Vuosi sitten!

Viime vuonna samoihin aikoihin oli jo lumi maassa ja jouluvaloja laittelin. Fiilis oli¬† korkeammalla kun maa oli valkoinen ūüôā mut kyl m√§ ajattelin laittaa pikkuhiljaa valoja jo t√§nne sis√§llekin, tulee lunta tai ei. Ulos jo laitoin muutamat valot valmiiksi. Eip√§h√§n tarvii sit v√§rj√∂tell√§ ulkona, sormet j√§√§ss√§ ja selvitell√§ johtoja, jos lumi ja pakkaset tulee yll√§tt√§in ;D

20.JPG
1.jpg
Siis näin paljo oli lunta viime vuonna marraskuussa!?

2.jpg

3.jpg

4.jpg
Ekat piparitkin leivottiin marraskuussa..

6.jpg

7.jpg
Ja ripustettiin valkoiset tähdet ikkunoihin.

5.jpg
Kaikki kuvat on otettu meiltä viime vuonna, näihin samoihin aikoihin.

Pit√§isk√∂h√§n viikonloppuna leipoa pipareita? ūüôā Joulutorttuja ollaan leivottu jo pari kertaa ja voi ett√§ ne on hyvi√§, namskis! Ja gl√∂gin l√§mmityst√§kin testattiin uudella kannulla yks ilta, toimii!! T√§n√§√§n on siivousp√§iv√§, joten taidanpa laittaa t√§hdet ikkunoihin siivouksen j√§lkeen ūüôā

                                Toiveena olis että saatais jouluaatoksi lunta, kruunais kyllä koko joulun ♥

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

4 kommenttia “Vuosi sitten!

  1. Ihania tunnelmallisia kuvia. Meill√§ on ekat piparit jo leivottu ja sy√∂tykkin jo. Olen taasen alkanyt himoita joulutorttuja. Ehk√§ viikonloppuna tehd√§√§n ensimm√§iset. On ne niin nam. Meille laitettiin viime viikolla ulos jouluvalot. Virittelin ne vanhoihin tikkaisiin. Lumi kyll√§ tosiaan uupuu. Jouluun on en√§√§, mit√§ 5 viikoako? Aika hurjaa. Kaipaisin my√∂s lunta, edes joulunpyhiksi luomaan tunnelmaa. Tsemppi√§ siivoukseen ja niin mukavaa keskiviikkoa sinulle ūüėČ

  2. Kiitos Suveliina ūüôā Nyt ois siivoukset tehty.<br />No niimp√§, menee niin √§kki√§ t√§√§ aika ja kohta on jo joulu, suurin osa lahjoistakin viel√§ ostamatta. Lumi on kyll√§ ehdoton jouluna, toivotaan ett√§ t√§n√§kin vuonna saataisiin jouluksi lunta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *