Valkoista ja mustaa kattauksessa

9.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

11.jpg
Viikonloppusin tulee kokkailtua vähän kauemmin mitä yleensä. Laitoin uuniperunaa katkaraputäytteellä, possunfilettä kastikkeen kera ja salaattia. Voi että leivinuunissa tulee mureaa lihaa! Uunipotut kypsennettiin normiuunissa. Mä jo niin ootan et saadaan laittaa joulukinkku leivinuuniin 🙂 Mies ois jo ostanu pikkukinkun, voi olla että ei malteta oottaa jouluun asti.


Meillä käytetään arkena ja juhlana Iittalan Teema astioita. Uushopea aterimet on käytössä vain viikonloppusin ja juhlapäivinä 🙂

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Nam, oli hyvää! Kiva joskus käyttää aikaa ruoanlaittoon ja silloinhan se onnistuu hyvin kun lapset on päikkäreillä 🙂
Sain Outilta haasteen jossa pitää kertoa 25 asiaa itsestä.
 Kiitos haasteesta 🙂 Vielä en ole sitä tehnyt, saas nähä tohdinko paljastaa mitään 😉

Hyvää viikkoa teille!

10.jpg
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

19 kommenttia “Valkoista ja mustaa kattauksessa

 1. Kaunis kattaus! Ja ihanat ruuat, nam!<br />Me paistettiin viikonloppuna pikkukinkku kun ei maltettu odottaa enää:) Hyvää oli:)<br /><br />Mukavaa viikon jatkoa!

 2. Susanne: Kiitos! Voi, oli varmasti herkkua! Pitäsköhän itekin 🙂 <br /><br />Ruususuun äiti: Kiitos! Heh, tää kyllä oliki petollisen hyvää ;)<br /><br />Anna: Kiitti 🙂 Meillä ainakin pöytäliina pysyy hyvin paikoillaan, tabletit vaan meinaa välillä lennellä lattialle ;D

 3. Kaunis ja tyylikäs kattaus! Noi ruokien kuvat sai ihan veden kielelle 😉 meillä myös viikonloppuisin panostetaan ruokailuun.

 4. Anonyymi: NIINKÖ? Mä aattelin liimata ne pikaliimalla kiinni :DDD Tuutko kaveriksi?<br /><br /><br />Riitta: Kiitos Riitta! Viikonloppusin on kyllä kiva panostaa ruokailuun ja syödä rauhassa 🙂

 5. On se kumma, että aina kun jollain on I-tarrat astioissa paikoillaan niin joitain ihmisiä kiinnostaa niin paljon repiä noita tarroja toistenkin astioista pois..repitköön omistaan, mutta antakoon niiden ne pitää, jotka haluaa ne astioissaan pitää. Missä sellainen sääntö on ilmoitettu, että tarrat pitäisi poistaa…en ole nähnyt sellaista ohjetta…. Minusta ne on kivat ja peseytyyhän ne astianpesussa niinkuin muovikipotkin! <br />Kaunis kattaus ja mitä herkkuja; nälkä ihan tuli:)

 6. Soile: Joo en minäkään ymmärrä, saa kai jokainen omilla astioilla tehä mitä haluaa. <br />Kiitos paljon kehuista 🙂

 7. Heh no jo on pikkusieluista jos tarrat häirihee jonkun toisen blogissa :)<br />Lääh, mulle tuli nyt kamala himo katkarapuja kohtaan kiitosta vaan!<br />Ja voih, tee tee tee paljastukset..mä niin odotan, ei tartte kaikkia kahtakytäviitta kun eres muutama!

 8. Outi: Heh, tähän aikaan ei taida saada katkarapuhimotukseen apua jos niitä ei löydy pakkasesta. Huomenna heti aamusta hakemaan kaupasta 🙂 Katotaan nyt teenkö 🙂 Sun paljastuksia lukisin kyllä mielellään lisää, niitä oli nii kiva lukea!

 9. TYYLIKÄSTÄ!<br />Aivan ihanan herkun näköinen tuo katkishomma, täytyykin tehdä vaikka isänpäiväksi 😀

 10. Ihanan herkullinen liha! Slurp, mie oon lihanaisia 😀 Alako tekkeen nyt ittelläki mieli tuota lihhaa 😀 Son niin hyvvää itte tehtynä 🙂 Katkaravut jaiks mutta tuo herkullisen näkönen liha, pottu ja salaatti, slurp 🙂 Senkin kutale ko laitoit tänne nuo herkulliset kuvat 😀 Täytyy mennä kauppaan :)<br /><br />Tyylikäs on kattauski 🙂

 11. Meän Satu: Heh, niin minäki 🙂 Joulukinkku on parasta. Ai sä et tykkää katkaravuista? On ne hyviä kun ei liian useesti syö. Eikö oo ärsyttävää ku tämmösiä ruokakuvia laitetaan tänne 😀 Iteki monesti kuola valuen katon toisten herkullisia ruokakuvia ja tietenki sillon ku kaupat on jo kii 🙂 <br />Kiitti kehuista!

 12. Nami, ihana kuuloinen menu 🙂 <br />Kauniin kattauksen olet tehnyt, mukavaa viikon jatkoa sinne!

 13. Nyt on jääkaapissa lihaklöntti, tai ei klöntti, kuulostaa yököttävältä mutta siis liha ja se pääsee tännään uuniin 😀 NAM! 😛 <br /><br />Juu, näläkä tullee ko näitä ihanan herkullisia kuvia kattelee 😀 En tykkää katkaravuista mutta mies tykkää ja mie sitte napsin katkaravut ruuista pois ja työnnän miehen lautaselle 😀

 14. Meän Satu: No niin 🙂 Herkutteluhetkiä teille! Mun on varmaan pakko ostaa pikkukinkku ennen joulua, ei jaksa oottaa enää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *