Valoja

Huomenta 🙂

Aamut ja illat on jo niin pimeitÀ ettÀ otin lisÀÀ valoja kÀyttöön, nÀiden valossa on mukava katsoa aamulla Pikku kakkosta. MeillÀ on öisin olohuoneessa himmennettÀvÀt kattospotit pÀÀllÀ, ettÀ lapset nÀkee mennÀ vessaan. EnsimmÀiset valosarjat laitoin lasimaljan sisÀÀn. Nyt nÀkee kulkea yöllÀ olohuoneen halki, ei tarvii spotteja pitÀÀ pÀÀllÀ.

50580dc7c98c7e394600000a.jpg

Oli niin hyvÀ ku kysyin lapsilta et saako tÀmÀ olla tÀssÀ rauhassa jos Àiti laittaa maljakon sohvan viereen? VÀlillÀ pitÀÀ varmistaa ;D

`Joo saa olla` ja samantien mentiin valojen kimppuun. SiinÀ vÀhÀ aikaa tutkailtiin ja nyt on valot saanu olla ihan rauhassa.

50580dc5c98c7e0847000003.jpg

​MeillĂ€ varsinkin tyttö huomaa heti jos on jotain uutta laitettu kotiin. Heti sanoo jos on uus sohvatyyny tai verhot vaihdettu. Ja usein myös ehdottaa ettĂ€ vaihettaisko Ă€iti jĂ€rjestystĂ€? 

Lastenhuoneessa jĂ€rjestys vaihtuu monta kertaa pĂ€ivĂ€ssĂ€ lasten toimesta 🙂

50580dc7c98c7e0847000008.jpg

 TÀnÀÀn ois tarkoitus laittaa piha talvikuntoon, purkaa trampoliini, istuttaa loput pensaat ja sipulit, ostin mm. vadelmapensaan ja leikata vielÀ kerran nurmikko. Oisko teillÀ vinkkejÀ miten sais runkoruusut talvehtimaan? Mulla ei oo koskaan ollu yhtÀ ihania ruusuja mitÀ nuo runkoruusut ja todella haluaisin ettÀ selviÀisivÀt talven yli. Maahan niitÀ ei varmaan uskalla istuttaa? Aurinkoista pÀivÀÀ <3


12 kommenttia “Valoja

 1. Kaunista ja tunnelmallista!! PitÀisi itsekin viritellÀ joku risu-valojuttu olkkariin. :)<br />
  Onnea tÀnne blogisi uuteen kotiin. Minulla oli mennyt ihan ohi tÀmÀ sinun muutto, vaikka kÀvin Casan etusivua jo sunnuntaina kurkkaamassa.<br />
  <br />
  Runkoruusuista olen kuullut, ettĂ€ voisivat talvehtia, jos peittĂ€isi ne maahan kokonaan, kyljelleen kaadettuna siis. Vaikka lehtien tai havujen alle. En ole kyllĂ€ kokeillut… Varmaan paras olisi viileĂ€ varasto.

  1. Kiitos, kiva kun nyt löysit tÀnne &hearts;<br />
   Joo ehdottomasti, tunnelmavalot pitÀÀ olla nĂ€in syksyisin, joku voi sanoa nĂ€itĂ€ jouluvaloiksi, mut tunnelmavalot ne vielĂ€ on, hih 🙂 Oho, enpĂ€ oo koskaan kuullutkaan tuommosesta vaihtoehdosta, aika jĂ€nnĂ€! Vois tuolle Ă€itienpĂ€ivĂ€ ruusulle kokeilla tuota. Mulla ei oo ikinĂ€ mikÀÀn ruusu talvehtinu ruukussa, niin kovasti haluaisin ettĂ€ nuo runkoruusut menestyis 🙂

 2. Olet laittanut niin kauniisti valot maljaan, nuo risut ovat kivat!<br />
  Mukavaa pĂ€ivĂ€n jatkoa sinne 🙂

 3. Ihania tunnelmakuvia, kaunista kaunista kaunista &hearts;<br />
  ja onnea tÀnne uuteen kottiin :)<br />
  Ja pahottelut jo etukĂ€tteen kun en oo pahemmin kommentoinu vaikka aina uuen postauksen tullessa kyllĂ€ kĂ€yn &quot;kylĂ€ssĂ€&quot; ihhailemassa &hearts;…ku mie oon nyt hamstrannu toooosi paljon ihania sisustuspainotteisia blogeja lukulistalle, kaikki aika mennee niitten ihhailuun ja kommentointi sitte jÀÀ, ihan siis jokkaisessa blogissa mulla kĂ€yny, ettĂ€ kommentointi jÀÀny vĂ€hemmĂ€lle :/ Mutta jos yhtÀÀn lohuttaa &hearts; tÀÀllĂ€ mie oon 😀 hiljasena lukijana kyllĂ€ki :)<br />
  Ihanaa tunnelmallista syssyÀ &hearts; ja halauksia &hearts;

  1. Kiitos paljon &hearts; Sinun kirjotukset saa aina niin hyvĂ€lle tuulelle, kiitos Satu &hearts; Ihana tietÀÀ ettĂ€ kĂ€yt kylĂ€ssĂ€ tÀÀllĂ€ uudessakin osoitteessa ja ei mitÀÀn stressiĂ€ kommentoinnista 🙂 ItellĂ€ kans jÀÀny se puoli vĂ€hemmĂ€lle kiireiden keskellĂ€, mut jospa tĂ€ssĂ€ taas kerkeĂ€is enemmĂ€n ku kesĂ€ ohi ja talvi tulee 🙂 <br />
   Teille myös ihanaa syksyÀ ja kisuille rapsutuksia!

 4. Vautsi! Mulla olis samanlainen sylinterivaasi, ja tÀssÀ tuli nyt hyvÀ idea sen kÀyttöön. KIITOS IHANA.

  1. Kiva ettĂ€ sait tĂ€stĂ€ idean! On muuten vielĂ€ki saanu olla rauhassa lattialla 😉 <br />
   Itse olet ihana &hearts;

 5. Ihanat tunnelmavalot! Ja onnea uuteen osoitteeseen, en olekaan tainnut muistaa vielĂ€ onnitella 🙂

 6. Ihana lisÀillÀ jo tunnelmavaloja, tosi ihanat nuo&hearts;<br />
  Syyspuuhat kuulostaa aika samoilta, mitÀ meidÀnkin pitÀisi vielÀ tehdÀ.<br />
  Ja hei, onnittelut &quot;uudelle&quot; blogille 🙂

  1. Joo ihan pakko oli jo laittaa, en muista miten aikasessa olin viime vuonna, mutta heti kun pimenee illat ni kaipaa jotain tunnelmavaloja sisÀlle. Huh, loppuis tuo vesisade niin vois jatkaa noita ulkohommia, inspistÀ sinnekin syyspuuhiin :)<br />
   Kiitos onnitteluista! &hearts;

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *