Askarrellen

Perjantai! Jee! Ja puhdas koti ♥ Todellaki nyt voi viikonloppu alkaa 🙂

Me ajateltiin vaan rentoutua, tehdä hyvää ruokaa ja askarrella lasten kanssa. Ehkäpä virittää jouluvalotkin ulos. Lupasin että viikonloppuna tehdään yhdessä askartelujuttuja, kun eilen askartelin kuumaliimapistoolilla höyhenpuun ja molemmat katso vieressä et miks mä en saa.. 🙂 No kyllähän siinä höyhenet lenteli pitkin taloa 😀 
Tehdään jotain sellaista missä ei käytetä kuumaliimaa. Vaikka isänpäiväkortit.

2.jpg
4.jpg
1.jpg
Pesin ikkunatkin, kova homma kun kerralla pesee kaikki. Mut ihana ku on nyt puhtaat!

3.jpg
Ajatus tähän puuhun lähti kaupasta kun sinne oli tullu joulutavaraa esille. Näitä oli siellä, hintaan n.10e. Mietin et tuommonen ois helppo tehdä itekin, joten 1e höyhenpussi mukaan ja muutama kuumaliimapuikko.. Puol tuntia ja valmis 🙂

6.jpg
5.jpg
Teen vielä toisen, pienemmän tähän viereen.

7.jpg
Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu?

                                                                              Lunta odottaen.. 🙂

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png


16 kommenttia “Askarrellen

 1. Mielettömän kaunis höyhenpuu!<br />Kyllä sitä ihminen hienoja osaa, kun saa vaan sen inspiksen ja idean :D<br />Taidan tehä itsekin!

 2. Kiva tuli! Hyvin sopisi pieni tosiaan tohon viereen.. <br /><br />Rentouttavaa viikonloppua!

 3. Hei, kiva blogi sulla 🙂 Tosi kaunis ja hauska idea tuo höyhenpuu, mitä mahdoit käyttää runkona? Nimim. "Tahtoo samanlaisen"

 4. Tosi kaunis!<br /><br />Just kävin kaupasta ostaa pizza- ja tiramisuvehkeet. Ulkona pitäis haravoida ja kesärenkaista vanteet pestä, jotta voi laittaa varastoon talviteloille.. missä se edes koko talvi on?!<br /><br />Niissä hommissa taitaa viikonloppu mennä.

 5. Nipsu: Kiitti <3 Joo tee ihmeessä, mä ajattelin tehdä vielä muutaman vähä pienemmän, ni saan asetelman tuohon pöydälle :)<br /><br />Minni: Kiitti! Taidan tehdä muutaman vielä lisää niin tulee kivempi 🙂 Mukavaa viikonloppua!<br /><br />Anonyymi: Heippa! Kiitos 🙂 Käytin runkona valkoista kartonkia, jonka tein kartion muotoon ja nitojalla kiinnitin. Kokeilehan, näitä on kiva tehdä!<br /><br />Sandra: Kiitti! Voi nam, nyt tuli pizzanhimo! Pitäsköhän iteki tehä ku ois tarvikkeetki kaapissa 🙂 Kivat suunnitelmat teillä viikonlopulle. Joo sais jo talvi tulla ja lunta 🙂

 6. Jälleen sulta aivan ihana idea! 🙂 Kaunis ja talvinen, voi jättää pöydälle joulun jälkeenkin :)<br />Mukavaa viikonloppua! Mulla on luvassa reissu oulun seudulle…

 7. Tosi kaunis höyhenpuu!<br />Mullakin olisi rutkasti materiaalia valmiina höyhenkranssia varten ja jos niitä jää yli niin voisin kokeilla tuollaista puuta meillekin – kiitos vinkistä siis! :)<br /><br />Varmasti näyttää tosi kivalta jos/kun teet vielä useamman puun tuohon asetelmaan ♥<br /><br />Meidän viikonloppu kuluu rennosti, ilman mitään suunnitelmia. Itselläni on pitkästä aikaa vapaa vkl töistä, joten erityisen hyvältä tuntuu tällainen olotila nyt.<br /><br />Oikein mukavia hetkiä teidänkin viikonloppuun!

 8. Ihana kuusi!Mäkin tahdon tuollaisia!:) Kiitos vinkistä!!<br /><br />Mukavaa viikonloppua!

 9. Anna: Kiitti Anna 🙂 Teille myös kivaa weekendin jatkoa! Ni nyt viikonloppunako oot reissuun lähdössä?<br /><br />Mari: Kiitos Mari! Höyhenkranssikin ois niin upea! Siihen meneeki paljo enemmän höyheniä, kokeileppas tuota puutakin jos höyhenet riittää. Mukavaa viikonloppua, nautihan vapaista <3<br /><br />Hanna: Kiitos <3<br /><br />Tanja: Saapa nähä saadaanko me tässä kuussa lunta 🙂 Pääasia että jouluna on lumi maassa! Kiitos <3<br /><br />Niina: Ei muutaku kuusia askartelemaan 🙂 Mukavaa viikonloppua sinnekin!

 10. Ihana höyhenkuusi 🙂 Ihanan valkonen, minun makkuun :)<br />Mukavaa viikonloppua 🙂

 11. AnnaO: Kiitti <3 Mukavaa sunnuntaita sinne! Laitahan kuva omasta puusta, jos innostut tekemään :)<br /><br />Meän Satu: Kiitos 🙂 Valkosena tuo on kyllä nätein :)Sinulle myös mukavaa viikonlopun jatkoa!

 12. Kiitoksia ihanasta vinkistä 🙂 Meidänkin kotiin saattaa tuollaiset ilmestyä kunhan pääsen askartelukauppaan 🙂 Osaatko vielä arvioida kuinka paljon tuohon meni niitä höyheniä ja kuinka korkea tuo puu on?

 13. Moikka Jonna! Oleppas hyvä 🙂 Puu on n.30cm korkea ja höyheniä meni pussillinen, Tiimarista. Aika paljon siinä yhessä pussissa on ja euron vaan pussi, joten minäki ostin niitä heti monta varastoon 🙂 Vois askarrella vielä höyhenkranssin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *