Pääsiäiskoristelua

5.jpg
Pientä koristelua pääsiäiseksi 🙂  Ohransiemenet on kasvamassa.  Pajunkissat ja kimppu narsisseja haetaan vielä maljakkoon. Siinäpä meidän koristelut 🙂  Ihan pientä vaan, kiva kuitenki laittaa ripaus keltaista ja limeä pääsiäisen kunniaksi, muulloin näitä värejä ei meillä näykään.

6.jpg
1.jpg

2.jpg

4.jpg
Niin ja tietty kukkoon täytettä 🙂 Suklaamunia lapsia varten.


Kivaa iltaa sinne ruudun toiselle puolen,

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

11 kommenttia “Pääsiäiskoristelua

  1. Nättiä ja vihertävää :)Määkin just mietin että mistä lähtis koristeita kaivelemaan. Alkuviikosta hypistelin siemeniä ohraa varten ja jätin hyllyyn kun "pääsiäiseen on vielä aikaa"… Niin Varmaan 😀

  2. Minusta, Heh, mulla on just sama `Onhan tässä vielä aikaa` 😀 Sit kohta huomaakin jo et oho, huomenna pääsiäinen. No mut tällä kertaa istutin siemenet hyvissä ajoin 🙂

  3. Voi hyvä kun muistutit ruohosta! Toivottavasti ehtii vielä kasvaa Pääsiäiseksi, kun vasta nyt menen laittamaan…

  4. Heippa <br /><br />Ihania värejä !!!<br /><br />Blogissani sinulle Hyvän mielen haastetta =o)<br /><br />T Nina

  5. Voi kun sä olet ihanasti laittanut! Tuo lime uppoa kyllä muhun :). Ai lapsille suklaamunia….HMmm…? ;)<br /><br />Mä olen ollut tosi tuhma :(. Meillä ei ole mitään pääsiäisrekvisiittaa! Mies oli käynyt lasten kanssa hakemassa tiimarista tavaraa pääsiäisaskartelua varten-> apua…No täytyy jotain pientä kehitellä, ihan lasten takia :). mulle olis riittänyt suklaamunat tänä vuonna!<br /><br />Mukavaa illan jatkoa J!

  6. AnnaO, Kiitos, teille myös sinne!<br /><br />Minna, Kiitos! Heh, lapsille lapsille 😉 Eiku ihan oikeesti, en mä noista suklaamunista välitä :)<br />No mut sehän oli hyvä et mies haki jo valmiiksi koristeet ni ei tarvinnu sun lähtee kauppaan 🙂 Niin joo, pitäähän mun vielä lasten kans virpomisoksat askarrella, ekaks vaan löytys niitä pajunkissoja. Kivaa illan jatkoa ja mukavaa weekendiä!

  7. ihania pääsiäispiristyksiä :))<br />pääsiäisenä pitää olla kyllä normaalia enemmän väriä!

  8. S, Se on totta! Mut kyl ne räikeet värit sit äkkiä lähtee takas kaappeihin pääsiäisen jälkeen :)<br />Kivaa sunnuntai-iltaa sinne 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *