Valkoista ja kromia

Vihdoinkin kotona! Mikä kauppareissu..muutama muukin oli näköjään lähtenyt.  Niin paljo ihmisiä kaupoissa että ois voinu ihan luulla joulun olevan ovella 😉 No mutta sain hankittua herkut isänpäivälle 🙂 Huomenna ajattelin myös askarrella joulukortit valmiiksi, hopeaa, kultaa, valkoista ja mustaa, jotain niistä kehittelen.

Tämä päivä on kyllä ollu niin kiireinen. Koko talon siivosin ennenkuin lähdin kauppaan ja matot on vielä ulkona tuulettumassa. Onko sitä pakko tehdä kaikki asiat päivässä, kun jotain vois jättää seuraavallekin päivälle? No mutta ihana tulla kaupasta puhtaaseen kotiin. Vessaan lisäsin kromia ja valkoista, valkoinen matto vielä hakusessa. 

509d1900c98c7ea3370000b9.jpg

509d18eec98c7ec618000056.jpg

509d18f4c98c7e076700007a.jpg

509d1908c98c7e88530000a3.jpg

509d190fc98c7eba79000093.jpg

Nostin askartelulaatikon esiin ja näistä tulee tän vuoden joulukortit. Löytyi sieltä semmoisiakin koristeita mitä en edes muistanut omistavani, hups. Ei tuu synkkiä kortteja vaikka mustaa tuossa onkin. Pieni määrä mustaa valkoisen ja hopean joukkoon niin ei tuu liian tummia 🙂 

509d18ddc98c7e076700006c.jpg

509d18ddc98c7efc720000c8.jpg

509d18e3c98c7eba7900007a.jpg

Joko mä saan rauhoittua illan viettoon 😉 Huh mikä päivä, loppuillan oon vaan ja teen parit caipiroscat. Toivottavasti teillä on yhtä rento ilta tiedossa <3

​Hyvää viikonloppua!

J / white & black - -

10 kommenttia “Valkoista ja kromia

 1. Tänä vuonna minäkin teen elämäni ensimmäistä kertaa joulukortit itse. 🙂 Mustaa, hopeaa ja ripaus väriä muodossa tai toisessa. 😉 Kallistahan itse tekeminen tosin on, jos (mun tilanteessa KUN) ei omista ennestään yhtään askartelutarvikkeita. Eli jatkossa, jos jatkan itse tehtyjen korttien linjalla, täytyy alkaa hamstraamaan askartelutarvikkeita alennusmyynneistä tms. pitkin vuotta.

  1. Niistä tulee varmasti kauniit! Itse ostan askartelutarvikkeita milloin mistäkin ja nyt niitä onkin kertynyt jo melkoinen määrä 🙂 mut onpahan sit vara valita mitä käyttää korteissa. Jos on synttäri tai muut juhlat, niin yleensä teen silloinkin itse kortin. Kivaa puuhaa 🙂 <br />
   Se onkin hyvä idea että ostaa pitkin vuotta alesta tarvikkeita.

 2. Hih, minäkin löysin ajat sitten juuri samanlaisen saippuapullon olipa ihana löytö. Ja samanlainen taisi olla cittarin? kippo 🙂 otin vaan tuikkujen säilytyskäyttöön. Upeita halpoja löytöjä 🙂

  1. Todellakin kiva löytö tuo saippuapullo, ei tarvinnut miettiä että ostaako vai ei, kun hinnan näin 😀 Huomasin myös cittarissa noita lasipurkkeja, jos tarkoitat tuota missä mulla on vanulaput. Omani oon ostanut joskus Kodin Terrasta, sielläkin on kivoja sisustusjuttuja. Kivaa sunnuntaita sinne! Me jatketaan isänpäivän viettoa, isi sai äsken aamupalan ja lahjan sänkyyn 🙂

  2. Okei, ihan samanlainen puteli! meinasinkin tulla kysyy et miten se ei sulla viherrä 😀 mun pullo näyttää jossain valossa vihreälle, mutta syy selvisi. Samoin hyvää sunnuntaita!

  3. Joo se citymarketin purkki oli muuten just samanlainen mut lasi oli aavistuksen verran erivärinen 🙂

 3. Saippupullo on tosi ihana ♥<br />
  Noista korteista tulee taatusti upeat, muistahan laitella kuvia valmiista korteista sitten 😉

  1. Hih, mä lupaan laitaa kuvia jos nuo onnistuu 😉 Oli tarkotus ne lauantaina tehdä mut en oo vieläkään kerennyt, ollaan oltu joka päivä menossa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *