Metsästä poimittuja

Tänään oli sen verran aikaa että kerkesin tehdä ulkohommia ja laitella terassia talvikuntoon. Tein toisen sammalpallon terassille ja muutaman asetelman luonnonmateriaaleista. Voi että mä rakastan näitä sunnuntaipäiviä! Saa yhdessä touhuta perheen kanssa kaikkea ja tehdä sitä mistä tykkää 🙂

3.jpg

4.jpg

5.jpg

7.jpg

8.jpg

6.jpg

9.jpg
2.jpg
Huomasitteko mitä kuvista puuttui? Kanervat ja callunat! Niitä ei taida tänä vuonna meille tullakaan, mennään tämä talvi nyt vihreyslinjalla 🙂


              Sain tunnustuksen Hannalta Powder Room-blogista. Kiitos paljon ♥
                                   Tunnustuksen kysymyksiin vastasin täällä.
nimet%25C3%25B6n.jpg
Nyt mua kutsuu sauna 🙂 Kivaa iltaa sinne ruudun toiselle puolen!


               

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png

13 kommenttia “Metsästä poimittuja

 1. Tykkään sunnuntaista just samasta syystä!! <3<br />Kivoja vihreitä juttuja,yhtään ei kaipaakkaan mitään kanervia!:) <br /><br />Mukavaa viikkoa!

 2. Ihania sunnuntai-puuhia!<br />Näiden kuvien myötä tuli sellanen malttamaton olo, ettei meinais jaksaa ootella, että saisi omalle uudelle terassille laitella asetelmia, ens keväällä sitten saan laitella 🙂

 3. Ei tainnu tallentua mun kommentti.<br />Piti sanomani, ettei millään jaksais ootella että sais laitella omalle terassille istutuksia ja asetelmia, ihana tunnelma sinun terassilla!<br /> Ens kevääseen menee mun asetelmien laitto 🙂

 4. Voi ko ihana pikkukuusi! ja ihana tuo sinkkilaarissa oleva asetelmaki, ja samoin sammalpallot ihanat :)<br /><br />Rentouttavvaa saunaa ja mukavaa loppuiltaa sinnekki 🙂

 5. Ihania juttuja olet tehnyt 🙂 Minä meinaan käydä noita kuusentaimia kans vielä johonkin asetelmaan. Nii sunnuntait on kivoja just tuon suhteen, meil meni koripallon parissa tää päivä.

 6. Niina: Sunnuntait on kyllä parhaita päiviä ja tietty perjantait kun viikonloppu alkaa 🙂 Kivaa viikkoa sulle Niina!<br /><br />Sabuska: Sunnuntaisin on kiva puuhailla kaikkea, vielä kun ulkona tarkenee askarrella. <br />Voi mä muistan sen kun saatiin talo valmiiks ja etuterassi, miten ihana oli laittaa omaa kotia, terassille kukkia ja asetelmia :)<br /><br />Meän Satu: Kiitos 🙂 Tontilla kasvaa noita pikkukuusia niin paljon, ni kävin muutaman hakemassa terassillekin. Jouluna sit takan päälle vielä minikuusi tunnelmaa luomaan :)<br /><br />Villa Brickyard: Kiitos 🙂 Nuo on kyllä kivoja asetelmissa, sisällekin tuon aina jouluna minikuusen. <br />Teillähän on ollu kiva harrastus tänään 🙂

 7. Reetta: Kiitti 🙂 Kokeileppas sinäkin 🙂 näitä on mukava tehdä!<br /><br />Mia: Kiitos Mia! Ajattelin laittaa vielä jouluvalot noihin sammalpalloihin ja tuijaan.

 8. Muutama kysymys ihanien sammalpallojen tekemiseen…Pitääkö sanomalehdet kastella? Jossakin blogissa niin oli tehty? Entä laitoitko monta kerrosta sammalta pallon päälle? Mistä ohutta rautalankaa saa? Niin kaunis kuisti!

 9. Susanna: Kiitos!<br />Ei ole pakko kastella, mä rutistin sanomalehtiä palloksi ja välillä teippasin sitä kasaan. Oon tehnyt myös kastelemalla ja mun mielestä on helpompi tehdä ne kuivalla sanomalehdellä :)<br />Yhden kerroksen vain laitoin sammalta ja paikkailin pikkupalasilla jos jostain näky lehteä. Askartelukaupoista, Tiimareista ja isommista tavarataloista uskoisin löytyvän ohutta rautalankaa. Nyt vaan kokeilemaan, helppoa se on!

 10. Onpa ihania juttuja kuistillasi! Metsästä löytää kyllä talvi ja syys aikaan ulkosisustukseen niin ihania helmiä. Harmi kun ei vielä ole pihaa jota sisustaa 😀

 11. Minna.K: Kiitos Minna! <br />Niimpä 🙂 Ja sisällekin ajattelin tuoda noita luonnonmateriaaleja jouluksi.<br />Nythän voi jo valmiiks suunnitella mitä omalle pihalle laittaa, sitten kun sellainen on 🙂 Meilläkin on tässä vielä paljon tekemistä pihan kanssa, vieläkään ei ole valmista vaikka ollaan 2v asuttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *