Sarvet seinälle ja lehdille paikka

51253b3dc98c7e370c0000dd.jpg

Viime kerralla kun esittelin teille meidän eteisen, pohdin samalla että sopisiko löytämäni sarvet tänne. Tähän ne nyt päätyi 🙂 Ja luulenpa että jätän seinät valkoisiksi. Ajatuksissa oli jos rappaisin seinät betoninharmaalla, mutta ainakin kesään saakka mennään nyt valkoisella. Ikeaan pitäis tehdä reissu, että sais kengille enemmän säilytystilaa. Isommassa eteisessä säilytetään kenkiä liukuovien takana, mutta jokapäiväisessä käytössä oleville kengille pitäis saada pieni kaappi tänne pienempään eteiseen. Bestå-sarjasta sais ehkä rakennettua kaapiston tuohon seinälle. Koitin tehdä sillä Ikean suunnitteluohjelmalla mieleistä kaapistoa mutta enhän mä osannu 😀 Miten se oli niin monimutkainen?!

51253b23c98c7e9b6000001c.jpg

51253a82c98c7e0e65000009.jpg

Sain lahjaksi 4livingin kauniin valkoisen säilytysrahin ja tämä onkin hyvä lehtien säilytyspaikka. Kissahan sinne ensimmäisenä `joutui` mutta pelastin sen lasten leikeistä ja täytin uusimmilla sisustus- ja askartelulehdillä.

Rentouttavaa iltaa sinne ruudun toiselle puolen!

​Vielä ehtii osallistumaan arvontaan facebookin puolella 🙂

51225f98c98c7e3f74000017.jpg

51225f9bc98c7e2775000013.jpg

J / white & black - -

8 kommenttia “Sarvet seinälle ja lehdille paikka

  1. En mä taida vaihtaa kumpaakaan ku itse tykkään! 🙂 Mut tuo avaintaulu menee vaihtoon 🙂

 1. Hauskat nuo sarvet tuolla eteisen seinällä… ja aivan ihana tuo rouheinen sohvapöytä. ME LIKE;)<br />
  <br />
  Terkuin, Frida

  1. Kiitos Frida! 🙂 Sohvapöydän mies teki mulle ja tykkään siitä itsekin tosi paljon 🙂 Ens kesänä tehdään samanlainen mutta isompi takaterassille.

 2. Ihanat sarvet! Sopivat tuohon täydellisesti! <br />
  Teidän sohvapöytä muistuttaa meidän ruokapöytää… Ihana sekin 🙂

  1. Kiitos Joli! Niinkö, mä tuun heti kurkkimaan jos teidän pöydästä löytyis kuvaa 🙂

 3. pikainen kysymys vähän aiheen vierestä: mistä oot ostanu ton pyöreän lasimaljakon ja mikä sen halkaisija on? 🙂

  1. Halkaisija 17cm (mitattuna tuosta aukon kohdalta) ja korkeus 20cm. En yhtään muista mistä oon ostanu.. oisko Kärkkäiseltä joskus monta vuotta sitten 🙂 Oiskohan tää yhtään samanlainen? Mittoja ei kyllä tuolla näy..mut tuonnehan vois soittaa ja kysyä ja pyytää lähettämään omaan Prismaan: <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.prisma.fi/market/prisma?a_Visit:tuote=ztc6vxzkj6jzxcvp&kategoriaTunniste=Maljakot&path=KOTI/Kattaminen/Maljakot&osuuskauppa=HOK-ELANTO&pageName=Main&quot; target="_blank">http://www.prisma.fi/market/prisma?a_Visit:tuote=ztc6vxzkj6jzxcvp&kategoriaTunniste=Maljakot&path=KOTI/Kattaminen/Maljakot&osuuskauppa=HOK-ELANTO&pageName=Main</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *