Iltaisin..

1.jpg
Kynttilät valtaa olohuoneen.. Tuikut palaa joka ilta ♥
Niin rauhallista, lapset sain kerrankin ajoissa nukkumaan, sopivasti yhdeksäksi kun Täydelliset naiset alkoi.

4.jpg

6.jpg
Askartelin toisen höyhenkuusen, pienemmän version lipaston päälle ja laitoin talolyhtyyn valot.
2.jpg

5.jpg

7.jpg

8.jpg
Hetki omaa aikaa ja muutenkin maanantai on ollut aivan loistava päivä 🙂
3.jpg
Hyvää viikkoa jokaiselle täällä kävijälle!
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

18 kommenttia “Iltaisin..

 1. Kaunista ja tunnelmallista! Mukavaa viikkoa sinnekin! 🙂 Kuinka paljon muuten tuohon isompaan höyhenkuuseen meni nuita höyheniä? Ajattelin itsekin kokeilla, jos tässä nyt ennen joulua ehtisi….

 2. Ihan mieletön tunnelma kynttilöistä ja tähdistä…alkaa joulun odotus olla jo ihan sietämätöntä, hih…reilu kuukausi enää ;)<br /><br />Höyhenkuuset tosi suloiset :)<br /><br />Ihanaa viikkoa myös sinne! 🙂

 3. Onnen Omenia: Kiitos 🙂 Siihen meni pussillinen, Tiimarista. En tiedä paljonko siinä niitä oli kun pussissa ei lukenu, mut aika paljon. Mut kannattaa ostaa kaks pussia, jos yhden tekee, kun niissä on eripitusia höyheniä. Mä laitoin alas niitä pidempiä ja latvaan etsin molemmista pusseista lyhyet.<br /><br />Päm: Vielä kuukausi odotusta 🙂 Mä rakastan joulua ja sitä odotustakin 🙂 Kiitos!

 4. Voi ei miten kauniita nuo höyhenkuuset! 🙂 Todella kiva idea. Ja muutenkin ihania kuvia, tuollaisia niiden iltojen pitäisikin olla aina lasten nukkumaan menon jälkeen, ehtisi ladata akut kynttilän valossa aina ennen seuraava työpäivää. Ihanaa tiistaita sinne siis! 🙂

 5. Ihanaa tunnelmaa!! <3 Tuo illan oma aika on kyllä jotain niin luksusta..!<br /><br />Pesupähkinöitä oon kyllä meinannu koittaa,ehkäpä mä nyt ryhdistäyn niiden kanss!:)

 6. Ihanan tunnelmallisia kuvia 🙂 Ja tuo oma aika onki parasta ko saa rauhottua ja tunnelmoija 🙂 Nuo kuuset on kyllä ihania :)<br /><br />Mukavaa viikkoa sinnekki 🙂

 7. Nuo höyhenkuuset ovat nii-in ♥ ihania! Kauniita tunnelmallisia kuvia. Maanantain pelastus on kyllä täykkärit 🙂

 8. Inka: Kiitos! Niimpä, tämmösiä iltoja vois olla useamminkin, mut yleensä nukutan lapsia aina sen pari tuntia ja sit nukahdan itsekin 😀 Tää oli poikkeus kun nukahtivat näin aikasin.<br /><br />Niina: Kiitti <3 Kokeilehan ja kerro sit mitä tykkäsit pähkinöistä 🙂 Meillä ainakin on toiminut tähän asti hyvin.<br /><br />Meän Satu: Kiitos 🙂 Meillä ollaan siinä iässä että ei MILLÄÄN nukkumaan ja tullaan sata kertaa sängyistä pois, mutta eilen oli poikkeus 🙂 <br /><br />AnnaO: Kokeileppa tehä noita, helppoa askartelua 🙂 Kiitos <3

 9. Olisi mukava kokeilla tehdä tuollainen höyhenkuusi, mutta koska tiedän, että kissamme käy nuolemassa höyhenet, se ei ehkä ole kovin kaunis enää parin tunnin jälkeen 😀 Niinpä taidan vain ihailla niitä blogisi kautta. 🙂

 10. No sittehän tuo oma aika oli vielä varmasti tuhannesti mukavempaa ko oli poikkeustappaus 🙂

 11. Minni: Kiitti!<br /><br />Eve: Heh, voi ei 😀 <br />Joo ei varmaan kovin kaunis näky sen jälkeen :)<br />Meidän kisut ei oo vielä huomannu noita.. Lampaantaljoista ne tykkää, joku niissä kiehtoo. Kiitos Eve viestistä!<br /><br />Meän Satu: Niin oli! Melkein luxusta 😉

 12. Hei! Eksyin nyt vasta blogiisi ensi kertaa, kaunis koti sinulla ja ihana blogi 🙂 Täytyy heti liittyä lukijaksi 🙂

 13. Aaiiiivan ihania noi höyhenkuuset!!! Pakastuin niihin totaalisesti (= Tosi nättejä, muutenkin tosi tunnelmallisia kuvia, I like! (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *