DIY-lamppu

Kiertelettekö te koskaan kirppareilla etsien jotain tuunattavaa ja miettien että mitä kivaa tuostakin tavarasta saisi? Minä mietin jokaisen, vähänkin ränsistyneen tai vanhan esineen kohdalla että mitä tuolle vois tehdä 🙂 3 euron lamppu lähti mukaan kotiin ja voitte arvata mikä oli miehen eka kommentti 😀 mutta kun lamppu oli tuunattu, niin eihän se ollutkaan enää niin kauhea! Sai jäädä meille. Mattamustaa lämpöspraytä pintaan ja johto vaihtoon, valmis. Huippua että vekotin vielä toimiikin, ainut vaan että toimii ainoastaan hehkulampuilla. Niitä onneksi löytyy vielä kaapista muutamia paketteja.

2.jpg

4.jpg

1.jpg

Ja löysin kirppisreissulta myös vanhat kupariset sokerikon ja kermakon, leikkimökkiin ne ostin, mutta mutta..

5.jpg

Nää on niin kivat että maltanko antaa näitä sinne!! Alla vielä kuva lamppuprojektista 🙂

Kivaa iltaa <3

3.jpg

J / white & black - -

10 kommenttia “DIY-lamppu

  1. Höpö höpö, varmasti on hyviä ideoita sinulla! 🙂 Kirppiksiä vaan kiertelemään ja etsimään 🙂

 1. Ihana löytä, mä rakastan lamppuja, varsinkin vanhoja. Ja mä oon just tuo kuvailemasi kirpparikiertelijä, aina haukkana etsimässä tuunattavaa.

  1. Mä kans, ja luulen että meillä on niitä jo vähän liikaakin, mutta enhän minä voinu tuota sinnekään jättää 😀 Ja voi sitä tunnetta kun löytää jotain ihanaa ja on keksinyt jo valmiiksi miten sitä tuunaa.

 2. Mä mietin myös paljon tuunauksia, yllätys 🙂 Nykyään kierrän myös &quot;tavallisissa kaupoissa&quot; miettien, miten mitäkin vois tuunailla ja voisiko tavaraa käyttää muussa tarkoituksessa. <br />
  <br />
  Sun lampusta tuli tosi kiva. Ite just tuunailin muutaman sangon, jotka esittelen huomenna. Joka päivälle täytyy jotain väkertää 🙂

  1. Kiva kuulla! Totta, kaupoistakin löytyy tuunattavaa. Mä käyn alekoreista monesti vilkaisemassa oisko siellä jotain askarreltavaa.<br />
   Pitääpä tulla kurkkimaan millaisia sun sangoista tuli 🙂

 3. Tuo mattamusta pinta on jotenkin niin hieno!<br />
  Kyllä vain..siis kiertelen kirppareilla :)<br />
  Lähes joka viikko. Ja roudaan mitä kummallisempaa kamaa kotiini ja niitä sitten suhuttelen, maalailen, sahailen.. Kurkkaa Korukoppaan, siellä on kuvailtuna valmistuneita juttuja.

  1. Se on, jos tuo ois kiiltäväpintainen ni ei olis yhtä hieno 😉 Kirppikset rules! Kävinkin jo katsomassa sinun tekemiä DIY-juttuja, hienoja oli!

  1. Kiitos 🙂 Valaisimia ei meille kyllä tarvis yhtään enempää, mutta en voinu olla ostamatta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *