Tehtyä viirinauhaa

513457e0c98c7ee933000029.jpg

513457dcc98c7ecc420000ec.jpg

Ihana pitkä viikonloppu takanapäin. Ensin meinattiin lähteä jonnekin reissuun, mutta koti voitti 🙂 Kyläilemässä käytiin mummulassa, muuten oltiin vaan kotona ja mietittiin tytön tulevia synttärijuttuja. Siivoamisen ja ikkunanpesunkin jätin välistä, joskus vaan on hyvä olla tekemättä mitään ja mennä ilman sen kummempia suunnitelmia. Ei passaa vilkaista tuonne ikkunoiden suuntaan.. miten voikin olla noin täynnä pieniä sormenjälkiä 😉 Nyt ne vasta huomaa kun aurinko paistaa sisään. Heti kun pakkanen lauhtuu niin otan urakaksi pestä kaikki ikkunat. Syksyllä fuskasin ja pesin ikkunat vaan päältä, nyt pitää aukaista ja pestä myös sisältä. Onko teistä kellään sitä Kärcherin ikkunanpesu apuria? Onko hyvä vehje, kannattaisko ostaa?

Runsaan ja vitamiinisen aamupalan jälkeen askarreltiin tuo viiri valmiiksi. Pienillä pyykkipojilla laitoin juuttinaruun kiinni pahvista tekemäni palaset. Tyttö oli itse käynyt tekemässä sabluunalla omia kirjaimia ja sekoittanut ne mun tekemien kirjaimien kanssa. Nyt vasta hoksasin katsoa näistä kuvista että onko tuo kirjoitus edes oikein 🙂

Lapsilta saa aina niin rehellistä ja aitoa palautetta, tästäkin viiristä tyttö ilahtui `Ihanan viirin äiti teit mun synttäreille.` Kukkia pitää kuulema vielä ostaa ainakin vaaleanpunaisia ja punaisia, koska äitilläkin oli omilla synttäreillään 🙂 Täytekakun koristeetkin on kerennyt vaihtumaan jo moneen otteeseeseen, tuossa iässä mieli muuttuu niin nopsaan. Perhosia toivottiin tällä hetkellä, saa nähdä kerkeääkö vielä muuttumaan 😉

513457d6c98c7ef233000021.jpg

513457d9c98c7e473900003b.jpg

Reipasta päivää kaikille <3 Nyt ylös, ulos ja lenkille! Ihana maaliskuun aurinko, sua on kaivattu!

​Ps. Facebookin puolella käyty arvonta on päättynyt ja voittaja on Pauliina H. arpaonni suosi sinua, onnea! Lähetäthän yhteystietosi spostiosoitteeseeni __REMOVE_ME____REMOVE_ME__j.whiteandblack@gmail.com  niin saan palkinnon matkaan.

J / white & black - -

12 kommenttia “Tehtyä viirinauhaa

 1. Kärcher tilattu ja tulossa muutaman päivän sisään, odotan siltä kyllä paljon ja varsinkin kun ikkunapinta alaa riittää 🙂 Postaan heti, kun käyttökokemusta on.<br />
  Ihana viiri muuten by the way!

  1. Ois kiva tosiaan kuulla onko hyvä käytössä, tuun heti kyselemään sitten kun olet sitä ehtinyt kokeilla 🙂 Joskus olen jostain lehdestä lukenut että se ei jätä edes rantuja ikkunoihin, puhdistaa niin hyvin.<br />
   Kiitos 🙂 pikkuhiljaa ollaan täällä tytön kans askarreltu synttäreitä varten 🙂

 2. Kiva viiri, taidan itsekkin tehdä tuollaisen poikien synttäreille 🙂 Kiitos kivasta ideasta.

  1. Ole hyvä &hearts; Helppo ja nopea koristus! 🙂 Ja viiriin voi kirjoittaa mitä vaan, vaikka synttärisankarien nimet 🙂

 3. Olet kyllä tosi taitava käsistäsi. Saan täältä inspiraatiota tosi paljon. Tosin peukaloa kämmenestä nämä ideat eivät siirrä, mutta inspiroidun silti 😉 Olen tosi kiinnostunut myös siitä ikkunanapesijästä. Itselläni on about 30 ikkunaa, ja olen vakavasti viime kesän jälkeen harkinnut Kärcheriä, joten jos päädyt sen hankintaan, postaathan, miltä se vaikuttaa. Ei se ainakaan ole hinnalla pilattu 🙂

  1. Oi miten ihana viesti mua odotti! Parasta bloggaamisessa on se kun kuulee, että lukijat on saanut inspiraatiota täältä, kiitos Satu &hearts; &hearts; Ja uskon että varmasti jokainen osaa tehdä näitä askartelujuttuja, ei ne niin vaikeita ole ja minulta saa aina kysyä jos apua tarvii :)<br />
   Jos päädyn ikkunanpesurin ostoon, niin lupaan tehdä postauksen. Odottelen vielä että jos joku kertois omia käyttökokemuksiaan pesurista. Ihanaa päivää sinne!

  1. Kiitos Petra! Totta ja sitten kun sinne reissuun pääsee niin miten ihana onkaan palata omaan kotiin 🙂 Kyllä koti on paras paikka &hearts;

 4. Hyvä idea tuo pahviviiri, sopisi hyvin pojan huoneeseen! Onhan niitä kaikenkirjavia valmiinakin, mutta teidän versio on kaunis. Meillä leikkimökissä itse värkätty kankainen, ja toista en vähään aikaan tee… 😉

  1. Hih, oliko siinä kankaisessa niin kova homma? 🙂 Mulla ei ole edes ompelukonetta..tiedä sitten osaisinko edes ommella sillä 😀 Mutta tämä kartongista tehty on nopea ja helppo tehdä. Askarteluliikkeestä vain pieniä koriste pyykkipoikia ja kartongista leikkaa sopivan kokoiset palaset 🙂

 5. Olipa hauska viiri! Täytyy keksiä viirinauhalle käyttötarkoitus ja askarrella itsekin :D<br />
  <br />
  Olikohan muuten juuri sinun blogi, josta sain joskus talvella inspiksen tehdä nuo pallovalot itse. Silloin en ole kommentoinut, mutta nyt kun minulla on vihdoin tunnus ja blogi, niin voin jättää viestiä ihan omana itsenäni :)<br />
  Kiitos siis pallovaloinspiksestä, sellaiset koristaa minunkin kotia nyt!

  1. Moikka ja tervetuloa tänne blogimaailmaan! Ihana kuulla että sait inspistä täältä tehdä omat pallovalot! 🙂 Mä tykästyin noihin pallovaloihin niin paljon että ne on varmaan kesälläkin tuossa esillä 😀 niin ihanat ne on! <br />
   Viirinauha on tosi nopea ja helppo tehdä ja tekstiksi voi laittaa melkein mitä vaan 🙂 tai vaikka jotain kuvioita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *