ulkoilun jälkeen oli ihana tulla lämpimään, syödä lasagnea ja ottaa lämmin kuppi kahvia jälkiruoaksi kera mokkaruutujen. Lapsille mukit kaakaota.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

9.jpg
4.jpg

10.jpg

5.jpg

8.jpg
6.jpg

7.jpg
Kyllä takkatuli on vaan niin parasta tälläisena sateisena päivänä! Voisin tuijottaa tätä vaikka kuinka kauan 🙂

                                                            
                                                                    Mitä teidän päivään kuuluu?
                                                                              Kivaa torstai-iltaa!!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

5 kommenttia “Sateinen päivä

  1. Mulla ei läheskään noin hyvä päivä. Mutta nyt rupesi kuola valumaan kun näin noi mokkapala-kuvat. Huh. Onneksi jääkaapissa on omppupiirakan jämät 🙂

  2. Outi: No höh, mikäs siellä tökkii? Nam, omppupiirakkakin on HYVÄÄ!! Loput puoli pellillistä piti laittaa pakkaseen ettei tuu herkuteltua liikaa 🙂

  3. Vastavierailulla täällä, kaunista, hieno blogi, liityin heti lukijaksi!

  4. No se ihan normisetti. Sadepäivä, uhmaikäinen joka ei suostunut ulkoilemaan. On sitten piirretty väriliiduilla, sormiväreillä, vesiväreillä ja puukynillä. Katsottu Muumia, Mikkiä, PostiPatea ja lisää Muumia. Ja loppuajat tehty tuhmia.<br />Puuh onneksi huomenna on perjantai.

  5. Ruususuun äiti: Kiitos! <br />Lämpimästi tervetuloa :)<br /><br />Outi: On teilläki riittäny puuhaa tälle päivälle!<br />Onneks täälä ei vielä ole tuota `ei ulos`-vaihetta ja toivottavasti ei tulekaan.. Innoissaan ovat aina lähdössä ulos. Täälläkin on vuorotellen katsottu muumia ja postipatea, toinen haluaa katsoa toista, niin pitää vuorotella levyjä :)<br />Sanoppa muuta, ihanaa ku huomenna alkaa viikonloppu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *