Mikä ihana tuoksu- Lavendel

2.jpg

Takaterassin pöydälle hain koristeeksi laventelin, ihastuttava tuoksu! Sisällä rosmariini, basilika ja persilja ovat vieläkin hengissä, kasvavat jopa niin paljon että välillä niitä saa olla leikkelemässä muuallekin kuin ruoan mausteiksi. Minusta nämä vihertävät yrtit on niin kauniita että taidan tänä kesänä ostaa kesäkukkia vähemmän ja lisätä enemmän yrttejä. Ollivipuuta minulla ei ole koskaan ollut, tekisi mieli kokeilla selviäisikö se hengissä meillä 🙂 

1.jpg

3.jpg

Oon aamu kymmenestä asti ollu tänään pihalla ja äsken tulin sisälle. Eka kerran syötiinkin terassilla, oli niin lämmin ja aurinkoinen päivä. Poika simahti saman tien sohvalle kun tultiin sisälle, saunat jäi nyt välistä 🙂 Huomenna paremmalla onnella 😉 Iloista viikonloppua jokaiselle!!4-horz.jpg

PS. En malta enää odottaa minun tilausta jonka tein Finnish Design Shopista. Tuu, tuu jo!! 🙂

J / white & black - -

4 kommenttia “Mikä ihana tuoksu- Lavendel

  1. Oliivipuu on sievä kasvi, ja se kannattaa ostaa kesällä, silloin sen kanssa pääsee helpoimmin alkuun. Syksyllä se usien pudottaa lehtensä, mutta se ei tarkoita, että se olisi kuollut. Harmi vaan, etä itse luin tästä vasta, kun puu oli jo roskapöntössä 😀 Aion hankkia uuden ja antaa sen elää tavallaan vettä säästäen talven, se kuulemma virkoaa sitten taas keväällä vaikka näyttäisi ihan kuivalta kepin käppänältä 🙂

    1. Luulen että olisin tehnyt samoin ja nakannut puun roskiin kun lehdet tippuu 😀 Mutta nytpä tiedän että se siitä virkoaa. Kiitos Satu hyvistä vinkeistä! Tänä kesänä hankin ensimmäisen oliivipuuni 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *