Askarteluun hullaantunut :)

5101111cc98c7e6425000013.jpg

Heippa! Viimeisimmässä postauksessa pohdin uutta kameraa ja facebookin puolella jo kerroinkin että laitoin sen nyt tilaukseen. Jee, viikon päästä kamera saapuu ja täällä alkaa kova opettelu 😉 hih! Mutta nyt näihin kuviin. Tein taas yhden onnittelukortin ja huomasin että tätä varastoa onkin kertynyt jo ihan kivasti. Lahjapapereitakin on, kun vaan raaskis käyttää kaikkia 🙂 Oon keräillyt kartonkeja jonkun aikaa ja nyt on vara valita minkävärisen kortin tekee. Yksivärisestä kartongista, kuviollisesta vai monivärisestä? Yksivärisissä kartonkipohjissa on se kiva puoli, että korttiin voi sitten tehdä enemmän koristuksia.

51011121c98c7e270d00005e.jpg

510116e5c98c7e8f6d000040.jpg

510116e6c98c7eef2a000034.jpg

Tykkään tehdä kortteja, olette varmaan jo huomanneet täällä blogin puolella miten paljon pidän askartelusta ja kaikenlaisesta näpertelystä 😀 Kännykässä on syntymäpäivät ylhäällä (en muistais ihan kaikkia ilman kalenteria) ja kun synttärit lähestyy kaivan askartelulaatikon esiin. Paljon kivempi kun kaapista löytyy valmiit tarvikkeet korttien tekoon kuin se että lähtisin kaupasta hakemaan tarvikkeita tai valmista korttia, kun muistan jonkun syntymäpäivän. Tietty joskus ostan valmiina, mutta esim. joulu- ja synttärikortit olen pyrkinyt tekemään aina itse. Ja miten kiva se on saada itse tehty kortti 🙂 Ajatushan se on tärkein että minä ainakin olen yhtä iloinen oli se sitten itse tehty tai kaupasta ostettu kortti.

Tykkäättekö te askarrella? Teettekö kortit itse?

J / white & black - -

4 kommenttia “Askarteluun hullaantunut :)

 1. Tykkään askartelusta ja iso laatikollinen tarvikkeita löytyykin,silti tulee tosi vähän mitään tehtyä.<br />
  Kortit ostan aina valmiina. Tuntuu ettei päässä oo mitään ideoita kun suunnittelee että nyt askartelen itse kortin!

  1. Ei mullakaan oo koskaan mitään ideoita valmiiksi päässä, mut sit kun sen askartelulaatikon ottaa esille ja alkaa valitsemaan tarvikkeita niin aina sieltä joku idis tulee 🙂 Aika yksinkertaisia niistä teen ja nyt lapsetki on jo sen verran isoja että heillekin voi antaa omat korttipohjat ja innoissaan tekevätkin omia korttejaan 🙂

 2. Mulla oli joitakin vuosia sitte hirveä skräppäys innostus. Kaksi kansiota olen tehnyt sillä tyylillä tytöstä. Sitten alkoi homma pursuta ulos korvista (=silmistä), joten en ole muutamaa onnittelukorttia enempää tehnyt viimeaikoina. Jossain vaiheessa multa &quot;tilattiin&quot; kutsukortteja häihin tai syntymäpäiville jne, joten jotenkin siitä sain siitä tarpeekseni. Nyt kun katselin nuo kuvasi, ni tuli mieleen, että kun eilen juuri mietin että pitäisi ostaa yksi kortti, että miksikä en tekisi sitä itse. Ei olisi iso vaiva ja materiaalia riittää 🙂

  1. Sun kortit on varmasti ollu kauniita kun olet saanu tilauksiakin 🙂 Tuota skräppäystä en oo ite vielä kokeillut, näistä tarvikkeistahan se kyllä hyvin onnistuis.<br />
   Tee ihmeessä kortti itse, jos sinulla on tarvikkeet valmiina, tiedä vaikka innostut uudestaan 🙂 Askarteluintoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *