Tänään..

51273597c98c7e6e37000048.jpg

51273696c98c7ef22f000050.jpg

51273597c98c7e525a00000d.jpg

5127348ac98c7e525a000006.jpg

Tänään olen iloinnut 

siististä kodista, mies siivosi eilen koko talon mun sairastaessa,
lasten hassuista jutuista 🙂
uusimmista kirpparilöydöistä (Iittalan kivituikut 2e/kpl !, pöytäkello tuunaukseen ja marmorinen kynttilänjalka)
valkoisista tulppaaneista,
auringosta ja valosta.
Kammottava noidannuoli, kipu ja vihlonta on vihdoinkin poissa, ihanaa!
Niin ja tietty perjantaista!

​Ja pojan sanoista, aamulla heti herättyään tuli sängyn laidalle ja sanoi `Äiti, sä oot mun paras äiti`

Ja kello on vasta vähän yli ykstoista ja koko päivä vielä edessä 😉

Mistä pienistä asioista sinä olet kerennyt iloitsemaan?

5127348ac98c7ea451000025.jpg

Iloa päivääsi!

6 kommenttia “Tänään..

 1. Ihania kuvia. Ja valkoisia tulppaaneja. Meidän kaupoista ei meinaa millään löytyä valkoisia ja haluaisin vain niitä. Tänään olen iloinnut siitä, että aamun järkyttävä särky on mennyt ohitse ja tein koiran kanssa 2 ihanaa metsälenkkkiä 🙂

 2. p.s toi teidän olkkarin pöytä on ihana ja takkatuli….sitä kaipaan entisestä omakotitalosta.

 3. minä vielä 🙂 Mulla on kivituikkuja aikamoinen määrä. Pääasiassa harmaa, kirkas ja mattavalk. (joitakin sinisävyisiä). Nyt olen blogeissa katsellut noita kastehelmituikkuja ja miettinyt pitäisikö hankkia muutama. harmaa ja kirkas esim. Toisaalta tykkään "yksinkertaisista/askeettisista" esineistä, joten mietin, ovatko liian…koristeellisia…vai mikä olisi oikea sana.

  1. Kiitos &hearts; Täällä meillä ainakin Lidlistä ja Citymarketeista saa valkoisia tulppaaneja 🙂 Oon nyt kevään aikana joka viikko ostanu uuden kimpun ja varmaan kaikki värit jo kokeillu 🙂 Keltasia ei oo tainnu vielä olla, jospa ne seuraavaksi, vaikka Pääsiäiseksi :)<br />
   <br />
   Ihana kuulla että sinulla on särky helpottanut! Minä olin melkein viikon petipotilaana tuon selän kanssa ja ei ollu kivaa 🙁 Ei ees särkylääkkeet auttanu. Nyt uskaltaa jo pieniä kävelylenkkejä tehdä :)<br />
   Kastehelmi-sarja näyttää olevan tosi suosittu, puoli vuotta sitten ostin ekat kulhot kyseistä sarjaa ja tekis mieli hommata lisää 🙂 Se mattavalkoinen Kastehelmi-tuikku ois ihana, sopisi varmasti teillekin Kivi-tuikkujen kaveriksi 🙂 Mukavaa sunnuntain jatkoa!<br />

 4. Joskus melkein erehdyin viemään tummansiniset Kivituikut (vuodelta 1 ja 2) kirppikselle, mut jostain syystä säästin. Viime talvena taisin ne kaivaa esiin koska väri miellytti jälleen… Btw nuo vaal.siniset – ihanan herkät!

  1. Sama juttu täällä, meinasin myydä kirppiksellä joskus aikoinaan muutamat värikkäät kivituikut, mutta onneksi en myynyt 🙂 <br />
   Kirppiksillä näkee usein Kivi-tuikkuja myytävän, mutta näin edullisiin en ole törmännyt kuin nämä vaal.siniset mitkä löysin, piti vielä uudelleen tarkistaa että pohjassa lukee varmasti Marimekko :)<br />
   Mukavaa sunnuntaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *