Flirt

Hirmukivoja kommentteja olette jättäneet arvontapostaukseen. Kiitos niistä! Paljon siellä on tuttuja ja uusia lukijoitakin, tervetuloa 🙂 Mukava on lukea teidän viestejä 🙂

2.jpg
Ajattelin esitellä teille Hackmannin Flirt-kuumajuomakannun. 
Onko tuttu, joko sinulta löytyy tällainen? 

Omani tilasin Iittalan verkkokaupasta, siellä kannu on nyt tarjouksessa.
Ei voi muutakuin kehua!! Voiko enää kauniimpaa kuumajuomakannua löytää? Mä lahjoitin jo entisen vedenkeittimen pois, tämä on niin nätti että saa jäädä keittiön tasolle näkyville. Ei tarvii kaappiin piilottaa 🙂

Iittalan sivuilta lainattua: ”Kuumajuomakannu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja se sopii juomien lämmittämiseen kaikilla liesillä. Kuumennuksen jälkeen kannun päälle voi kiinnittää valkoisen muoviholkin, joka eristää ja toimii myös pannunalusena. Kannu sopii myös kylmille juomille ja pitää ne viileinä pitempään. Muovinen holkki kiinnittyy kannuun magneetilla. Kannun kahva ja kansi ovat muovia.”

1.jpg
Valkoinen muoviosa vaan pois ja liedelle vesi kiehumaan. Meillä on induktioliesi ja siksi tän ostinkin kun sopii siihenkin. Glögi ja tee lämmitetään tästä lähin tällä 🙂
3.jpg
Kiehumisen jälkeen muoviosa takaisin paikalleen ja eikun tarjoilemaan!

4.jpg
Kiva lahja pukinkonttiin 🙂  Tästä pääset tarjoukseen. Tilaukset saa nyt muuten ilman postimaksuja 19.10 asti.

   Ps. Kannun esitteleminen oli oma ideani. Joululahjavinkki teille lukijoille. Omilla rahoilla kannun ostin 🙂

                                                     Rentouttavaa lauantain jatkoa!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

21 kommenttia “Flirt

 1. Meiltä löytyy:-)<br />Katseeni kiinnittyi kulmaliesi ratkaisuunne, onko teillä välitila lasia ja miten se on toteutettu tuossa kulmassa???? Meillä on keittiö tilattu ja kulmaliesi. Haluaisin välitilaan kirkkaan lasin, mutta kulma tuottaa ongelman, että mitä siihen sitten…

 2. Sabuska, Moikka!&lt;br /&gt;Joo välitila on karkaistua lasia ja sen takana on tapettia. Kaksi eri lasia tilattiin, eli tuo pitempi osa mikä jää vasemmalle kuvasta katsottuna, niin siellä on tiskiallas ja hana. Ja nurkasta lähtee toinen lasi. Tässä vielä kuva, missä näkyy paremmin: <a rel="external nofollow" href="http://whiteandblack.blogspot.com/2011/05/kiireko.html<br&quot; target="_blank">http://whiteandblack.blogspot.com/2011/05/kiireko.html<br</a&gt; /&gt;&lt;br /&gt;Silikooni yhdistää lasit toisiinsa ja tuolla kulmassa lasi jää n.10cm tuon `kulmahyllyn` taakse. Eli lasin korkeus on sama joka kohdassa, mutta tuossa kulmassa se jää osittain tuon kulmahyllyn taakse. Toivottavasti ymmärsit mun sepustuksesta 🙂 Kysy jos jäi jotain epäselvää :)&lt;br /&gt;Suosittelen kyllä lasia välitilaan, niin helppo pitää puhtaana!

 3. Kiitos pikaisesta vastauksesta!&lt;br /&gt;Oonkin tihrustellut noita kuviasi, tilasitteko lasin lasiliikkeestä? Miten sähkörasiat sitten, kuka ne asensi, tilasitteko aukot rasioille valmiina?&lt;br /&gt;Entäs tapetti sitten voiko sen vaihtaa?&lt;br /&gt;Mulla on ihan pakonomainen tarve saada uuteen keittiööni lasia välitilaan ja luulin, että joudun tuon kulmauksen taipumaan laatalle, mutta onneksi ei tarvitsekkaan!!!!!!

 4. AnnaO: Kiitos paljon! Teille myös sinne kivaa viikonloppua!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Sabuska: Joo tilattiin lasiliikkeestä, tuossa on yhteensä 3 metriä lasia ja maksoi muistaakseni alle satasen. Normaali lasihan on vähän edullisempaa, mutta mahdollisten iskujen kannalta kannattaa ottaa karkaistua. &lt;br /&gt;Yks sähkörasia on tuossa lasissa ja mä mittasin sen aukon siihen ja kerroin lasiliikkeessä mihin kohtaan se tulee ja ne teki aukon valmiiksi. Meillä tuon tapetin voi vaihtaa ainoastaan jos käyttää irti tuon kulmahyllyn ja hanan. Vielä en ainakaan ole kyllästynyt tuohon tapettiin ja onhan se meillä jo yli kaks vuotta ollut. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Eli hyvin onnistuu myös keittiöihin jossa on kulmaliesi 🙂 Ei muutaku suunnittelemaan!

 5. moi! mulla kans sama, ostin myös tarjouksesta… vielä paketissa, odottaa talon valmistumista, ennen kun korkataan 😀 mutta on se kyllä KAUNIS!!

 6. Nipsu, Moikka!&lt;br /&gt;Niin on, mun mielestä paljon paremman näköinen kuin ne teräksiset vedenkeittimet. Entinen oli just sellanen, kaapissa pidin sitä mut tätä ei tarvii :)&lt;br /&gt;Voi mä muistan sen tunteen, kun päästiin muuttamaan omaan uuteen kotiin ♥ Sinne on niin kiva ostaa jo valmiiks kaikkea! &lt;br /&gt;Tsemppiä teille sinne talon rakennuspuuhiin!

 7. Hei! Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa, ja tämä postaus sai minutkin kommentoimaan, ensimmäistä kertaa. Aivan loistava vinkki nimittäin! Meillä on esim. glögit tähän asti lämminneet kattilassa, mutta onhan se kieltämättä hieman juron näköistä, varsinkin jos vieraita eksyy glögille 🙂 Niinpä kipitin Iittalan verkkokauppaan ja pistin tilaukseen. Mahtavuutta!

 8. Eve, heippa! Olipa kiva kuulla että vinkistä oli apua 🙂 Meillä myös ennen lämmitettiin glögi kattilassa, nyt voi hyvillä mielin nostaa kannun vaikka pöytään asti kun tulee vieraita :)&lt;br /&gt;Kiitos sinulle kivasta kommentista!

 9. Kaunis kannu on. Minkä kokoinen kannu on?&lt;br /&gt;Nimimerkki: -Lahjavinkki-

 10. Vau, tää on ihan uusi tuttavuus mulle. Nätti.&lt;br /&gt;Mulla on muuten sulle yks pieni tunnustus.

 11. Outi: Toi on kyl nätti ja ei oo hinnallakaan pilattu, nyt ku se on tarjouksessa. &lt;br /&gt;Minäpä lähen kurkkaan mitä siellä mulle on 🙂

 12. Aijai, hieno kannu! Ja ihan loistava idea. Kaatuuko siitä nokasta juoma helposti? Mä olen niin kyllästynyt lorottaviin kattiloihin, taidanpa ostaa tuon.

 13. Anne: Joo hyvin kaatuu, tuo nokka on ihan normaalikokoinen kuin muissakin vedenkeittimissä. Ja kansi on irtonainen. &lt;br /&gt;Mä ainaki oon tykänny ja en vaihtais enää pois! &lt;br /&gt;Sama täällä, kattila ja kuuma vesi, ei hyvä yhdistelmä 😀

 14. No niin, sehän kotiutui sitten meillekin 🙂 🙂 Kaunis ja toimiva. Kiitos vinkistä!

 15. Anne: Kiva ku vinkistä oli apua! Nyt vaan teetä ja glögiä keittelemään ;)&lt;br /&gt;Mukavaa viikonloppua!

 16. Tämän postauksen jälkeen tulin entistä vakuuttuneemmaksi että me tarvitaan ainakin glögin keittoon samanlainen! 🙂 Onneksi nettikirpparilla näytti olevan myynnissä 20€, niin ostan! Ihana, ja hyvännäköinenkin!

  1. Kiva kuulla Heidi että tästä postauksesta oli hyötyä 🙂 Meillä kannu on ollut kovassa käytössä ja tykkään vieläkin siitä hirmusesti! Käsitin että tämä on jo myynnistä poistettu tuote, onnekas olet jos 20e löysit samanlaisen 🙂

 17. Juu on poistunut jo myynnistä, kauan harmittelin kunnes huutonetistä pari viikkoa sitten bongasin käyttämättömänä! Huuto meni läpi, kohta oma kannu kotona! En malta odottaa! On se kaunis! Aika vanhaan postaukseen nyt tässä lätisen, mutta oon niin iloinen tosta kannusta! ::))

  1. Moikka Tiina! Vanhoihinkin postauksiin saa tottakai kommentoida 🙂 siksi minulla onkin kommenttien valvonta päällä että huomaan muihinkin kuin uusiin postauksiin tulleet kommentit. <br />
   Jes, huippu juttu että sait huutonetin kautta kannun! Meillä kannu on ollut kovassa käytössä ostosta lähtien 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *