Joulukuusi x3

50c868efc98c7e2e2900021c.jpg

​Olohuoneessa meillä majailee nyt kolme kuusta 🙂 Kaikki valkoisia. Eilen pystytettiin tuo iso valkoinen joulukuusi, joka meillä on jo kolmatta joulua täällä kodissa. Yhtä upea ja (muhkea!) se on vieläkin ja samoilla koristeilla mennään kuin viime vuonna. Joskus haikailen aidon kuusen perään, tuoreen kuusen tuoksu on vaan niin ihana, mutta tänä vuonna tuoksun korvaa taas minikuusi joka haetaan takapihan metsästä. Pienestäkin kuusesta leviää ihana tuoksu huoneisiin jouluaattona. Huomatkaa tuo kaunis sininen aamuinen hetki, saatan joskus vaan jäädä tuijottamaan ikkunoista tuota maisemaa <3

50c868ddc98c7e6f0a0000b2.jpg

50c868d9c98c7e8f7900000c.jpg

​Tämä tonttu ei ollu skarppina eilen illalla. Nukahdin heti lasten jälkeen ja unohdin laittaa joulukalenteriin yllätykset. Aamulla tyttö tuli sanoon -Äiti, tonttu ei tuonu meille mitään joulukalenteriin ja tuumas siihen perään että ei se varmaan oo päässy tänne meidän huoneeseen ku lattia on täynnä leluja. 

Joo niin siinä varmasti on käyny 😉 Huomenna pitää muistaa laittaa tuplayllätykset ja tyhjentää huoneen lattia leluvuorista 🙂

50c868e1c98c7e8f79000016.jpg

Otsikkoon viitaten tässä ne kaksi muuta kuusta olohuoneessa. Höyhenkuuset on odottanut kaapissa seuraavaa joulua ja nyt sain laittaa ne taas esille. Askartelin nämä viime vuonna ja nyt tekis mieli tehdä myös höyhenkranssi takan koristeeksi. Tarvikkeet onkin jo valmiina, näpertelyinspistä odotellen.

50c868cfc98c7e7f41000058.jpg

50c868d5c98c7ef8650000a2.jpg

Kaunis kiitos viime postaukseen tulleista kommenteista <3 Halusin välttää huomisen jouluruuhkan ja veinkin kortit jo eilen postiin.

Ihanaa iltaa teille!

Mitäs mieltä ootte kuusesta? Tuleeko teille aito vai tekokuusi?

50c868e9c98c7e8e5a000051.jpg

12 kommenttia “Joulukuusi x3

 1. Upeita kaikki. Ja tuo kynttilä kuvun alla…mahtava!!! Meillä on vain yksi olkkarissa mutta tykkään niin maan hirveesti valkoisesta kuusesta…love love!

  1. Kiitos Outi! Valkoinen kuusi on minunki mielestä ihana! Silloin ku tämän ostin ni vaihtoehtoja ei kauheesti ollu, nyt on paljon enemmän valinnanvaraa valkoisista kuusista. Mutta onneksi löysin silloin tän tuuhean yksilön 🙂

  1. Kiitos Manna ku kerroit mielipiteen 🙂 Tästä vois päätellä että teille tulee aito kuusi? Tiedän että moni inhoaa muovikuusta, eikä vois kuvitellakaan omaan kotiin, mutta itse tykkään tuosta paljon ja erityisesti valkoisena. Vihreäkö olis parempi? Mä en taas lämpene vihreälle, paitsi tietty aitona ;D

 2. Iltaa sinne ja todella ihana valkoinen iso ja tuuhea kuusi sinulla. Mistä olet sen ostanut? Itselläni vihreä tekokuusi ja kaipaan todella itsekin aidon kuusen tuoksua. Jouluaatoksi meille tulee kuusenoksia maljakkoon valkoisten tulppanien kanssa antamaan joulutuoksua. Ihanat pienet kuuset olet DIY:nä tehnyt. Ensi jouluna asumme jo luultavasti uudessa talossamme ja käyn sitten ostamassa meille myös valkoisen kuusen. Pidän itse valkoisista joulukuusenkoristeista mutta täytyy varmaan muuttaa tyyliä vähän jotta valkoisesta joulukuusesta tulevat esiin. Rauhallista joulunodotusta sinulle ja sinulla on aivan ihastuttava blogi. Lämpimin halauksin – Maria/whitecrystalsilver.blogspot.ti

  1. Maria G, kiitos sinulle ihanasta viestistä &hearts; Kävin varastossa tarkistamassa kuusen alkuperäispakkauksesta että löytyykö siitä mitään merkintää, en muistanu enää mistä sen ostin kolme vuotta sitten.. Löytyi onneksi hintalappu eli Kärkkäiseltä, pituus 180cm, hintaa oli 39e. Silloin näistä valkoisista kuusista ei ollu paljoakaan vaihtoehtoja, mutta nykyään on enemmän valinnanvaraa. Itse olen tosi tyytyväinen tähän, on tarpeeksi tuuhea ja väri on just oikea 🙂 <br />
   Valkoiset koristeet ei paljoa kuusesta erotu, paitsi ihan läheltä katsottuna. Mullakin on pari valkoista lintua tuolla oksilla ja lasienkeleitä 🙂 Hopeiset koristeet näkyy jo selvemmin.<br />
   Oi, mä muistan sen tunteen ku vietettiin eka joulu täällä uudessa kodissa, ihan parhautta &hearts; Se oli luxusta vuoden rakennusprojektin (itse rakennettiin) ja rivitalokaksiossa asumisen jälkeen. Oli oma rauha, takka ja leivinuuni missä paistettiin kinkku, oma sauna ja tilaa ympärillä. Nautin jopa lumitöistä ja halkopinojen teosta ;)<br />
   Toivon teille ihanaa ja tunnelmallista joulun odotusta ja ensi vuoden joulu jää varmasti ikuisesti mieleen kun saatte viettää sen uudessa kodissa 🙂

 3. Ihania kaikki 3, miten olet nuo höyhen kuuset tehnyt? Ne on ihan super ihanat. Itsekin haaveilen valkoisesta kuuseesta, mutta meillä vielä aito kuusi, mistä jouluksi tulee ihana tuoksu kotiimme. Jonain päivänä valkoinen kuusi.

  1. Kiitos paljon! 🙂 <br />
   Kirjoitan tähän sinulle höyhenkuusen teko-ohjeet. <br />
   <br />
   Eli tarvikkeet: <br />
   -valkoisia höyheniä (Tiimarista löytyy edullisia, pussi maksoi muistaakseni euron), <br />
   -valkoista kartonkia tai valmis styroksikartio, <br />
   -kuumaliimapistooli <br />
   -kuumaliimapuikkoja. <br />
   <br />
   Tein valkoisesta kartongista kartion muotoisen tötterön ja nitojalla kiinnitin kartongin kasaan. Askarteluliikkeistä saa myös valmiita styroksikartioita, jos niihin haluaa tehdä. <br />
   Sit vaan alhaalta ylöspäin kiinnitetään kuumaliimalla höyheniä kartioon. Jätä alas tyhjää n.3cm ja aloita siitä ensimmäinen kierros höyheniä. Pieni määrä liimaa riittää yhden höyhenen kiinnitykseen ja liimaa laitetaan vain siihen sulan päähän. Sitten jatketaan kerroksia ylöspäin. Itse laitoin isommat höyhenet alas ja pienemmät höyhenet säästin kartion päähän. <br />
   <br />
   Toivottavasti sait näistä ohjeista selvää, kysy ihmeessä lisäohjeita, jos en osannut tarpeeksi hyvin kirjoittaa ohjeita 🙂 Mukavia askarteluhetkiä!<br />

 4. Tosi kaunista ♥<br />
  Meille tulee oikea kuusi vaikka tuollainen valkoinen kuusi ei olisi yhtään huonompi vaihtoehto 🙂

  1. Kiitos ihana Anna &hearts; Laitahan blogiin kuvia kuusesta! Aidon kuusen tuoksu on niin mahtava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *