Olohuone ja uusi matto

516abecfc98c7e6a0c000011.jpg

Nopea toimitus oli matolla jonka tilasin alkuviikosta. Facebookin puolelle laitoinkin jo perjantaina sneak peekiä, nyt laajempia kuvia. Netistä kun tilaa näkemättä mattoa livenä, niin kuvasta on vaikea hahmottaa sitä maton oikeaa luonnonvalkoista sävyä. Onnekseni matto on oikean värinen eikä kellertävä mitä pelkäsin, joten ei lähde palautukseen 🙂 Matto on tosiaan 200x290cm että kokoa löytyy! Samaa mattoa löytyisi myös vähän pienemmässä koossa eli 170x240cm, mutta minusta tämä koko on parempi.

Mitäs tykkäätte?

Enemmän tietoa matosta ja suora linkki ostopaikkaan löytyy TÄÄLTÄ.

 

516abee5c98c7eba10000011.jpg

516abed5c98c7eb70b000018.jpg

516abef5c98c7e8c2a0000bc.jpg

516abeccc98c7e100d000011.jpg

516abeecc98c7eba10000016.jpg

​Sunnuntai-illan jatkoja sinne <3 <3 toivottelee J

12 kommenttia “Olohuone ja uusi matto

  1. On se nätti ja nyt kun silmä on jo tottunut isompaan mattoon, ni en varmaan enää pienempää osais tuohon kuvitellakaan &hearts;

 1. Voi että, niiiiin kaunista!:) Ihanasti pomppaa esiin tuo kaunis sohvapöytä valkeeta mattoa vasten!

  1. Kiitos paljon Tarja &hearts; Pöytä on mun lemppari huonekaluja meillä ja tunnearvoa löytyy kun mies on sen tehnyt:)

 2. Mistä matto on ostettu? Oon itekkin uuden maton tarpeessa ja oon toivonut samanlaista mutta mustaa tai harmaata.

 3. Vierailija kurkkimassa ihanaa kotiasi 🙂 Ihanan iso matto, itsekin etsin juuri uuteen kotiin uutta mattoa ja mietin tuo 200×290 ja 170×240 cm välillä. Olisinkin kysellyt, että minkä kokoinen olohuone teillä on? Näyttää nimittäin matto juuri sopivalta tuohon lattialle, niin mietin miltä näyttäisi meidän lattialla :)<br />
  Tuosta matosta vielä? Onko ollut hyvä käytössä? Miten maton reunat? Pysyvätkö suorassa?

  1. Oi kiitos Mariko viestistäsi, kiva kun kävit kurkkimassa! 🙂 Aluksi tuo matto tuntui hirveen isolta kun edellinen matto oli paljon pienempi, mutta nyt kun siihen on tottunut, ni en vaihtais enää pienempään. Olkkari on n.25 neliötä, jos teillä on suurinpiirtein samankokoinen tai isompi niin koko on varmasti sopiva teillekin :)<br />
   <br />
   Tuo elloksen matto pysyy meillä hyvin paikoillaan kun sohvan jalat ja pöytä on siinä päällä, mutta uskoisin että pysyy ilmankin, ainakin tuo isoin matto. Reunat on pysyny myös suorassa, mutta lasten leikkien jälkeen saa maton kulmia käännellä takaisin. Mattoa vois verrata räsymattoon, tyytyväinen olen ollut mattoon hintaan nähden, -50% alennuksen jälkeen matolle ei jäänyt hintaa kuin n.50e. Lasten ollessa pieniä niin en paljoa enempää viitsi mattoon sijoittaa, sotkua kun tulee.. <br />
   <br />
   Kannattaa tilata matto kotiin ja mallailla miten sopii, minua mietitytti eniten tuo luonnonvalkoinen väri, pelkäsin että se on kellertävä mutta onneksi ei ollut.<br />
   Se tulee muuten pienessä paketissa, yllätyin kun menin hakemaan pitkää rullaa, ni se olikin pakattu neliönmalliseksi paketiksi. Jouduinkin silittämään koko maton että sain kaikki taitosjäljet pois 😀 <br />

 4. Mulla on sama matto koossa 170X240 makkarissa, silleen puoliksi sängyn alla 🙂 oon kyllä kans tykännyt juuri siitä syystä että on noin puhtaanvalkoinen. Mietin että vois joskus &quot;kierrättää&quot; sen olkkariinkin, siellä ny Ikean Rand samassa koossa. Sulla on tosi kaunis koti, vasta pari päivää sitten löysin blogiin vahingossa.

  1. Olipa ihana kommentti, kiitos Anne-Mari! Maton väri oli iloinen yllätys kun paketti saapui, harvoin tilaan netistä mitään mattoja kun niistä ei koskaan tiedä onko hyvä, mut tästä tykkään 🙂 Ja tuo ei paljoa painakaan ni saa vietyä ulos tuulettumaan. Ikean Rand on myös kaunis matto!<br />
   Kiitos paljon ja tervetuloa uudestaankin tänne kyläilemään 🙂

 5. Itse olen juuri tuota mattoa katsellut aikaisemmin, onkohan matto valkoisen sohvan kanssa sitten kellertävä?

  1. Heippa Satu! Matto on luonnonvalkoinen, jos sohva on vitivalkoinen niin kyllä siinä värieroa on. Tuossa kuvassa lattiavalaisin on viti valkoinen, mutta minusta ei ollenkaan pahan näköinen tuon maton kanssa 🙂 Kannattaa tilata ja kokeilla miten se sopii sohvan kanssa yhteen, voihan sen sitten palauttaa jos väriero on liian suuri 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *