Shoppailemassa

511a1cabc98c7e2373000003.jpg

Kävin shoppailemassa ja etsimässä tytön kakkuun jotain sopivaa koristetta 🙂 Yks kiva koriste löytyi, siitä lisää myöhemmin. Pieniä juttuja tarttui myös kotiin mukaan. Ensimmäinen tekokukka meidän kotiin, joka kyllä pääsi heti saksittavaksi. Lehdet pois ja harvennus. Näyttää melkein aidolta, eikö 🙂 Lopuista leikatuista oksista tein toisen pikkuhortensian. Kodin1stä otin mukaani tuon ison korin. Siellä oli paljon erikokoisina näitä, tämä tais olla suurin. Olisi varmaan pitänyt ostaa lastenhuoneeseen yks lisää, poika ihastui tähän ja halusi omat lelut heittää koriin. Tyynyt lensi lattialle ja omat lelut tilalle 🙂

511a1cf5c98c7e750d001ec4.jpg

511a1cb2c98c7e2373000008.jpg

511a1d1cc98c7ea361000365.jpg

Mukavaa uutta viikkoa! Mun viikko alkoi ei niin kivasti, kun selkäkipu taas yllätti. Ystävänpäivä kortit sain kuitenkin postiin 🙂 Seuraava hieronta-aika vasta loppukuusta, pitää ottaa kotikonstit käyttöön; kylmägeeli ja fysioterapeutin ohjeet selän venytykseen.

Moikka!

6 kommenttia “Shoppailemassa

  1. Kaunis on kyllä kori! Voih, nuo Kastehelmi tuikut on kyllä kauniita, pitäisi saada itsellekin hommattua niitä lisää =)

    1. Täälläkin tekis mieli hankkia lisää noita tuikkukippoja 🙂 Huomasin kaupassa että nyt oli tullut uusia ihania herkkuvärejä noihin Kastehelmiin 🙂 Se mattakirkas ois kans hieno!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *