Matto tilattu

Lapsiperheessä ei valkoinen ole ehkä paras mahdollinen väri matolle, mutta koska meillä on tumma sohva niin haluan vaalean maton alle. Silläkin uhalla että sitä joutuu useammin pesemään 🙂

Tilaamani matto on puuvillaa ja pesu 40 asteessa joten uskalsin tilata, maton voi vaikka itse pestä terassilla. Hintakin jäi alennuksien jälkeen niin pieneksi että en kahta kertaa miettinyt 🙂 Nythän meillä on puhtaanvalkoinen nukkamatto (lue: oli valkoinen) olohuoneen lattialla kooltaan 160x230cm, jonka pesin viime kesänä kolme kertaa. Kolme kertaa peräkkäin..aina kun olin saanut maton pestyä ja kuivattua niin siihen jäi rantuja, kolmannella kerralla se vasta näytti siltä että sen voi jo laittaa takas lattialle. Pesuohjeen mukaan mattoa ei olisi saanut pestä ollenkaan, mutta otin riskin ja luulen että sen takia se ei enää uudelta näyttänytkään. Nyt se pitäis taas pestä.

51650f3dc98c7eac4b000002.jpg

Uusi matto tulee olemaan kokoa 200x290cm. Niinhän sitä sanotaan että me suomalaiset ostetaan aivan liian pieniä mattoja olohuoneisiimme 🙂 Tuo meidänkin nykyinen on liian pienen näköinen, mutta toivottavasti tämä uusi matto on mieluinen ja jää meille 🙂 Ja riittää varmaan yksi pesu kesässä 😉 Mitat ainakin oli soppelit kun mittailin ennen tilausta.

Kuva lainattu ellos.fi

J / white & black - -

9 kommenttia “Matto tilattu

 1. Taisin katella samaa mattoa harmaana makkariin. Oli ihan kohtuuhintainenkin 🙂

  1. Joo erikokoisina ja värisinä löytyy samaa mattoa ja tälle ei jääny edes 50e hintaa alennuksien jälkeen noin suuresta matosta. Et vielä tilannut? :)<br />

 2. Jäin vaiheeseen mittaus ja alekoodin etsintä 🙂 Sille yhtä kokoa pienemmälle ei jääny hintaa kyllä paljon mitään, kaippa tuon kokeeksi voisi tilata 🙂

  1. Toivotaan että ois hyvä matto eikä tarvis palauttaa! Mua mietityttää tuo luonnonvalkoinen väri, sitä kun ei ikinä tiedä minkä värinen sieltä tulee 😀 Maton pitäis viikon sisällä tulla, kerron sit täällä blogissa onko hyvä 🙂

 3. Ihanan iso matto! &hearts; &hearts; Jään minäkin odottamaan postausta, millainen matto on livenä. :)<br />
  <br />
  Aurinkoista päivää! &hearts;

  1. Kerranki sohvan alle tulee kunnon iso matto, kunhan tuo nyt vaan ois hyvä ja oikean värinen, hope so! Ois niin kiva ollu livenä nähdä ensin, mutta ei enää kauaa tarvii odottaa kun paketti tulee 🙂 <br />
   Kiitos, ihana auringonpaiste täälläkin! Sinne myös &hearts;

 4. Ohoh ompas iso matto 🙂 Minäkin olisin tahtonut valkoisen maton meidän olkkariin mutta en uskaltanut tilata kun ajattelin et lapset sen heti sotkee.. No tilasin sitten harmaan 🙂 Postauksenki tein siitä pari viikkoa sitte. Itse en tykkää että matto peittää koko lattian joten ostin meille vain sen 140cmx200cm, meillä muutenkin aika pieni olkkari.

  1. Ai onko teillä tämä sama matto harmaana? Mitä oot tykännyt?<br />
   Eipä oo ikinä noin isoa mattoa meillä ollutkaan 🙂 Nykyinen matto on tosiaan tuo 160x230cm, näkyy tuossa blogin bannerikuvassa sohvan edessä ja minusta se on siihen liian pieni. Nyt tulee n. puoli metriä lisää joka suuntaan ni uskon että on paremman näköinen 🙂 <br />
   Valkoista mattoa saa kyllä olla pesemässä joka kesä 🙂 Meillä on kolme vuotta ollu tuo Ikean nukkamatto tuossa ja nyt se saa lähteä uuden maton tieltä 🙂 Helpompi pestä tuo uusi matto.

 5. Ei oo sama matto vaan hobbyhallin Chiara 🙂 Käyppäs katsomassa wwwunelmaonnesta.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *