Shamppanjacooleri

Muutama postaus taaksepäin vilautinkin jo yhdessä kuvassa vähän tätä upeutta ja nyt saatte nähdä kokonaiskuvia 🙂 Yhteistyön merkeissä sain valita AmandaB:n valikoimasta tuotteen itselleni ja nettikauppaa selatessa eteen tuli paljon ihania tuotteita, mutta silmällä pitäen meidän tulevia juhlia, jotka järjestän täällä kotona niin valintani oli helppo kun silmiini osui tämä.

50a4b7fdc98c7e3139000107.jpg

50a4b7f2c98c7e416d000078.jpg

Iso ja näyttävä malja juhlapöytään. Saa isommallekin porukalle tehtyä boolin 🙂 Yksi lasinen boolimalja meillä on, mutta ei ihan näin iso, joten se pääsee nyt salaattikulhoksi. Juhliin ajattelin tehdä erilaisia ruokaisia salaatteja, lämpimiä liha- ja kasvispiirakoita ja muuta pientä naposteltavaa. Vielä on aikaa miettiä, mutta hyvissä ajoin kun suunnittelee juhlia, niin ei tule sitten kiirus päivän lähestyessä. Juhlapöydän ylle on tulossa myös koristeita, jotka teen itse. Olenko koskaan maininnut että olen kynttilöiden hamstraaja? 🙂 En vaan voi vastustaa kun näen jossain kauniin kynttilän. Ja yleensä hankin niitä vielä aina kaks samanlaista 🙂 Juhlapöytään valitsin vielä erikorkuiset kynttilät AmandaB:n valikoimasta. Tuo samettinen nauha noissa on ihana! Coolerin pohja on vuorattu myös samettisella kankaalla.

50a4b7f1c98c7e416d000073.jpg

50a4b808c98c7ee97e000116.jpg

Täältä http://www.amandabshop.com/shop/product?q=5397 voi kurkata lisätietoja coolerista ja tästä pääsee suoraan verkkokauppaan http://www.amandabshop.com/shop/front   

Blogiyhteistyö, tuotteet saatu blogin kautta.

Jess huomenna perrrjantai, ihanaa.. vihdoinkin viikonloppu 🙂 Mukavaa ja kiireetöntä loppuviikkoa!

50a4b823c98c7ef01a000040.jpg

2 kommenttia “Shamppanjacooleri

 1. Toi cooleri on mahtava! Mä olen sen tilaamista harkinnut monta kertaa, mutta se on jäänyt, koska missään ei ole ollt mainintaa, onko jalan pohjassa samettia vai ei. Mutta nytpähän tuokin asia selvisi 🙂 Tarviipa varmaan naputella tilausta menemään…<br />
  <br />
  Olisi kiva kuulla kokemuksia noista AmandaB:n kynttilöistä, tai siis lähinnä siitä, miten ne palaa! Savuttaako? Valuttaako? Onko läpivärjättyjä? jne, jne. Mä olen kans kova hamstraamaan kynttilöitä, mutta olen tosi tarkka, minkälaisia kynttilöitä ostan. Monta vuotta ostin kynttiläni PartyLiteltä, mutta nyt ei ole yhtään konsulttia tuttavapiirissä, joten nyt on laadukkaiden kynttilöiden etsintä käynnissä.<br />
  <br />
  Rentouttavaa alkavaa viikonloppua!

  1. Se on ihana! Joo pohjassa tosiaan on musta samettikangas, ei tarvii pelätä pöydän/tason naarmuuntumista. Nettikaupassa ois kyllä hyvä olla maininta siitä :)<br />
   <br />
   Kynttilät ei oo päässy vielä käyttöön asti, kun ajattelin säästää ne sinne meidän juhliin. Nyt ovat vaan koristeena 🙂 <br />
   Hih, pitääkö mun kokeilla miten ne palaa 😉 Kävin kurkkaamassa kynttilöiden pohjaa ja näyttäis ainakin siltä että ovat läpivärjättyjä, mutta en oo satavarma. <br />
   Kiva kun jätit viestiä ja toivottavasti musta oli apua edes jonkin verran 🙂 Mukavaa viikonloppua sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *