Koristeet paikoillaan

50fd3acfc98c7e7a0c000002.jpg

Synttäreille tein koristeet itse, pallovalot ja pom pomit. Pom pomit laitoin keittiön katosta roikkumaan valosarjan kera, joka meillä oli syksyllä paviljongin ympärillä. Ja pallovalot jätin siihen keittiön vanhaan koristeikkunaan. Riittävästi koristeita ja niin mun makuun 🙂 Kiitos teille hirmusesti edelliseen postaukseen tulleista kommenteista <3 Ihana on ollut lukea miten moni tykkäs tekemistäni pallovaloista ja miten moni innostui itse kokeilemaan samanlaisia 🙂 Tulkaahan sitten kertomaan millaiset valot teitte. Ois tosi kiva nähdä kuviakin!

50fd3ad0c98c7e1a66000054.jpg

                                          Mukavaa alkanutta viikkoa teille jokaiselle!                                       

6 kommenttia “Koristeet paikoillaan

 1. Moikka 🙂 Noi on niin upeita nuo pallot ja valot niiden kanssa 😉 Mä tein kans niitä ja linkitin sun blogin postaukseeni, kun sulla on niin hyvä ja selkeä ohje Balleroiden tekoon &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Moikka! Kiitos paljon Minna &hearts; Mä lähen heti kattomaan sun pom pomeja 🙂

 2. APUA 🙂 Hehe, sulla on paljon hienompia noi, tarvis hakea kans mustaa sillkipaperia! Eilisessä postauksessa valkoiset on onnistuneemmat 🙂 &hearts;

  1. Kävin kattomassa sun tekemät valkoisetkin ja ihanat on nekin, lisänä bling blingiä &hearts; <br />
   Mustat pom pomit erottuu paremmin meidän valkoisista seinistä ja verhoista 🙂 Tyttö tilas jo omille synttäreilleen uudet pom pomit, kohta pääsee taas askartelemaan 🙂 Mihin mä joudun kohta noiden silkkipapereiden kanssa 😀

 3. Hihi, ihana tyttönen sinulla &hearts; Noita on tosi kiva tehdä, mun tarvitsee vaan tosiaan mennä kaupoille ostaan lisää papruja varsinkin mustaa kun meilläkin on melkolailla kaikki seinät valkoiset:) Meilläkin on sitten varmaan joka paikassa noita, kiitos tuhannesti ihanasta ideasta &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; 🙂 🙂

  1. Joo neidillä on jo tarkat mielipiteet 🙂 väritkin jo valinnut valmiiksi synttäreilleen 😀 Eli mulle jää vaan toteutus :)<br />
   Hih, meillä tosiaan on kohta joka paikassa noita palleroita kun vähä innostutaan! :)<br />
   <br />

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *