Urakka ohi :)

5170fd6f89ac611d38000002.jpg

Huh huh, olipas hommaa mutta tulipahan tehtyĂ€ 🙂 PĂ€ivĂ€ siinĂ€ menikin. Nyt on talvivaatteet pesty ja laitettu omille paikoilleen. Tuli niin kiva olo kun tajusin ettĂ€ vihdoinkin kesĂ€ on tuloillaan, kun viikkasin kesĂ€vaatteita oman kaappini hyllyille. KĂ€vin samalla kaikki omat vaatteet lĂ€pi ja sieltĂ€ lĂ€hti pussillinen vaatteita kierrĂ€tykseen.  HyvĂ€ minĂ€!

5170fd9089ac615337000007.jpg

5170fd7c89ac610c2f000002.jpg

TÀÀllÀ koruharakka ilmoittautuu, hei! Koruja sÀilytÀn yhdellÀ hyllyllÀ liukuovikaapiston takana, toinen sÀilytys kaulakoruille on tuo mallinukke ja kolmas makkarin seinÀllÀ olevassa koukussa. Ai niin ja yks wc:n hyllyllÀ..kröhöm..koruja en kyllÀ tarvis yhtÀÀn enÀÀ lisÀÀ mutta taas tuli hommattua muutama kiva koru. Harakka mikÀ harakka :DD

HyvÀÀ viikonloppua toivottelen teille tÀÀltĂ€ urakan jĂ€lkimainingeista! Taidan ottaa tĂ€mĂ€n viikonlopun ihan rennosti, kĂ€ydĂ€ joen varrella lenkkeilemĂ€ssĂ€ ja ihastelemassa kevĂ€tmaisemia, leipasta kakun vieraille ja EHKÄ pestĂ€ ikkunat jos aurinko haluaa pilkahtaa pilvien vĂ€listĂ€ 🙂 Rentoilua siis luvassa pienten suunnitelmien kera! Joko teillĂ€ on viikonlopun suunnitelmat suunniteltu? 🙂

5170fd6f89ac61f92e000007.jpg

J / white & black - -

4 kommenttia “Urakka ohi :)

 1. HyvĂ€ hyvĂ€, tÀÀllĂ€ tuli sama projekti tehtyĂ€ viikko sitten ja olen niin iloinen, kun talvikamppeet on visusti piilossa. 😀

  1. Nyt vasta kerkesin koneelle, huh,mun piti ottaa rennosti tÀÀ viikonloppu eikĂ€ tehdĂ€ mitÀÀn kummempia, mutta mistĂ€s löysinkÀÀn itseni 😀 Kuusiaidan kimpusta 😀 no nyt on aidat trimmattu! :)<br />
   HyvÀ me, kaapit jÀrjestyksessÀ kesÀÀ varten! :)<br />

 2. Muuten ei suunnitelmia, mutta ikkunat pitĂ€s pessĂ€, nukkua hyvin ja ehkĂ€pĂ€ lenkkeillĂ€ :). Tietty lasten kanssa tulee touhuttua ja ne ainaiset kotityöt 😉

  1. Kiva, samoja suunnitelmia siellĂ€kin 🙂 Ikkunoiden pesu on nyt jÀÀny monena pĂ€ivĂ€nĂ€ vaikka oon pÀÀttĂ€ny et tĂ€nÀÀn ne pesen.. syytĂ€n pilvistĂ€ sÀÀtĂ€ :D<br />
   Touhukasta viikonloppua sinne! MeillÀ lapset meni kerrankin kiltisti nukkumaan kun odottavat jo huomista kovasti, pÀÀsevÀt pÀivÀksi mummulaan :)<br />

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *