Uusi ihanuus ja ensilumi :)

Olipas paljon ihanampaa aloittaa viikonloppu kun oli lunta maassa ja postista hain tämän kiiltävän, upean ihanuuden kotiin <3 Paljastan kyseisestä komeudesta lisää kuvia myöhemmin 🙂 Toivotaan että lumi pysyis jonkin aikaa maassa eikä heti sulais pois. Siellä on varmaan monella vielä kesärenkaat alla. Muistakaahan ajella varovasti ja hopi hopi talvirenkaat alle! Kaupungilla käydessä oli yks auto jo valopylväässä, keula aivan rutussa 🙁 Itse en uskaltais yhtään ajaa ilman talvirenkaita, takavetoinen, turbolla varustettu auto lähtis ihan varmasti käsistä. 

508a5438c98c7e0c7d0000b3.jpg

Arvatkaa vaan oliko lapset eilen aamulla riemuissaan kun pihalla näytti tältä 🙂 Ensimmäisenä pulkat  ja sukset esiin 🙂 Ei ehkä ihan vielä hiihtokeli ;D

508a5437c98c7eba66000003.jpg

Rauhallista viikonlopun jatkoa <3 Mä aion viikonlopun vaan olla ja en tee yhtään mitään ylimääräistä 😀

508a5449c98c7ebd5b000062.jpg

J / white & black - -

2 kommenttia “Uusi ihanuus ja ensilumi :)

  1. Oi, teillä on ihanan paljon lunta ♥<br />
    Meille tuli pari senttiä vaan, lapset kyselivät silti että voiko pulkalla laskea jo mäkeä 😀

    1. Lapset on aina niin onnessaan kun ensilumi sataa &hearts; Ei siihen paljoa lunta tarvita että voi ottaa liukurit ja pulkat esiin 😉 Täällä on lumi jo sulanut sen verran pois että nurmikko näkyy, mut ei se menoa haittaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *