Lisää muhkeutta petaukseen

5135a0f7c98c7e4d20000159.jpg

Makuuhuoneeseen tilasin vaalean beigen sävyssä muutamia tyynynpäällisiä, toivotaan että nämä ovat samaa sävyä päiväpeitteen kanssa. Makkariin olen tosi tyytyväinen nyt <3 vielä kun saan muutamilla tyynyillä lisää toivomaani muhkeutta petaukseen niin se on lähes täydellinen 🙂 Mattoa kaipailin tuohon sängyn viereen, mutta nyt kun silmä on tottunut matottomuuteen niin en siihen mattoa laitakaan.

Alle tein kollaasin H&M:n tuotteista jotka on tulossa meille. Tyynynpäällisiä ja valkoisia pyyhkeitä. Vaatteita ja kengät lähti myös tilaukseen, mutta niitä en tähän koonnut.

5135a12cc98c7e910b000007.jpgKollaasi tehty h&m tuotteista.

Me lähdetään tekemään pieni kävelyretki kestohangille, eilen käytiin pitkä lenkki pellolla kelkan reittejä pitkin ja kun tultiin kotiin, tehtiin nuotio takapihalle ja nautittiin nuotiomakkarat paikan päällä 🙂 Nuotiopaikalla oli poikennut yksi kutsumaton vieraskin. Ilves! Lähelle ne tulee.. Kissoja en uskalla päästää enää pimeällä ulos, paremmassa turvassa ovat sisällä.

Pirteää tiistaita!

2 kommenttia “Lisää muhkeutta petaukseen

  1. Tuo teidän makkari on kyllä niin upea &hearts; Ja juuri sen värisiä petivaatteita mistä minä tykkään &hearts; &hearts;

    1. Kiitos hirmupaljon, Fanni &hearts; &hearts; Nuo Kylien lakanat on lempparit! Ja nyt makkarissa on rauhallinen ja lämpöisä tunnelma mitä sinne halusinkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *