Meidän kodin ulkovalaisimet

Pitkään mietimme millaiset ulkovalaisimet uuteen taloon laittaisimme. Ostimme neljä kappaletta Konstmiden Modena valaisimia, joissa valo suuntautuu ylös- ja alaspäin. Kaksi niistä on takapihalla (eka kuva).

50e5a935c98c7eb06c000013.jpg

Pari vuotta meillä on nyt nämä ollut ja olen tyytyväinen. Nyt tekisi mieli laittaa samoja ulkovalaisimia talon päätyseiniin ja yhdet myös julkisivuun. Nythän meillä on etupihalla tolppiin kiinnitetty nuo valaisimet ja valaisevat niin hyvin, että periaatteessa tuohon ei muita tarviskaan (toinen kuva). Mutta talon ulkonäkö muuttuis paljon, jos ois enemmän valaistusta 🙂 Valoa ei niinkään talon sivuille tai etupihalle enempää tarvis, että ne ois enemmänki vähän niinkuin koristeena 🙂

50e5ad0dc98c7ee53700002a.jpg

Pihalla on myös yksi pollarivalaisin. Alkuun ostimme vain tämän yhden, ajattelimme katsoa riittääkö se valaisemaan tarpeeksi. Hyvin on valaissut tarvittavan alueen, joten ei ainakaan vielä hommata tolppavalaisimia lisää.

50e5ad0dc98c7eee3e00009d.jpg

Mitä olet mieltä, sopisiko talon päätyihin myös samanlaiset valaisimet? Jos sinulla on vinkata mistä löytyisi talokuvia, joissa näkyis ylös-alas valaisimia, olisin hirmukiitollinen 🙂 Vois niistä ehkä verrata miltä ne talon päädyissä näyttäis.

50e5a840c98c7e5162000068.jpg

Haluutteko tietää mitä oon syöny iltapalaksi? 🙂 No näette kuitenki 🙂 En kehtaa edes sanoa montako tuommosta oon jo vetäny naamariin 😀 Tulee niin kauhee himo noihin. Nam nam!

50e5b1fac98c7eee3e0000bb.jpg

Mukavaa viikonloppua! Mulla alkoikin jo tänään viikonloppu 🙂

16 kommenttia “Meidän kodin ulkovalaisimet

 1. Modenat on ihanat ♥ Mulle tulee niistä mieleen Arne Jacobsenin AJ valaisimet! Meille asennellaan keväällä siis samoja mattamustina. 🙂 Me laitetaan ne jokaisen oven ympärille, ja sitten talon kulmiin (tai siis reunoihin, eihän ne nurkkiin tule) – julkisivun puolelle toiseen reunaan tosin tulee saman sarjan numerovalaisin. Tuon tarkemmin taloanne näkemättä uskoisin, että tekin voisitte lisätä niitä. Ainakin julkisivun puolelle!

  1. Ne mustat on kans tosi hienot ja sopii varmasti teidän taloon tosi hyvin! Kerran ajoin yhden talon ohi, missä oli just noin ne valaisimet laitettu ja voi että oli hienon näköinen! <br />
   Hih, mun piti käydä googlettamassa nuo AJ valaisimet, tutun näköiset oli, ei vaan heti tullu mieleen 🙂

 2. Tosi kivat valaisimet talon seinään!<br />
  Ja iltapalasihan on terveellinen..hedelmää, kasvista..mitä lie siellä alla … 😉

  1. Valaisimiin ihastuin heti kun ne näin ja hintakin oli kohdillaan 🙂 Onneksi näitä myydään vielä tänäkin päivänä, niin voi ostaa lisää jos on tarvetta.<br />
   Voileipäkeksien päällä on aurajuustoa ja viinirypäleitä, toisissa tomaattia, basilikaa ja mozzarellaa. Melkonen kaloripommi iltapalaksi 😀 mutta niin hyvää!

 3. Mulla on niitä 2 joka seinustalla ulkopuolella, lisäksi olkkarin korkeassa tilassa 2 ja korkeassa eteisessä 2. Sopii sekä ulos että sisälle 🙂

  1. Niinkö! En oo tajunnutkaan että niitä vois laittaa sisällekin! Meillä on vaan tää normi huonekorkeus, en usko että tänne sopis, mutta korkeammassa tilassa näyttää varmaan tosi upealta 🙂 Oispa kiva nähdä kuvia, onko sinulla omaa blogia?

  2. MinnaTee: En uskaltanut julkaista vielä kommenttiasi kun koko nimi näkyy, saako sen julkaista? Kysyn varmuuden vuoksi luvan ensin 🙂 Kävin kurkkaamassa ja Wau, upean näköinen talo teillä! Tuo olohuonekin, aivan ihana ♥

 4. Blogia ei ole, mutta Facebookin prof. ja kansikuvissani on muutama julkinen kuva, joissa näkyy valaisimet 🙂 (Minna-Maria Tervonen, löytyy tykkäyksen perusteella) 🙂

 5. Saa julkaista 🙂 kiitos vain, aivan ihana talo (ja tämä blogi!!) teilläkin 🙂

  1. No hyvä, kysyin vielä varmuuden vuoksi :)<br />
   Kiitos paljon &hearts; Sun pitäis perustaa oma blogi, teidän koti on niin kaunis ja kauniisti sisustettu! Ja tuo terassikin yhdessä kuvassa, hieno! Nuo valaisimet tosiaan pääsee paremmin esille teidän talossa, korkeaan tilaan ne on just niin upeat mitä kuvittelinki 🙂

 6. Kiitos &hearts; terassi on vielä siinä kuvassa vähillä kalusteilla, mutta oli pakko heti kuvata, kun saatiin se valmiiksi 🙂

  1. Hih, sama juttu täällä, heti kamera käteen kun saatiin takaterassi valmiiksi (osa portaista kyllä vielä puuttuu :D). Meillä on vieläkin kalusteet sinne ostamatta, oon miettinyt tummien ja valkoisten välillä. Jospa ens kesänä osaisin jo valita kummat ostan 🙂 <br />
   Tulehan vinkkaamaan jos joskus päätät oman blogin perustaa, täällä on heti yksi lukija valmiina! 🙂

 7. Hih juu, vinkkaan ilman muuta 🙂 ja mielenkiinnolla täällä jo odottelen teidän terassikalusteostoksia 🙂

  1. Jee oispa kiva! Ja taatusti tykkäis monet muutkin 🙂 <br />
   Ens kesänä on kyllä pakko hommata ne kalusteet että voi nauttia takapihalla olemisesta muuallakin kuin paviljongin alla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *