Kodinhoitohuone

512cb130c98c7e0e5e000007.jpg

Toimiva, käytännöllinen ja ihan tavallinen kodinhoitohuone. Ekaa kertaa otin kuvia tänne blogin puolelle, varmaan siksi jäänyt kuvatkin ottamatta kun ei tässä mitään ihmeellistä ole. Normaali kodari, ei mitään hienouksia 🙂

Täällä pestään pyykit, hoidetaan silitys, kissojen ruokinta.. Yläkaapeissa säilytetään mm. pesuaineita ja lääkkeitä, ettei lapset pääse niihin käsiksi.

512cb2a6c98c7e0e5e00000c.jpg

Lasten istuttamat yrtit kasvaa pienessä kasvihuoneessa kodinhoitohuoneen pöydällä. Viikonloppuna istutettiin ja nyt on jo muutamia vihreitä alkuja 🙂

512cac93c98c7e222800002c.jpg

512cab4dc98c7e445b000002.jpg

Kahdessa alalaatikossa on pyyhkeitä. Tuosta viinikaapin alta löytyy ulosvedettävä silityslauta. Ja alimmaisissa vetolaatikoissa on verhoja ja liinoja yms. mitkä ei ole nyt käytössä. Korkeasta kaapista löytyy mm. siivousvälineitä, keskuspölynimuri ja silitysrauta. Pieni viinikaappi oli miehen toive, josta voi halutessaan ottaa juomat saunasta tullessa 😉 Just sopivan kokoinen tuohon tasolle, vaikka mielessä toivonkin että tuo koko kaappi siirtyis joskus tulevaisuudessa autotalliin ;D

512cb555c98c7e9b5700000e.jpg

512cbc71c98c7e2228000043.jpg

Sellainen kodinhoitohuone meillä! 

Otin aamulla nämä kuvat, aurinko paistoi niin kirkkaasti sisälle. Ikkunasta kun katsoi ulos niin katolta tipahteli lumi ja ränneistä valui vesi, sieltä se kevät pilkistää <3 Aurinkoa päivääsi 🙂

J / white & black - -

14 kommenttia “Kodinhoitohuone

 1. Sehän on just ihana, selkeä ja kaunis! Just sopivasti kaikkea!:)<br />
  Ihana aurinko, pian on kevät!:)

  1. Kiitos Niina &hearts; Oon ihan täpinöissäni tulevasta keväästä ja kesästä! 🙂 Tuntuu että viime kesästä on ikuisuus :D<br />

  1. Kiitti Love 🙂 Heh, tuli raksa-ajat mieleen ku mainitsit tuon lattian. Viimesillään raskaana saumasin noita laatan välejä ;D Just 2 viikkoa ennen pojan syntymää saatiin talo valmiiksi 🙂

 2. Hyvä idea ruokkia kissat kodarissa. Meillä kupit ovat keittiössä ja vaikka ne eivät olekkaan tiellä, niin eivät ne kovin kauniita ole!

  1. Hyvin toimii meillä että kissat syö kodinhoitohuoneessa, siellä saavat syödä rauhassa. Silloin kun lapset oli konttausiässä ni oisivat kuitenki menny kissojen ruokakupille jos niitä ois pidetty keittiön lattialla 😀 Raksut säilytetään tuossa peltiastiassa. <br />
   Kissat nukkuuki kodarissa tai saunassa, toinen kisuista tykkää nukkua tuolla korkeiden kaappien päällä 🙂

 3. Tosi kiva toi pesuainepurkki. Mä yritin aikoinaan etsiä kivoja ja niitä ei yksinkertaisesti ole. Sitten löysin Saksasta 2 tosi kivaa, ovat miniastianpesukoneita, toinen valkoinen ja toinen farkkukangasta, tai siis peltiä ovat mutta sen näköinen pinnoite. Ekan kerran löysin ne niin että ne ei todellakaan olisi tullut ehjänä kotiin, oltiin vain käsimatkatavaroilla liikkeellä mutta puoli vuotta sen jälkeen oltiin käymässä Itävallassa ja siellä oli sama ketju ja samat purkit. <br />
  Yhdet tosi kivat löysin Helsingin keskustan tuntumassa olevasta sisustusliikkeestä, mutta maksoivat n 50 euroa kpl.<br />
  Mutta onneksi mä en enää niitä tarvi, mulla kun on omat minikoneet.

  1. Se on kirppislöytö muutamalla eurolla 🙂 Totta että niitä kivoja ei niin helposti löydy, jos ei itse sitten päällystä/maalaa jotain peltipurkkia.<br />
   Voi kun pääsis ulkomaille sisustusshoppaileen &hearts; Pitkään aikaan en ole käynyt ulkomailla, jos ei Viroa lasketa, ois niin kiva päästä kiertelemään ja ostamaan muistoja matkalta.<br />

 4. Tämä on ihana!<br />
  Kodari jos jokin on se mitä kaipaan omakotitaloelämästä, se oli mahtava juttu.<br />
  HArmaa lattia on kaunis &hearts;

  1. Voi kiitos Eija &hearts; Edellisessä kodissa meillä ei ollut kodaria ollenkaan. Nyt kun rakennettiin, niin halusin ihka ensimmäisen kodinhoitohuoneen ja onhan siellä mukava tehdä pyykkäyshommia sun muita 🙂 Mutta hyvin tulis toimeen ilmankin! 🙂

  1. Kiitos 🙂 Just sopivan kokoinen ja karsin tavaroita vielä vähän kaappeihin tasoilta ni näyttää paremmalle 🙂

 5. Voih! Voi kun meilläkin ois khh tuollaisessa järjestyksessä. Hyvä jos edes lattia jostain pilkahtaa, joka näyttää muuten olevan samaa laattaa kuin teillä. Odotan, että lasten jäävuorot loppuu ja kymmenet varusteet saa viedä varastoon. Ja vielä kun sais kirppikselle sen alati kasvavan lastenvaatevuoren! 🙂

  1. Voi Jolli &hearts; meillä se harrastusrumba on vasta edessäpäin, joten varmasti löytyy meiltäkin sitten tulevaisuudessa niitä harrastekamoja kunhan lapset kasvaa 🙂 Jääkiekkovarusteet vie kyllä paljon tilaa! <br />
   Mä en ole vielä raaskinut myydä/antaa yhtään pieneksi käyneitä lasten vaatteita eteenpäin, en edes vauvan vaatteita! Yks iso kaappi onkin täynnä niitä 😀 Toiveissa olisi vielä joskus saada lapsi, niin sen takia en varmaan niitä vaatteita ole hävittänytkään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *