Leikkimökki valmistuu..

leikkim%C3%B6kki.jpg

Minulta toivottiin kuvia leikkimökistä, vielä on mökki vaiheessa, mutta ajattelin jo laittaa muutaman kuvan miltä leikkimökki näyttää nyt 🙂 Olkaapas hyvät!

Alaosan sain maalattua, katto ja parvi odottaa vielä maalia pintaansa. Sitten enää lattia, listat ja tikapuut paikoilleen, niin se on valmis. Lapset odottaa innoissaan että pääsevät leikkimään ja sinne on kutsuttu mummut jo yökyläänkin :DD Mietin että haetaanko jotain edullista laminaattia tuohon lattiaan vai pitäiskö nuo laudat vaan hioa ja maalata. Koko leikkimökki on rakennettu tavarasta mitä jäi yli rakennusajoilta, paitsi nuo sisäpaneelit, ne on nyt hankittu. Osa niistäkin on ylijäämä paloja kylppärin katosta. Ikkunat viis euroa kirppikseltä, maalin jämät jäi talosta ylimääräiseksi kuten myös listanpätkät, ulko-ovikin on vanha saunan ovi. Kierrätys kunniaan 🙂 

51792f2d89ac61c97b000007.jpg

Ensin meinasin maalata mökin sisältä vaaleanpunaisella. Tarkoitushan oli maalata joko sisältä tai ulkoa mökki vaaleanpunaiseksi, mutta päädyin kuitenkin valkoiseen sen takia kun kalusteet ja muut tavarat on värikkäitä. Kuvista huomaakin että sinne jo on muutama juttu ilmestynyt 🙂 

51792f3389ac61e27b000007.jpg

51792f2c89ac61577c000003.jpg

Lapset sai itse maalata jämämaaleilla hyllyjä ja purkkeja leikkimökkiin. Kun leikkimökki on valmis niin järjestetään kunnon kekkerit, ehkäpä jo vappuna simaa ja munkkeja nauttien 🙂 Siitä tulee niin kiva että tekis mieli muuttaa tuonne asumaan 😉

51792f1989ac612a7b00000c.jpg

​Aurinkoista päivän jatkoa!

J / white & black - -

14 kommenttia “Leikkimökki valmistuu..

 1. Vaude mikä lukaali! Miten korkea tuo tila on, kun sinne mahtuu parviki? Mieki voisin tuonne muuttaa.<br />
  <br />
  Lattioiksi en laittais laminaatteja kahdesta syystä: ensinnäkin nuo laudat on tosi kivat ja toiseksi laminaatti ei kestä sitä kuraa ja kosteutta, minkä lapset eittämättä mukanaan tuo 🙂

  1. Kiitos &hearts; Kunnia kuuluu miehelle 🙂 Mä oon vaan antanu vähän mittoja ja toiveen parvesta, muuten hän on itse suunnitellu ja tehnyt 🙂 Tuosta keskeltä korkeus on 2,3m, hyvin mahtuu liikkumaan 😀 Päätin että siitä ei mikään pieni tule, että mahtuu itsekin lasten kanssa sinne leikkimään 🙂 <br />
   Joo se voi olla että laminaatti on äkkiä entinen sellainen.. taidan vaan maalata nuo laudat. Mökistä taitaa tulla liian valkoinen jos maalaan tuolla jämämaalilla lattiankin, pitäisköhän harkita maalin ostoa. Joku harmaa vois olla kiva :)<br />

 2. Voi tuosta tulee ihana&hearts; tuo parvi on tosi kiva! Mäkin haluisin meidän poitsulle jonkun mökin pihalle.<br />
  Kierrätys kunniaan todella, jämämatskuista saa vaikka mitä kivoja juttuja aikaan!:)

  1. Kiitti! Siitä tulee varmasti lempparipaikka lapsille, tai on jo &hearts; Ihan vähän itsellekin 😉 <br />
   Siis mitä hintoja pyydetään valmiista leikkimökeistä!! Ja ne on paljon pienempiä ku tuo.. huh! Onneksi on remonttireiska talossa :)<br />

 3. Oi miten ihana kierrätysleikkimökki! &hearts; Mun vanhahan kalpenee ihan tuon rinnalla ja arvaa tekiskö mieli mennä tonne parvelle ja tehdä oikein ihana pikku pesä sinne! 😀

  1. Kiitos Viivi &hearts; Luulen että siellä on vielä monet pesät ja majat, kunhan patja, peitot ja tyynyt kannan parvelle 🙂 Mies aiko tehdä tuonne vielä pienen keittiön, kelpaa keitellä kurasoppaa :DD

 4. Huikea! Hieno! Teillä taitaa olla ihanaa metsää ihan vieressä &hearts;

  1. Oi kiitos paljon &hearts; Joo onneksi metsää jäi vielä ympärille vaikka paljon puita kaadettiinkin talon tieltä 🙂

 5. Vau mikä leikkimökki, ihan unelma!! Toi parvi tekee siitä niin erityisen ♥ Mulle alkaa tulviin hurjana lapsuusmuistoja, miten kaverin leikkimökissä oli niin parhaat leikit ja peittomajat! Ihanaa aikaa 🙂 ♥ Ihanaa viikonloppua! 🙂

  1. Voi kiitti Vilhelmiina! &hearts; Uskon että monet muistot jää meidänkin lapsille tuosta leikkimökistä &hearts; Mulla ei ollu pienenä leikkimökkiä ja kaverin mökissä mekin aina leikittiin 🙂 Ihania muistoja! Aurinkoista viikonloppua &hearts;

 6. Hei! Saanko käyttää postauksesi ensimmäistä kuvaa erääseen koulutehtävääni? 🙂 se ei tule näkyville mitenkään julkisesti, vaan on tarkoitettu vain heille, jotka arvioivat tehtävän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *