Pihan eka

1.jpg
Ihan eka pionin nuppu aukesi viime viikonlopuksi. Toiveena ois saada näitä pihalle paljon, nyt niitä on vain neljä. Voiko enää kauniimpaa kukkaa olla?
Meinas jäädä kukinto huomaamatta kun oltiin joka päivä jossain kyläilemässä. Viime torstaina ois ollu kutsu asuntomessuillekin lehdistöpäivänä, harmitti kun en päässyt paikalle mutta oltiin sovittu sille päivälle jo muuta menoa. Asuntomessuilla ois kuitenki tarkoitus käydä elokuussa.
6.jpg

7.jpg
4.jpg

8.jpg
Leikkimökkikin pilkottaa kukan takaa 🙂 Hyvää vauhtia valmistumassa.
2.jpg

3.jpg
Täällä muutes paistaa aurinko, ihan vähän vaan 😉 Onhan tätä sadetta jo riittänytkin tälle kesälle ja lisää on luvassa. Nautitaan nyt näistä harvoista poutapäivistä 🙂

Terkuin

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png
J / white & black - -

10 kommenttia “Pihan eka

 1. Mulle tuli myös kutsu pressipäivälle, mutta en päässyt minäkään. Toivon myös pääseväni messuille tänä kesänä.

  1. No höh, ois kyl ollu kiva käydä silloin! Ei ois varmaan ollu niin paljoa ruuhkaa mitä muina päivinä asuntomessuilla. Viime vuonna käytiin Kokkolassa ja kyllä oli paljo porukkaa kun sattui aurinkoinen päivä.

 2. Pionit on niii-iin kauniita ♥<br />Minulla on kahta vaaleanpunaista, haluaisin vielä tuota valkoista penkkiini 🙂

  1. Niin on 🙂 Vaaleanpunaset on ihania, mulla ei niihin oo vielä tullu kukkia. Yks nuppu tuli mut siitä ei auennut kukkaa.

  2. EHDOTTOMAN SAMAA MIELTÄ!! Ainoat kukat jotka lapsuudestani muistan teiden varsilta kerättyjen lisäksi, ovat Pioni ja Lumipallopensas! Maailman kauneimmat ja tuoksuvat vanhoilta muistoilta,kunnon helteiltä 🙂 Odotan vaan ensi kesää kun pääsen istuttamaan omat pionini 🙂 Ihanaa heinäkuuta!

  3. Niin totta! Lumipallopensaan istutin viime syksynä pihalle, hitaasti kasvaa mutta on se kaunis ja muutama lumipallokin siihen tuli tänä kesänä 🙂 Mä ajattelin hamstrata pioneja nyt syksyn aleista, kohtahan niitä myydään melkein puoleen hintaan. Ihanaa kesän jatkoa <3

 3. Meidän pihan pionit ovat jo kukansa kukkineet. Viimeisen pelastin sisälle maljakkoon. On ne vaan niin kauniita <3

  1. Ihan lemppareita! Tekis mieli katkaista tuo ainut kukkiva sisälle, mutta en tiiä kärsiikö pioni siitä, jos heti alkaa sitä leikkaamaan kun ensimmäisen kukan tekee.. Mä vähän luulen et tuo tais olla tän kesän eka ja viimeinen kukka mikä aukes 😀 Vähä siltä näyttää 😀

 4. Ostin tänään 10kpl noita ledivaloja ulos (ei noita kiviä vaan sitä toista). Toimiiko ne? 😉 TIedän, ettei valoteho ole suuri, mutta kunhan vähän loisi tunnelmaa pihatielle :)<br /><br />- Petteri Rintsikasta

  1. Moikka! Joo hyvin toimii, meilläki taitaa se 10kpl satsi olla. Koko talven olivat lumen peitossa ja hyvin toimivat edelleen 🙂 Nyt ku on alkanu illat hämärtyä ni kivan tunnelman niillä saa 🙂 Kannattaa varovaisesti tökätä maahan nuo, mulla hajos yhestä tuo muovinen piikki ku tuonne kivien sekaan sitä yritin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *