Juhlat pidetty :)

Moikka! Koko viikko vilahti niin nopsaan ohi synttärivalmistelujen, siivousten ja pihahommien merkeissä, että en ole kerennyt kuin käväisemään koneella. Mutta nyt tässä teille kuvia juhlista 🙂 Pienen pojan toiveena oli rekkakakku. Välillä toivottiin junakakkua ja puimurikakkuakin!! :O Puimurikakku..hmm, vois olla aika mielenkiintoinen projekti ja en usko että näyttäis valmiina yhtään puimurilta! Poika tykkää pellon laidalla syksyisin katsella kun puimuri pauhaa pellolla 🙂 Traktorit on kans pop, viimeksi kun pääsi traktorin kyytiin niin sanoi isille: Isi, ostappa meille laktoli! No mutta onneksi rekka kelpas kakuksi. Paljon Onnea rakas <3

11.jpg

En tiedä näyttääkö tämä yhtään rekalta?! mutta poika ainakin oli tosi iloinen kakun nähdessään ja sehän se on tärkeintä, että synttärisankarille kelpas ja vieraille maistui! Kaikki meni, vähän rekan keulaa jäi syötäväksi seuraavalle päivälle. Suolaiset piirakat ja rieskarullat teki myös kauppansa. Kyllä siinä on aina oma hommansa kun kaikki leipoo itse. Joskus tekis mieli ostaa kaikki tarjottavat valmiina, mutta silti joka kerta löydän itseni sieltä keittiöstä hääräämästä 🙂 Jos äitienpäiväherkut tekis sunnuntaiksi joku muu kuin minä 😉 

14.jpg

15.jpg

9.jpg8.jpg

10.jpg6.jpg

13.jpg

5.jpg

Hei kivaa viikonloppua sinulle 🙂 Illalla jännätään jääkiekon parissa, telkkari isolle että voi samalla grillata takapihalla 😉

J / white & black - -

12 kommenttia “Juhlat pidetty :)

 1. Ihana kakku, oikein tyylikäs ja näköisensä! 🙂 Mukavaa viikonloppuja ja onnekkaasti päättyviä pelejä! 😀

  1. Hih, tyylikäs 🙂 Kiitos! <br />
   Jee Suomi voitti, mahtavaa!! Mukavaa viikonlopun jatkoa Irina 🙂

 2. Onpas kiva kakku, varmasti oli pikkumies tyytyväinen kakkuunsa 🙂 Ihanan näkösiä piirakoita, ihan tässä nälkä tulee kun katselee, hih. Mukavaa viikonloppua ja äitienpäivää 🙂

  1. Joo poika oli onnessaan ja ei meinannut malttaa odottaa että vieraat tulee, että saa ekan palan leikata itselleen 🙂 Hyvä että kelpas! Kiitos, samoin sinne &hearts;

 3. Ihanan näköisiä tarjottavia! Ja kyllähän tuo kakku nyt rekalta näyttää. Varmasti poika oli tyytyväinen 🙂 …saanko udella mitä laitoit noihin &quot;rieskojen&quot; sisään? näyttävät todella maukkailta, namsk! 🙂

  1. Kiitti! No hyvä et edes vähän näyttää rekalta 😀 Pojalle ainakin oli tosi mieluinen. <br />
   Rieskarullien sisällä on ihan vaan voita, juustoa, palvikinkkua ja salaatinlehtiä. Ruohosipuli-tuorejuustoa oli tarkoitus laittaa voin tilalle, mutta ostin sitä liian vähän, ne purkit meni noihin piirakoihin 🙂 Mut hyvää oli voillakin!

  1. Rulliin laiton sisälle ihan vaan voita, juustoa, palvikinkkua ja salaatinlehtiä. Hyvää oli, mut voin tilalle ku laittaa esim. ruohosipuli-tuorejuustoa niin on vielä parempaa 😉 Mulla tuorejuustot loppu kesken, ku kaikki meni noihin lämpimiin piirakoihin, ni hyvin maistui voillakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *