Joulun tuoksua ja tunnelmaa

50acc7c5c98c7e8d79000014.jpg

50acc6d5c98c7e1c4e000013.jpg

50acc9a9c98c7e8d79000019.jpg

Yhtenä aamuna pistettiin lasten kanssa tonttulakit päähän ja alettiin leipomaan pipareita! 🙂 Joululauluja unohtamatta. Suvi Teräsniskan laulamiin joululauluihin ihastuin jo viime joulun aikaan ja niitähän me sitten kuunneltiin. Me on aina tehty piparkakkutaikina itse ja nytkin tein edellisenä iltana taikinan jääkaappiin muhimaan. Lapset sai kokeilla ihan alusta asti tehdä pipareita, kauliminenkin onnistui yllättävän hyvin. Nostelin vaan piparit uuniin ja ulos.

Niin innoissaan aina touhuavat keittiössä ja ovat mukana ruoanlaitossa ja leipomisessa. Annan molempien osallistua ruoanlaittoon, yleensä salaatti valmistuu lasten käsissä 🙂 Välillä on semmosta silppua tomaatit ja kurkut ja toisinaan niin isoja paloja että hyvä kun suuhun mahtuu, mutta pääasia että saavat olla mukana ja tykkäävät tehdä 🙂 Kahvinkeitto on kans yks ehdoton, toinen kaataa vedet säiliöön ja toinen laskee montako lusikallista kahvinporoja laitetaan ja napsauttaa keittimen päälle. 

Saas nähä tarviiko mun parin vuoden päästä osallistua ollenkaan kokkauksiin kun noin ahkeria ovat 😉 Tulevat Junior MasterChefit <3

50acc6bdc98c7e2714000002.jpg

50acc6c3c98c7e955a000014.jpg

Ensimmäiset hyasintit laitoin keittiön pöydälle ja glögiä siemaillessa tuli ihan joulufiilis.. sieltä se tunne vihdoin tuli 🙂 Tekis mieli kuunnella lisääkin joululauluja, mutta ehkä mä odotan vielä vähän aikaa.. Viikonloppuna ehkäpä jo jouluvalot ulos 🙂 Enää lumi puuttuu..

EDIT. Kommenttien jättämisessä oli ongelmia, mutta nyt pitäis toimia taas!

Ei oo montaa päivää enää joulukuuhun <3 Joko te ootte laittanu joulua kotiin?

J / white & black - -

2 kommenttia “Joulun tuoksua ja tunnelmaa

  1. Sulla on siellä reippaat apulaiset 🙂 Oi noita hyasintteja, ne tuovat sen jouluntuoksun pipareiden kanssa ♥<br />
    Mä ajattelin että tänään kaivelen lisää joulukoristeita esille. <br />
    Mukavaa viikon jatkoa sinne!

    1. Lapset on aina kaikessa mukana, välillä vähän liiankin ahkerana ;D Mä ajattelin kans että otan viikonloppuna jotain joulujuttuja esille ja pakko jo laittaa ne jouluvalot pihalle, en jaksa odottaa joulukuuhun..yleensä sillon oon ne laittanut mutta yks viikko sinne tänne, ei haittaa ;)<br />
      Kiitos! Teille myös kivaa viikon jatkoa ja viikonloppua &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *