Ennen vanhaan-kuva

4.jpg
Lapset sai huoneen seinälle kauniin vanhan taulun. Tätä on käytetty joskus koulussa opetuksessa.
Hieno kuvitus!
5.jpg

6.jpg
Mä oon täällä sateisena päivänä kerännyt lasten kaapeista tavaraa pois, siivonnut ja lajitellut kannellisiin laatikoihin. Osa tavaroista menee tulevaan leikkimökkiin. Vauvalelut laitoin yhteen laatikkoon ja vähän tuli jopa haikea mieli kun suljin kannen. Niin se vaan on sekin aika ohi  🙂 Vielä en kuitenkaan raaski luopua leluista enkä myöskään pienistä vaatteista.

Nyt grillailemaan ulos katoksen alle ja sitten leffan pariin. Kivaa iltaa sinnekin 🙂

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

10 kommenttia “Ennen vanhaan-kuva

  1. Ihana taulu! Ei kannatakaan luopua. Musta oli aika vinhaa kaivaa vanhempieni kellarista omat vanhat leluni. Nyt olen tuonut ne kotiin, pessyt ja miettinyt miten tuunata nukkekotia ja muuta ja kun aika koittaa oma lapseni saa ne leikkeihinsä =) Kivaa alkavaa viikkoa!

    1. Minäki annoin lapsille leluja joilla oon ite pienenä leikkinyt. Onneksi äitini säästi ne.<br />Kohta teilläkin pääsee lelut käyttöön 🙂 <br />Kiitos, sinne myös mukavaa viikkoa!

  2. Munkin aikana käytettiin noita tauluja 🙂 Ainakin ruotsinkielen tunnilla opeteltiin sanoja: kissa, poika, tyttö jne.<br /><br />Ihana!

    1. Niinkö 🙂 Mä en muista et oltas koulussa opeteltu tuollaisista tauluista, mut muistan et niitä roikku siellä seinillä. Ois ihana saada vielä lisääkin näitä, kirppareilla pitävät aika korkeaa hintaa tauluilla.<br />Ihana oli kuulla susta pitkästä aikaa Mia!

  3. Voi onpas nätti :)Sopii hyvin lastenhuoneeseen hempeine väreineen. Oonkin kaipaillut postausta sieltä suunnalta. Tuntuu että edellisestä on ikuisuus 😀 tainnut vaan menny multa toi edellinen ohi…

    1. Onpa kiva kuulla että oot kaipaillu postausta ♥ Voi että ku ois aikaa enemmän ni tekisin useamminki päivitystä, nyt varsinki kesällä tuntuu et ei kerkeä koneella ku käymään ku pihalla niin paljon touhua 🙂 Mut kyllä täältä tulee postauksia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *