Maanantai-vinkit

Sain blogini lukijalta jokin aikaa sitten kysymyksen sähköpostiini tuosta mustasta torkkupeitteestä sängyn päällä, että mistä se on ostettu. Ostin tämän siis joskus alkuvuodesta Lidlistä(!) ja voi että tykkään, niin pehmeää materiaalia. Nyt sinne on tullut taas näitä myyntiin mustana, luonnonvalkoisena ja ruskeana. Jos ihastuit vilttiin, niin pikapikaa tänään hakemaan omasi :), se oli tämän päivän tarjous ja myyvät niitä varmaan niin kauan kuin tavaraa riittää. Oli ihan pakko hakea vielä luonnonvalkoinen samanlainen, pidän sen joko itsellä tai sitten sujautan pukinkonttiin 🙂

50cf0f1dc98c7e202e000021.jpg

50cf0f34c98c7e202e00002e.jpg

Tuossa sivupalkissa, oikealla ylhäällä on vielä pari päivää käynnissä Vallilan kilpailu, jossa palkintona yli 1000 euron arvosta tuotteita. Käykäähän osallistumassa jos ette vielä ole käyneet 🙂 Eli osallistumisaikaa torstaihin 20.12 asti.

Lumista maanantain jatkoa!

J / white & black - -

8 kommenttia “Maanantai-vinkit

 1. Tuo on kyllä ihana peitto! Anopilla on se ruskea.<br />
  <br />
  Kaunis makkari teillä! &hearts;

  1. Kiitos ihana &hearts; <br />
   Ei heti uskois että torkkupeite on Lidlistä, sieltäkin tosiaan voi löytää mahtavia sisustusjuttuja 🙂

 2. Kunpa Ikea olisi lähempänä, uudet peitot olisi hakusessa ja tuo olisi juuri sitä. Toivotaan että niitä on vielä myöhemminkin jäljellä.

  1. Miimma, torkkupeite on Lidlistä 🙂 Lidlin kampanjatuotteet on yleensä aina vain tiettynä päivänä saatavilla tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Harmi, että ne ei isompaa erää tilaa kerralla. Toivotaan että löytäisit jostain vastaavanlaiset, jos et tänään pääse kaupassa käymään.

 3. Tuo torkku on aivan super ihana! &hearts; &hearts; Mieletön löytö kyllä. 🙂 Minun sisko tekee myös usein löytyjä Lidlistä, viimeksi osti sieltä aterinsetin joka maksoi 3,90 ja ne näyttävät tosi kauniilta. <br />
  <br />
  Ihanaa alkanutta viikkoa! &hearts;

  1. Oho, ei oo settiä hinnalla pilattu 😉 Mä oikein yllätyin miten kivoja ja laadukkaitakin juttuja Lidlistä voi löytyä.<br />
   Kiitos &hearts; mukavaa viikkoa sinnekin!

 4. Iiihana torkkupeitto! Näyttää niin pehmoiselta. Minkä hintainen tuo peitto oli?

  1. Eveliina, se on ihana ja tosi pehmoinen! Vois luulla ihan joksikin merkkituotteeksi 🙂 Peitto oli edullinen, 20 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *