Kesämietteitä :)

5142bfbec98c7e637b000053.jpg

5142bfbfc98c7e201a0000fb.jpg

Vaikka pakkanen paukkuu niin edelleen täällä odotetaan sitkeästi tulevaa kesää 🙂 Kyllä sais lumipyryt jo riittää. Rakastan pihan suunnittelua ja puutarhan laittoa. Te jotka olette seuranneet blogiani jo pitempään, niin olette sen varmasti huomanneet 🙂 Kesäisin ollaan pihalla sormet mullassa ;D Viime syksynä istutin varmaan 50 sipulia maahan ja innolla odotan mitä sieltä kevään tullen alkaa nousemaan 🙂 

Meillä oli tarkoitus jo viime kesänä ostaa terassikalusteet takapihan terassille, mutta se ei ihan vielä ole valmis, rappuset puuttuu ja pari reunalautaa, joten siirrettiin kalusteiden hankintaa. Mukavampi istua valmiilla terassilla nauttien auringosta ja lämmöstä. Näihin kuviin törmäsin eilen Ikean sivuilla, oli pakko klikata sitä KESÄ sanaa ja käydä ihastelemassa. Tuo yllä oleva GARPEN sohvakokonaisuus näyttää muuten aika hienolta! Jotain värikkäämpiä tyynyjä tuohon lisäksi niin näyttäis hyvältä meidän vaaleaa taloa vasten 🙂

SKARPÖ lepotuoli (valkoinen ja tummanharmaa) on muodoltaan aika samanlainen kuin viime kesän hitti VÅGÖ-lepotuoli, mutta minusta nämä näyttää melkein paremmalta, jotka voisin vaikka kotiuttaakin.

5142bfaec98c7eee7200009d.jpg

VÅGÖ

5142bfaec98c7e7e75000082.jpg

SKARPÖ

5142bfb3c98c7eb27f000044.jpg

5142bfb9c98c7ea7630000e1.jpg

Saa vinkata jos jossain muuallakin on jo kesäkalusteet myynnissä! Ois ihana kun tulis semmonen Oooo, IHANA-fiilis kun törmää johonkin kauniiseen kalusteryhmään, vielä ei ole sellaista fiilistä tullut 🙂 Silloin ois helppo tehdä ostopäätös 🙂

Kivaa päivää ja kiitos edelliseen postaukseen tulleista mielipiteistä <3 Mahtavaa, perjantai ja koko viikonloppu edessä.

Kaikki kuvat ja kollaasi tehty: http://www.ikea.com/fi/fi/

J / white & black - -

4 kommenttia “Kesämietteitä :)

 1. Mä huomasin myös nuo Skarpöt ja ne houkuttelee aika paljon 🙂

  1. Sanoppa muuta, niin houkuttelis! 🙂 Tuohon jotku tyynyt vielä ni ai että ois mukava lekotella 🙂 Saa nähä miten kova menekki näillä on et loppuuko heti kesken.

 2. Tuo toiseksi viimeinen sohvaryhmä….. Olen kattellut sitä nyt kuukauden verran ja se houkuttelee todella paljon. Siinä on tilaa, mutta silti näyttää kevyeltä ja ilmavalta. En ole sitä kuitenkaan käynyt vielä testailemassa (liekö vielä edes mahdollista), kuinka tukeva tuo on. Alittaisi meidän budjetinkin, jonka olen varannut kesäkalusteisiin. Harmittaisi kuitenkin ihan vietävästi, jos ei olekaan mikään pitkäikäinen, vaikka suurimmaksi osaksi Ikean laatuun luotankin….. hmm.<br />
  Meillä siis samat harkinnat menossa kuin teilläkin tänä kesänä! 🙂

  1. Moikka Heidi!<br />
   Olikohan se viime kesänä kun huomasin eka kerran tuon ryhmän Ikean sivuilla ja näyttää kyllä kivalle! Ehdottomasti pitäis päästä paikan päälle testaamaan, millainen on istua ja onko tukeva. <br />
   Ja pitäis vielä olla säänkestäväkin että kestäis talvipakkaset, koska meillä on vaan kylmässä varastossa säilytystilaa. <br />
   <br />
   Vielä jos odottelis muita kesäkaluste kuvastoja, niin ois enemmän valinnanvaraa 🙂 Vaikeaa on 😀 jatketaan pohtimista 🙂 Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *