Sarvet

Tiiättekö sen tunteen kun näkee toisen kotona jotain semmosta mitä ei vois kuvitellakaan että joskus laittais omaan kotiin? Mulle kävi näin kymmenen vuotta sitten 🙂 Ja jonain päivänä huomaakin haluavansa sen saman jutun kotiin, mikä vuosia sitten tuntui ajatuksenakin hassulta 🙂 No näin kävi.. Nimittäin poron sarvet tuli meille!

5072e8f1c98c7ed563000004.jpg

Löysin nämä meidän tontilla sijaitsevasta vanhasta talosta ja takana on vielä hintakin, 45 markkaa 🙂 Tänä päivänä ei taida tämmösiä sarvia löytää 7,50 eurolla vai löytyykö. En tiedä mikä näissä kiehtoo, mutta jos mulle ois kymmenen vuotta sitten tarjottu poron sarvia ni oisin sanonut kiitos ei, en tarvitse 😀 Niin se mieli muuttuu. Ihanat on!

5072e91fc98c7e9f73000002.jpg

Mallailin jo sarvia seinälle, mutta paikkaa en vielä löytänyt, kunnes tulin katsomaan tänne blogiin kuvia ja huomasin että nehän sopis tosi hyvin meidän eteiseen.  Aika kiva ja erikoinen lisä ois tuossa eteisen seinällä (edellisessä postauksessa kuvia) kun seinä on kaivannut sitä jotain. Sinne ne taitaa päätyä 🙂

5072e91fc98c7ed56300000a.jpg

5072e926c98c7e9f73000007.jpg

Viettäkäähän kiva ilta! Mä otan tämän illan ihan rennosti sohvalla makoillen ja lasten kanssa touhuten. Huomenna pääsen hierojalle heti aamusta, mahtavaa <3 Mikäs sen parempi tapa aloittaa päivä 🙂

J / white & black - -

15 kommenttia “Sarvet

 1. Komiat on sarvet! Onko ne varmasti poron? Peurankin vois olla karvan väristä päätellen. Mun vanhemmilla on peuran sarvet eteisessä, mutta niissä on kiinni paljas kallo. Se ei ole kiva!

  1. Komiat on 🙂 Tiiäkkö en oo varma onko poron vai peuran, pitäis sukulaismieheltä kysyä joka harrastaa metsästystä 🙂 Yritin googlettaaki ja näyttää kuvien perusteella enemmän poron sarvilta mut en tosiaankaan oo ihan varma. Hui, paljas kallo! Semmosta en kyllä haluais, näkisin varmaan painajaista 😀

  2. Joo valkoisena oon minä myös nähnyt ja mustana, neki on ihan kivat 🙂 nämä jätän kuitenkin tuunaamatta 🙂

 2. Voi tiiäkkö, ihan samoin kävi täällä! 🙂 Tosin ei tullut nuin komeita sarvia, mutta useampi pieni somistamaan terassin kranssia, joka roikkuu pöydän päällä! 🙂 Ihania ovat!

  1. Kiva kuulla! Niin se mieli muuttuu ja ikinä ei pitäis sanoa ei koskaan 🙂 Varmasti hienon näköinen kranssi! Mun on ehkä kans pakko saada näitä lisää, hih 🙂

 3. Oi mikä aarre! 🙂 Sarvet on ihania. Täällä kodissa ollut villitys jo tovin. Ja yksi sarvi koristaa takan yläpuolella, kranssin sijaan 😉

  1. Kävinkin katsomassa blogissasi, löysin takan olohuone-tunnisteen alta 🙂 Tosi ihanan näköinen &hearts; ja kiva idea laittaa sarvi takan koristeeksi.

 4. Mahtava löytö, kyllä jokaisessa kodissa nyt yhdet sarvet pitää olla 😉 Meillä ovat olleet jo edellisessä kodissa mahuuhuoneessa ja nyt uudessa kodissa löysivät paikkansa vierashuoneen seinältä, ja -valkoiseksi maalattuna- tällä kertaa.<br />
  -tuija-

  1. Samaa mieltä oon ja luulen että jostain hankin vielä ainakin yhdet 🙂 Eihän sitä tiedä vaikka löydän ne tuolta vanhasta talosta, siellä on vaikka kuinka paljon vielä tavaraa ja aarteita. Ois kiva nähdä kuva niistä sinun valkoisista sarvista 🙂

 5. Komeat sarvet ♥<br />
  Mä haluaisin meidän takkahuoneeseen sarvet, niissä on oma viehätyksensä 🙂

  1. On ne &hearts; Takkahuoneeseen ne sopiskin mainiosti, kirppiksiltä vois ehkä löytyä 🙂

 6. Vähä sama homma täällä.. en olis ehkä ennen voinu kuvitella laittavani poron sarvia seinäle (hirven en vieläkään..).. vaan niinpä nyt löytyy semmoset ja maksoin niistä 15€. Eli halvat on nuoki. Mies vain ei oikein tykkää..!

  1. Edulliset sarvet oot kyllä löytäny. Hih, vai ei tykkää, jospa mieli muuttuis hänellä 🙂 Meillä on jo niin totuttu näihin mun erikoisuuksiin mitä kotiin kannan 🙂 Noihinki mies vaan kommentoi että mihinkäs meinaat nuo laittaa, nehän ois hienot tuossa seipään päällä. Että semmonen kommentti mieheltä 😀 tiiä vaikka joku päivä innostus sisustuksesta yhtä paljo kuin minäki! No ei, kyllä ne moottorivehkeet vie voiton 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *