Lomalla

Moi!
Me oltiin perheen kanssa pienellä lomalla Tallinnassa ja Helsingissä. Mukava irtiotto arjesta. Tallinnassa oli ihan jo kesä ja helle! Terassilla ois voinu istua vaikka kuinka kauan ja nauttia auringosta ja hyvästä palvelusta 🙂 Oi oi! Ehdottomasti uusi reissu piakkoin.

20.jpg

21.jpg

22.jpg

50.jpg

24.jpg

26.jpg

27.jpg
28.jpg
25.jpg
51.jpg

Tällä kertaa en muuten käynyt yhdessäkään sisustusliikkeessä, vain vaate- ja kenkäostoksilla 🙂 Otin yhden tyhjän matkalaukun mukaan että saan sinne pakata ostokset ja tuliaiset mutta eihän se riittänyt. Toisessa matkalaukussa oli loppujen lopuksi 4kg ylilastia kun sulloin ostoksia sinne mihin mahtui 😀 Mut kaikki saatiin perille. Ja käsissä roikkui vielä kasseja ja lapset sylissä 🙂

31.jpg

33.jpg
32.jpg
Lempparivärit mulla vaatteissa, kengissä ja asusteissa on tänä kesänä ehdottomasti musta, kulta ja nude. Mä en paljoa revittele väreillä..en sisustuksessa enkä asuissa 🙂 Joskus saatan jotain värikästä ostaa.

Eilinen päivä tehtiin pihahommia, aurinko hellinyt meitä täällä kotimaassakin. Ei malta pysyä sisällä näin hienolla ilmalla, vaikka siitepölyallergia vaivaa. Silmiä kutittaa, aivastuttaa ja niiskututtaa (onko tuo sana) 😀
Mä oon ainaki ilonen näistä lämpöisistä päivistä, allergiasta viis!

Kivaa keskiviikon jatkoa,

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png


8 kommenttia “Lomalla

    1. Noi kaulakorut on kyl yks mun heikkous.. samoin kengät. Vaatteita tuli kans ostettua iso kasa ja pari laukkua, mut en niitä sit kuvannu 🙂 Joo mansikkamargarita, ehdottomasti mun lempparidrinksu!

    1. Tuli kyllä tarpeeseen pieni loma 😉 Ja kotiin oli ihana palata reissun jälkeen 🙂

  1. Voi vähän oon kade! Mäkin tahon reissuun 🙂 Ja tsiisus mama mitä kenkiä sä oot löytäny! 🙂

    1. Pikkuloma tekee aina hyvää, vaikkei kauas lähtiskään 🙂 Meillä poika ei ois kyl viihtyny yhtään kauempaa lentokoneessa ku tuon matkan, voi olla et matka johonki etelän lämpöön jää vielä haaveiluasteelle. Ehkä parin vuoden päästä.<br />Nuo korkkarit on niin nätit!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *